Kesinlikle afife atılacak bir işlem değil çok çok önemli vajinoplasti olucak arkadaşlara tavsiyem çok iyi araştırsınlar her doktor tabiki kendisinin iyi olduğunu söyleyecektir,buradaki reklamasyonlara gelmeyin gittiğiniz doktordan kendisinin yaptığı ameliyatlarının öncesi sonrası fotolarını görmek isteyin..benim doktorum beni ilk muayene ettiğinde vajinamın görüntüsünü alıp nerelere ne işlem yapacağını ayrıntılı bir şekilde anlattı ben sadece vajina giriş kısmının açık göründüğünden şikayetçi olduğum için gitmiştim ama o Daha önceki doğumdan kaynaklı Epizyotomi dikişinın güzel atılmamasından dolayı perinoplastiyide düzeltmek gerekli dedi ayrıca dudaklarında aldı çoğu doktor kişinin kendi isteği dışına çıkmıyor çünkü bu doktorun ön görüdür siz labioplasti oluyorsanız klitoris üstündeki derininde alınmasıngereklidir çünkü bu sefer ortaya sizi daha çok rahatsız edecek bir görüntü çıkabilir demem o ki bu bir kombin ameliyatıdır doktor tas tamam o masadan sizi kaldırmalı buda deneyimden geçer...