- 30 Ekim 2018
- 116
- 19
- 13
- 31
Merhaba Doğumdan dolayı deforme olmuştu perine dikişim kötü görünüyordu 2 kasımda vajinoplasti,labioplasti,perinoplasti ameliyatını Gaziosmanpaşa da avrupa Şafak hastanesinde dr.tuğrul Abacıoğlu işlemi gerçekleştirdi çok ilgili bir doktor görüntü olarak Harika oldu ilk 6 hafta cinsel pehriz var.ameliytan sonra ilk 1 hafta ilaçlar ve sürülmesi gereken Pomad kremler vardı.3 gün boyunca buz uyguladım morarmama olmaması için,ilk 2 hafta ödem ve şişliğin yerini dikişlerin kaşıntısı aldı bende dikişlerim 16.gğn başladı düşmeye 20.güne hepsi kendiliğinden düştü.ameliyatın fiyatı 5.500₺ ama bana sadece bir işlem yapılmadı 4 tane işlem yapıldı fiyat olarak araştırdım iyi bir fiyata yaptırdığımı düşünüyorum ayrıca lazerle Beyazlatmada fiyata dahil.doktorum 8 seans radyo frekans uygulayacağız dış bölgenin daha çok sıkı durması için dedi işlemi yapan cihazı araştırdım zaten bir tek benim doktorumda var doktora gitmeden önce çok araştırdım.beni bu hale sokan doktor kadındı kendisi onun yüzünden kadın doktorlardan soğudum ve bu bir vajina sonuçta erkek doktor kendi hemcinslerini düşünerek işlemi daha ilgili yaptıklarını düşünüyorum..başka sormak istediğin varsa sor canım
Merhaba. Yazinizi okudum. Radyofrekans icin sadece benim dokturumda var demissiniz. Ben size birnsuru doktor adi verebilirim. Istanbulda izmirde ve ankarada. Ama birnelin parmaklarini gecmez sayisi.
Radyofrekans en mantikli cozum gibi geliyor bana da. Siz memnun kaldiniz mi ?