Vajinoplasti sonrası ilk ilişki

Kübra hanım var ankar cayyolunda. Lazer için de araştırdım ve en uygunu ve fiyat performans değerlendirmesine göre yüksek verim alabilecegim yer bura oldu. Siz nereye gideceksiniz?

çok erken denemişsiniz keşke biraz daha bekleseydiniz normalde 40 gün iyileşme süreci ama ben de denediğimide pişman olmuştum 60 gün bekledim sonrasında oldu ve asla olmayacagını düşünüyordum

çok erken denemişsiniz keşke biraz daha bekleseydiniz normalde 40 gün iyileşme süreci ama ben de denediğimide pişman olmuştum 60 gün bekledim sonrasında oldu ve asla olmayacagını düşünüyordum
Öylemi diyorsunuz o zaman ne demeye bu doktor sıkıntı yok diyor izin veriyor sağolun beni rahatlattınız peki hep öyle çok dar kalmıyor değil mi sonraki zamanlar biraz daha açılıyor mu şimdiki hali hiç rahat değil di çünkü doktor işini iyi yapamadı diye fazla parça çıkarttı diye kafayı yiyorum çünkü

Son bir sorum daha varkesi ve

dikişten dolayı hissiz mi oluyor yoksa doktorların söylediği gibi sıkı olduğu için orgzm kalitesi artıyor mu?

Son bir sorum daha varkesi ve

dikişten dolayı hissiz mi oluyor yoksa doktorların söylediği gibi sıkı olduğu için orgzm kalitesi artıyor mu?
bende hiçbir hissislik olmadı canım labioblasti yapan doktorların bazıları klitorisi olduğu gibi bırakıyor ve hiç hoş bir görünü olmuyor.keisnlikle eskiye oranla ilişki daha keyifli bir hal alıyor.amliyatınızdan 4 5 ay sonra gayet normale dçnüyor bu seferde keşke bi tık daha daraltsaydı diyorsunuz

Tüm bunlar banada yapıldı bugün 12.günüm perine bölgesindeki dikişler bi garip görünüyor iyi baktığımı düşünüyorum çok hareket etmedim ve o bölgeyi hep kuru tuttum.Ayrıca kilitoris bölgesinde de bi zonklama hissediyorum.Siz de böyle şeyler yaşadınız mı 12.gün ile 40.gün arasında görüntü itibari ile büyük farklar varmıydı.Doktorum iuyi ve bu ameliyatı sık sık yapan biri cuma günü kontrolüm var ama öncesinde deneyimlerinizi bilmek isterim

Ben ameliyatımı ancak Erzurumda yaptırabilirim.karsta yaşıyırum eşim erzuruma götürücek beni acaba orda ameliyat olan varmı vajinoplosti

40 gün mü mümkün değil haziran başı operasyon yaptırıp eylül sonu ilişki yaşabilir hale geldik
Peki şuan durum nedir? Hala ilk yaptırdığın gibi mi yoksa deforme var mı? Zira benim neredeyse operasyon öncesi gibi;sanırım bu işlem 1 yıl sürüyor yada bende bir takım sorunlar yaşandı oysa doktorum asla eskisi gibi olmaz demişti

Zırh olayı komikmiş yaptıranlardan cevap bekliyorum; benim 1 yıl sürdü bildiğim kadarıyla en fazla 3-4 cm dikilebiliyor hatta doktorum zarı da dikti benim şuan hiç yaptırmamış gibi
Doktor um vefat etti dolayısiyle başvuramıyorum
Sizin kaç yıl geçti bi değişiklik oldu mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…