- 24 Haziran 2015
- 343
- 356
- 53
- 36
- Konu Sahibi Bengokyuzu
-
Merhaba. Ilk defa bu tarz bir sitede bir problemimi yaziyorum. Belki benim yasadiklarimi tecrube etmis birileri vardir. Henuz 9 aylik evliyim. Nisanliligimizdan itibaren surekli tartismalarimiz oldu biraz uzattim tarismalari esimin uzerine cok gittim farkindayim ama affedemeyecegi tarzda seyler degil olmadigini kendiside soyluyor. Hazmedemiyorum kucuk seyleri de her anim kotu bitti butun heveslerimi kursagimda biraktin diyor. Soylediginde haklilik payi cok fazla. Yaklasik 3 aydir bosanmak istedigini hazmedemedigini soyluyor. Ben 3 aydir hatalarimi farkettigimi soyluyorum duzeltmek icin her gun ugrasiyorum artik onunla en ufak bir surtusme yasamamak icin ugrasiyorum. Bu arada vajinismus hastasiyim. Tedavi olmak icin doktora gidiyoruz bu sonuclanmadan ayrilmam dedim oda sen ikna ol tamam dedi. Bi yanda tedavi suruyor ayni yatagi paylasiyoruz ne desem aliyor ailemle gayet iyi. Benden once eve geldiginde yemek yapmis oluyor. Butun bunlari yaparkende diger yandan yuzume bakmiyor konusmuyor benimle ortak vakit gecirmemeye calisiyor beni sevmedigini icinde bir his kalmadigini soyluyor. Tum bunlari vajinismusa baglamalimiyim bilmiyorum. Fikirleriniz neler gercekten biseyler duymaya ihtiyacim var
Aynı dertten ben de muzdariptim ilk başlarda kimseyle konuşamadım çekindim.Sonra İnternet de araştırdım ve şükürler olsun ki çözüm buldum. Buradan herkese sesleniyorum bu problemi yaşayan.Kesinlikle Dr Esra Demir Yüzer'e bi gidin derim 3 günde çözdü problemimi ve o kadar çok beklediğime pişmanım .O yüzden bu problemi yaşayan herke kesinlikle doktora gitmeli. Çok kısa sürede çözüme ulaştıran doktoruma da burdan sevgiler.Merhaba. Ilk defa bu tarz bir sitede bir problemimi yaziyorum. Belki benim yasadiklarimi tecrube etmis birileri vardir. Henuz 9 aylik evliyim. Nisanliligimizdan itibaren surekli tartismalarimiz oldu biraz uzattim tarismalari esimin uzerine cok gittim farkindayim ama affedemeyecegi tarzda seyler degil olmadigini kendiside soyluyor. Hazmedemiyorum kucuk seyleri de her anim kotu bitti butun heveslerimi kursagimda biraktin diyor. Soylediginde haklilik payi cok fazla. Yaklasik 3 aydir bosanmak istedigini hazmedemedigini soyluyor. Ben 3 aydir hatalarimi farkettigimi soyluyorum duzeltmek icin her gun ugrasiyorum artik onunla en ufak bir surtusme yasamamak icin ugrasiyorum. Bu arada vajinismus hastasiyim. Tedavi olmak icin doktora gidiyoruz bu sonuclanmadan ayrilmam dedim oda sen ikna ol tamam dedi. Bi yanda tedavi suruyor ayni yatagi paylasiyoruz ne desem aliyor ailemle gayet iyi. Benden once eve geldiginde yemek yapmis oluyor. Butun bunlari yaparkende diger yandan yuzume bakmiyor konusmuyor benimle ortak vakit gecirmemeye calisiyor beni sevmedigini icinde bir his kalmadigini soyluyor. Tum bunlari vajinismusa baglamalimiyim bilmiyorum. Fikirleriniz neler gercekten biseyler duymaya ihtiyacim var
Aynı dertten ben de muzdariptim ilk başlarda kimseyle konuşamadım çekindim.Sonra İnternet de araştırdım ve şükürler olsun ki çözüm buldum. Buradan herkese sesleniyorum bu problemi yaşayan.Kesinlikle Dr Esra Demir Yüzer'e bi gidin derim 3 günde çözdü problemimi ve o kadar çok beklediğime pişmanım .O yüzden bu problemi yaşayan herke kesinlikle doktora gitmeli. Çok kısa sürede çözüme ulaştıran doktoruma da burdan sevgiler.
