Vajinoplasti sonrası ilk ilişki

Merhaba. Yazinizi okudum. Radyofrekans icin sadece benim dokturumda var demissiniz. Ben size birnsuru doktor adi verebilirim. Istanbulda izmirde ve ankarada. Ama birnelin parmaklarini gecmez sayisi.
Radyofrekans en mantikli cozum gibi geliyor bana da. Siz memnun kaldiniz mi ?

Canım benim benim dediğim radyofrekans eski tip değil eskisinden neredeyse tüm doktorlarda var benim doktorum İspanya’dan kendisi almış aleti ben ameliyatın her aşamasından memnunum lakin doktorum normal doğum yapmış birine ilk başka ameliyat sonra radyofrkeans uyguluyor ben iki işlemden sen memnun kaldım zaten girişi gayet dar eşimde bende çok memnunuz radyofrekansı işlemi daha derine yapamadığı için yaptırıyor

ÜROGYNE C500 birçok işlemi yapıyor bu alet.

Merhaba tekrar.
Eski tip yeni tip nedir bilmiyorum ama urogyn bu marka ve ispanyadan ithal edilen bu zaten. Ithalatci distributoru dahi biliyorum merak etme :)
Ben de ayni fikirdeyim guzel bir cihaz ama sadece senin doktorunda yok onu diyorum. Ankarada benim gittigim doktorun da var ve benim de dusuncem faydali bir cihaz ama doktorun yaklasimi da onemli canim
Yine tavsiye isterseniz yazabilirim.

Ay ben ne çektim bir ay her gün denemekten iflahımız kesildi kocam diyodu ki senin vajinan zırhlı mı o doktorun ben.. alkol mü almadım jeller mi sürmedim neler neler bi gün burdan bi mesaj aldım ve o kişi regl döneminde ilişkiye girmemi denememi söyledi o günden sonra oldu ama 5 yıl falan oldu hala acır ve tam ıslanma olmaz keşke böyle şeylere hiç gerek olmasa ama böylede çok güzel kız gibiyim hala kocam diyo iyiki yaptırdın yoksa cazibeni kaybedecektin

Ne yaotirmistin ssn cazibeli insan :)

13 yıllık evliyim ister istemez monotonlaşıyor böyle olunca ay acıyor ay girmiyor derken yarım saat geçiyor iki çocuktan sonra göğüslerimide yaptırdım çok iyii :))

Oo harika tavsiyelerine ihtiyacimiz olabilir. Vajinal daraltma beyazlatma yaptirdin mi sen?

Dün eşimle bi deneme yaptık; ama girmedi! Dar olsun demekle hata yapmışım. Eşim durum dan memnun olsada canım yandı. Girişte küçük bi yırtılma oldu sanırım bu gün doktara gidip görüşücem çünki 40 gün demişti ve bu gün 38. Gün

Git bakalim.. kayganlastirici kullandiniz mi?

13 yıllık evliyim ister istemez monotonlaşıyor böyle olunca ay acıyor ay girmiyor derken yarım saat geçiyor iki çocuktan sonra göğüslerimide yaptırdım çok iyii :))
Ok de erkeklerin her turlu hosuna gider bu durum ama her defasinda o kadar darliktan aci oluyosa bu normal degilki. Her cinsellikte aci cekiyosan kocan bayram ediyosa yani

Doktorum “bacağını çok açmışsındır” dedi çömelme hareketleri yasak zira 40 günden önce de olmamalıydı vurgusunda bulundu. Hayır jel kullanmadık zaten çok ileri gitmedik...
Nasil bacagini acmaman gerekiyo? Bence pozisyon olarak sen uste cikarsan kontrol sende olur. Denediniz mi o sekilde bilmem ama oyle daha kolay olur bence. Ne zaman conelme hareketi yapabilirsin?

Son düzenleme:
acıdan ve darlık probleminden ötürü mü doktorun böyle bir söylemde bulundu?

40 gün mü mümkün değil haziran başı operasyon yaptırıp eylül sonu ilişki yaşabilir hale geldik

Az bir koyuluk vardı lazer epilasyın ile az biaçılma oldu fena değil kuvrımlı bölge olduğu için koyu duruyor

Lazerle degil de baska yontem var guzel sonuc alan bir tanidigim da var.bakalim ben de istiyoruk yaptirmak

acıdan ve darlık probleminden ötürü mü doktorun böyle bir söylemde bulundu?

İlk denemede sivilce kadar diyim bi yırtık oldu ona istinaden söyledi.İlk 40 gün cinsel perhizin yanı sıra çömelmek yasak kabız olmamak için de beslenmene dikkat et demişti, doktor hanım bacak açmak ve çömelmek dikişlere zararverdiği için ilk 40 gün kuralları. “Dikişler zarar görmese bile esneme yapar” demişti 2. Gün . Bu gün 43. Gün ve gün aşırı deniyoruz jellerle hala olmadı, canım da yanıyor zaman zaman ama değişik bi tecrübe oldu benim için şunu farkettim darlık acı vermiyor ilk deneyim sonrasında tabi. Sanırım canımın yanma sebebi zarın dikilmiş olması O yırtılanadek acı devam edecek gibi...

benim de daraltma olalı tam 36 gün oldu, kontrole gittim doktor gayet iyi olmuş, iyileşmesi iyi sorun yok dedi. ilkinde on sevisme cok uzun olsun, kayganlaştırıcı olsun sen önce parmaginla deneneler yap sonra eşin çok yavaş olsun dedi. ilk deneme nasıl olacak çok merak ediyorum, regl dönemine denk getirticem, nasıl olacak yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…