Vajinoplasti sonrası ilk ilişki

Regl denk gelmesini anlayamadım. Ya şu bir gerçek ki doktorun başarılı ise ilk zaman ilişkilerin nasıl ağrılı yada ağrısız geçiyorsa o şekil de devam ediyor söylediği etmenler zaten olması gereken noktalar ve şuda var vajinoplasty düşünen bir insan zaten dar olmasını istiyor sonucunda çekilen acıların da normal karşılanması gerekir.

Bakın benim 5 yıl olmuş hala dar ve tam ıslanma olmazsa acıyor yedekte her zaman jelimiz bulunur bu iş kokay değil ama gevşemek önemli bu işte adet dönemini önermem içi çok ıslak ve kasların adet dönemi daha esnemeye müsait olmasından mütevellit doktor bana çok bi öneride bulunmadı ama ilk sorduğu yapabildiniz mi olmuştu iki üç ay sonra aslında oluyor bi şekilde herkese bol şans

Merhaba. Ben de 45 gun once vajinoplasti oldum. Dr. 2 ay iliski yasak demesine ragmen, 40. Gun iliskiye girdik. Hem canim yandi hem hissizlik oldu. 3 gun denedik ama ben de hissizlik var. Dar mi genis mi anlayamadim. Normal mi sizce henüz yeni oldugum için.

Merhaba. Ben de 45 gun once vajinoplasti oldum. Dr. 2 ay iliski yasak demesine ragmen, 40. Gun iliskiye girdik. Hem canim yandi hem hissizlik oldu. 3 gun denedik ama ben de hissizlik var. Dar mi genis mi anlayamadim. Normal mi sizce henüz yeni oldugum için.
Çok acele etmişsiniz açılır ki orası çok taze şuan syrıca hissizlik normal

Çok acele etmişsiniz açılır ki orası çok taze şuan syrıca hissizlik normal
Bir çok yerde okudum 1 ay ya da 2 bucuk ay iliskiye girilmez yaziyor. Açilma gibi bir risk olsa bunu demezler heralde.
Ama beni en cok korkutan seyin daralmanin istedigim gibi cok olmadigi. Hissedemedigim icin anlayamadim.

Bir çok yerde okudum 1 ay ya da 2 bucuk ay iliskiye girilmez yaziyor. Açilma gibi bir risk olsa bunu demezler heralde.
Ama beni en cok korkutan seyin daralmanin istedigim gibi cok olmadigi. Hissedemedigim icin anlayamadim.
Bolluk mu hissettin? Böyle bir şey olmamalı yani bakınca benimki 2-3 cm düz çizgi gibi duruyor hele ilk zamanlar sımsıkıydı kuruydu ...
Üç ay uğraştık kocam diyodu ki seninki zırhlı mı hala dar giril çıkış

Bolluk mu hissettin? Böyle bir şey olmamalı yani bakınca benimki 2-3 cm düz çizgi gibi duruyor hele ilk zamanlar sımsıkıydı kuruydu ...
Ilk girerken zorlaniyoruz. Ama icinden cikmadigi surece rahat oluyor. Hissizligi de bugun kocam dr. a sormus. Gayet normal demis hissizlik. Orası kaynayıp hucreleri yenilenene kadar hissizlik olur demis.
Sen de hissizlik hic olmadi mi? Ya da ne zaman sıkılıgını hissederek zevk almaya basladın?

Ayrıca kayganlastirici kulanmadan hic denemedik. Mutlaka kayganlastiriyla girdik ama kayganlastirici da hemen kuruyor. O yuzden de ilk etapta zorlanma okuyor.

Biz üç ay neler denedik te yapamadık sonra birinin önerisi ile adet dönemi denedik oldu hep sımsıkıydı zorlanarak giriyordu hala öyle yükleniyor baya kurulul çoğu zaman var eskisi gibi değil tabikide ilişki öncesi bir damlada olsa sürüyorum eski zevki hiç almıyorum çok nadir ama sosyal faktörler önemli kocam bana nefes aldırmıyor şöyle bi üç gün geçse ilişki olmadan belki özlicem de sexin kalitesi düşük bizde çünkü her gün oluyor ilişkide çok zevk almıyorum

Çok istekli isem evet bu sıkılık dahada tahrik ve tatmin edici oluyor eskiden boşlukta gidip geliyordu ayrıca bakınca içi görünüyordu kendimi çok iyi hissediyorum