Canım benim bir arkadaşım da yasadı böyle birşey 1 yıl birlikte olamamışlar onlar da boşanmanın eşiğinden döndüler , sürekli kavga huzursuzluk .Bende hep bu umutla yasiyorum boyle tecrubeleri dinledikte sabretmek icin sebep buluyorum. Umarim oyle olur
Sorunu astik cinsel anlamda ama dediklerinden bir parca bile degisiklik yapmadi ve esyalarini toplayip gitti. Bende onunla beraber ciktim babamin evindeyim yaklasik 1 bucuk aydir. Yani mesele cinsellik falan degil. Insan sevmezse sevmeyi bilmezse baglasan durmaz. Vicdan merhamet yoksunu bi insanin isteklerini ne kadar doyurursan o kadar dahasini istiyormus. Aylarca didindim emek verdim ezildim sustum su an hepsi unutulmus bana bisey yapmadinki ben bisey gormedim diyecek kadar kor. Ailesi agzini acmak surda dursun beni hic dinlemediler bile. Bu derece sığ insanlar. Simdi dusundugum acaba ah alan mutlu olur mu ilahi adalet ne zaman nasil tecelli eder
Sevmedigini o esnada bile belirterek yasadi evet. Ben bu tedaviyi istiyorum diye yaptiginida defalarca belirtti. Duygudan histen bihaber bi insanla evlenmisim. Yani o adama geyşa da olsan sonucun degisecegini dusunmuyorum.benim anlamadığım sana karşı içimde bir şey kalmadı dedikten sonra yine de seninle cinsellik mi yaşadı?
bu erkekler nasıl bir mekanizmaya sahip ya
sevmediğini söylediği kadınla yine de aynı yatağa girebiliyor.
keşke daha tedaviyi denemeden ayrılsaydın
bu adamla zaten hiçbir anın özel olmamıştır
geçmiş olsun bence ayrılmanız hayırlısı olmuş.
Sevmedigini o esnada bile belirterek yasadi evet. Ben bu tedaviyi istiyorum diye yaptiginida defalarca belirtti. Duygudan histen bihaber bi insanla evlenmisim. Yani o adama geyşa da olsan sonucun degisecegini dusunmuyorum.
Su an icin gelecege dair hicbir umudum yok. Imtihan dunyasiymis yeni anlamis oldumçok üzüldüm senin için
artık mutlu bir hayatın olur inşallah.
hatta eminim daha mutlu olur şu andan itibaren
seni sevmeyen biriyle yıllarını geçirmek zorunda olmadığına sevindim
Vajinismus olduğunu söylemişsin yani hiç eşinle birlikte olmadın mı yani..Sevmedigini o esnada bile belirterek yasadi evet. Ben bu tedaviyi istiyorum diye yaptiginida defalarca belirtti. Duygudan histen bihaber bi insanla evlenmisim. Yani o adama geyşa da olsan sonucun degisecegini dusunmuyorum.
Sorunu cozduk iste tedaviyle. Ona bagli oldugunu dusunmuyorum. Nisanliyken yasadigimiz problem dedigi seyler diger ciftlerin normal yasadigi seylerdi oyle abarti kavgali gurultulu bir tek olayimiz yoktur. Ama sevmeyi bilmeyen insan not tutar. Butun eksiklerini yazar ve gun geldiginde kullanir. Bir hayat tecrubesiVajinismus olduğunu söylemişsin yani hiç eşinle birlikte olmadın mı yani..
Bende ilk 4 ay vajinismustum ama eşimin desteğiyle dr a gitmeden yendim..
Ama sizinki cinsellikle ilgili değil ta nişanlılığa kadar gitmiş yani...
vajinismus hastasiyim. Tedavi olmak icin doktora gidiyoruz bu sonuclanmadan ayrilmam dedim
beni sevmedigini icinde bir his kalmadigini soyluyor
Ben tedaviyi denemeden ayrilmak istemedigimi soyledim. O da sen onu da gor diye tamam diyorum dedi.
Daha yeni ayrılmışsınız, bu kadar karamsar olmanız normal. Yavaş yavaş toparlarsınız, hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz.Sorunu cozduk iste tedaviyle. Ona bagli oldugunu dusunmuyorum. Nisanliyken yasadigimiz problem dedigi seyler diger ciftlerin normal yasadigi seylerdi oyle abarti kavgali gurultulu bir tek olayimiz yoktur. Ama sevmeyi bilmeyen insan not tutar. Butun eksiklerini yazar ve gun geldiginde kullanir. Bir hayat tecrubesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?