- 28 Mayıs 2019
- 9
- 2
- 34
RF ile labioolasti ya da vajinoplasti farklı başlıklar. RF İle yapılabilecekler çok ayrı boyuttaymis. Diğerleri cerrahi müdahale. RF ile bu müdahalelerin ötesinde başka sonuçlar amaçlanıyor. Yaptıran arkadaş cevaplası müsaitse. Ben okuduklarını söylüyorum ve ben de düşünüyorum RF aramalarını. Ankara için buldum da aslında ama son tavsiyeleri okumaya çalışıyorum.
[/QUOTE
Bir de siz hangisini yaptırmıştınız? vajinolasti mi? rf ile amaçlanan sonuç nedir peki?
çok erken denemişsiniz keşke biraz daha bekleseydiniz normalde 40 gün iyileşme süreci ama ben de denediğimide pişman olmuştum 60 gün bekledim sonrasında oldu ve asla olmayacagını düşünüyordumMerhabalar bende 40 gün önce oldum vajina daraltma ve iç dudak ameliyatı ama ilk ilişki deneyimim kabus gibiydi çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum şu an önce giç bi sorunum yoktu sırf eşimin ısrarı sonucu ameliyat oldum hep böylemi olacak yoksa biraz genişleme oluyor mu
Öylemi diyorsunuz o zaman ne demeye bu doktor sıkıntı yok diyor izin veriyor sağolun beni rahatlattınız peki hep öyle çok dar kalmıyor değil mi sonraki zamanlar biraz daha açılıyor mu şimdiki hali hiç rahat değil di çünkü doktor işini iyi yapamadı diye fazla parça çıkarttı diye kafayı yiyorum çünküçok erken denemişsiniz keşke biraz daha bekleseydiniz normalde 40 gün iyileşme süreci ama ben de denediğimide pişman olmuştum 60 gün bekledim sonrasında oldu ve asla olmayacagını düşünüyordum
bende hiçbir hissislik olmadı canım labioblasti yapan doktorların bazıları klitorisi olduğu gibi bırakıyor ve hiç hoş bir görünü olmuyor.keisnlikle eskiye oranla ilişki daha keyifli bir hal alıyor.amliyatınızdan 4 5 ay sonra gayet normale dçnüyor bu seferde keşke bi tık daha daraltsaydı diyorsunuzSon bir sorum daha varkesi ve
dikişten dolayı hissiz mi oluyor yoksa doktorların söylediği gibi sıkı olduğu için orgzm kalitesi artıyor mu?
Tüm bunlar banada yapıldı bugün 12.günüm perine bölgesindeki dikişler bi garip görünüyor iyi baktığımı düşünüyorum çok hareket etmedim ve o bölgeyi hep kuru tuttum.Ayrıca kilitoris bölgesinde de bi zonklama hissediyorum.Siz de böyle şeyler yaşadınız mı 12.gün ile 40.gün arasında görüntü itibari ile büyük farklar varmıydı.Doktorum iuyi ve bu ameliyatı sık sık yapan biri cuma günü kontrolüm var ama öncesinde deneyimlerinizi bilmek isterimKesinlikle afife atılacak bir işlem değil çok çok önemli vajinoplasti olucak arkadaşlara tavsiyem çok iyi araştırsınlar her doktor tabiki kendisinin iyi olduğunu söyleyecektir,buradaki reklamasyonlara gelmeyin gittiğiniz doktordan kendisinin yaptığı ameliyatlarının öncesi sonrası fotolarını görmek isteyin..benim doktorum beni ilk muayene ettiğinde vajinamın görüntüsünü alıp nerelere ne işlem yapacağını ayrıntılı bir şekilde anlattı ben sadece vajina giriş kısmının açık göründüğünden şikayetçi olduğum için gitmiştim ama o Daha önceki doğumdan kaynaklı Epizyotomi dikişinın güzel atılmamasından dolayı perinoplastiyide düzeltmek gerekli dedi ayrıca dudaklarında aldı çoğu doktor kişinin kendi isteği dışına çıkmıyor çünkü bu doktorun ön görüdür siz labioplasti oluyorsanız klitoris üstündeki derininde alınmasıngereklidir çünkü bu sefer ortaya sizi daha çok rahatsız edecek bir görüntü çıkabilir demem o ki bu bir kombin ameliyatıdır doktor tas tamam o masadan sizi kaldırmalı buda deneyimden geçer...
Peki şuan durum nedir? Hala ilk yaptırdığın gibi mi yoksa deforme var mı? Zira benim neredeyse operasyon öncesi gibi;sanırım bu işlem 1 yıl sürüyor yada bende bir takım sorunlar yaşandı oysa doktorum asla eskisi gibi olmaz demişti40 gün mü mümkün değil haziran başı operasyon yaptırıp eylül sonu ilişki yaşabilir hale geldik
Zırh olayı komikmişAy ben ne çektim bir ay her gün denemekten iflahımız kesildi kocam diyodu ki senin vajinan zırhlı mı o doktorun ben.. alkol mü almadım jeller mi sürmedim neler neler bi gün burdan bi mesaj aldım ve o kişi regl döneminde ilişkiye girmemi denememi söyledi o günden sonra oldu ama 5 yıl falan oldu hala acır ve tam ıslanma olmaz keşke böyle şeylere hiç gerek olmasa ama böylede çok güzel kız gibiyim hala kocam diyo iyiki yaptırdın yoksa cazibeni kaybedecektin