Ayrıca kayganlastirici kulanmadan hic denemedik. Mutlaka kayganlastiriyla girdik ama kayganlastirici da hemen kuruyor. O yuzden de ilk etapta zorlanma okuyor.
Devlet hastanesindemi oldun özel doktorami cnm ne kadar ücret odedin? bnde yakında olmayı düşünüyorum ama uygun bı doktor bulamadım.gogus estetiğiyle yarışıyor fiyatlari

Merhabalar bende 40 gün önce oldum vajina daraltma ve iç dudak ameliyatı ama ilk ilişki deneyimim kabus gibiydi çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum şu an önce giç bi sorunum yoktu sırf eşimin ısrarı sonucu ameliyat oldum hep böylemi olacak yoksa biraz genişleme oluyor mu

4. Haftaya girmenize rağmen dikişleriniz düşmemiş enteresan,acaba kalın ip mi kullandılar benim Doğumdan sonra çok geç düşmüştü ipler kalın olduğundan birde ip izi kalmıştı.ama ben 4 işlemi aynı anda gördüm ayrıca vajinoplastide doktorlar girişin 3,4 cm içini daraltmakta onun için doktorum 2 seans vajen içine radyofrekans uyguladı beyazlatma da dahil 5.500₺ oldum pazarlıkla tabiiki :) 3.haftada bütün dikişlerim düşmüştü vücut yapısından kaynaklanıyor olabilir
Radyofrekanstan memnun kaldınız mı hissizlik problemi yarattı mı

Radyofrekanstan memnun kaldınız mı hissizlik problemi yarattı mı
Ben bir problem yaşamadım zaten Radyo Frekans hissizlik problem yaratmaz ki Ameliyat olan bazı kişilerde hissizlik problemi olduğunu duydum ama ben de oda olmadı kişiden kişiye değişiyor galiba

Ben bir problem yaşamadım zaten Radyo Frekans hissizlik problem yaratmaz ki Ameliyat olan bazı kişilerde hissizlik problemi olduğunu duydum ama ben de oda olmadı kişiden kişiye değişiyor galiba
Ben de düşünüyorum. Sizin doktorunuz ya da hastaneniz neredeydi?

Hem ameliyat hem radyofrekans olmuşsunuz ya ikisinin etkisini nasıl ayırt ettiniz radyofrekansı tek başına yaptırmak isteyene tavsiye eder misiniz peki sonuç verir mi siz neden ikisini de yaptırmıştınız? Bir de ilişkide farklılığı hissettiniz mi eskiye nazaran? İlk yapıldıktan bu zamana kadar da esneme oldu mu yine yoksa ilk yapıldığı hali gibi mi hala? Çok soru sordum ama kusura bakmayın ben de düşünüyorum da isterseniz özelden de cevaplayabilirsiniz. Yardıma çok ihtiyacım var benim de lütfen

Hem ameliyat hem radyofrekans olmuşsunuz ya ikisinin etkisini nasıl ayırt ettiniz radyofrekansı tek başına yaptırmak isteyene tavsiye eder misiniz peki sonuç verir mi siz neden ikisini de yaptırmıştınız? Bir de ilişkide farklılığı hissettiniz mi eskiye nazaran? İlk yapıldıktan bu zamana kadar da esneme oldu mu yine yoksa ilk yapıldığı hali gibi mi hala? Çok soru sordum ama kusura bakmayın ben de düşünüyorum da isterseniz özelden de cevaplayabilirsiniz. Yardıma çok ihtiyacım var benim de lütfen
RF ile labioolasti ya da vajinoplasti farklı başlıklar. RF İle yapılabilecekler çok ayrı boyuttaymis. Diğerleri cerrahi müdahale. RF ile bu müdahalelerin ötesinde başka sonuçlar amaçlanıyor. Yaptıran arkadaş cevaplası müsaitse. Ben okuduklarını söylüyorum ve ben de düşünüyorum RF aramalarını. Ankara için buldum da aslında ama son tavsiyeleri okumaya çalışıyorum.

RF ile labioolasti ya da vajinoplasti farklı başlıklar. RF İle yapılabilecekler çok ayrı boyuttaymis. Diğerleri cerrahi müdahale. RF ile bu müdahalelerin ötesinde başka sonuçlar amaçlanıyor. Yaptıran arkadaş cevaplası müsaitse. Ben okuduklarını söylüyorum ve ben de düşünüyorum RF aramalarını. Ankara için buldum da aslında ama son tavsiyeleri okumaya çalışıyorum.
Anladım kimi buldunuz ankara için mesela

X