Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet dikişler düştü bir de bebek yağı kullandık bence ilk denemede mutlaka kullani. Açıkçası acele etmemin sebebi bir yerde okumuştum dikislerde hücre yenilemesi oluyor daralıyor falan diye daralsın istemedim daraltma gibi bir problemim yoktu zaten yaptıranlar da çok ağrılı olduğunu yazmış o yüzden dikişler düşünce denemeye başladık ilk denedigimizde başta ağrı oldu ama ben korktum kendimi çok kastım o yüzden sanırım sonra geçti. Şu an hiç bir problemim yok şükür
Bu arada benim iyileşmem çok hızlı oldu daha yeni 1 ay olacak ama neredeyse ameliyat olmamış gibi rahat hissediyorum sadece dikiş sertliği var hafif o da rahatsız etmiyor.
Bu arada benim iyileşmem çok hızlı oldu daha yeni 1 ay olacak ama neredeyse ameliyat olmamış gibi rahat hissediyorum sadece dikiş sertliği var hafif o da rahatsız etmiyor.