Vajinismusum bosanma asamasina geldik yorumlarinizi bekliyorum.

tüm bunları hastaligina bağlama cnm.insanlar gerçekten birbirini es olarak sevmese de ev arkadaşı gibi paylaşıyorlar hayatı yine de. birbirlerine sevgilerinin bittigini dile getirmiyorlar. ama evliliğin yeni.sonucta... tanıdığım evliliklerde 3 yıl boyunca bile tartisilanlar var.bazi şeyler zamanla oturuyor. ama hayatını düzene koyman gerek.karari yine sen verirsin. keşke deme ileride. Esin anlayışlı birine de benziyor.beraber çözüm ararda bulamazsanız çok da yipratmayin birbirinizi. hele ki çocuğun da yok.bir hataydi dersin biter.

Aynı dertten ben de muzdariptim ilk başlarda kimseyle konuşamadım çekindim.Sonra İnternet de araştırdım ve şükürler olsun ki çözüm buldum. Buradan herkese sesleniyorum bu problemi yaşayan.Kesinlikle Dr Esra Demir Yüzer'e bi gidin derim 3 günde çözdü problemimi ve o kadar çok beklediğime pişmanım .O yüzden bu problemi yaşayan herke kesinlikle doktora gitmeli. Çok kısa sürede çözüme ulaştıran doktoruma da burdan sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Esra Hanım yani reklam için üşenmeyip 2 aylık konuyu didiklemișsiniz. Gerçi buna da şükür, 2010 konularını hortlatanlara nazaran başarılı bir girişim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aramızdaki tek sorun cinsellik mi ? Eğer sadece buysa dert etmeyin aşılır ama bu değil de başka şeylerde varsa o halde önce aramızda oturup konuşmanızı sonra da aile terapisine gitmenizi öneririm

9 ay cok uzun bi sure. Sabri kalmamis ve ufak seyleri bile farkinda olmadan gozunde buyutuyodur. Bi an once o sorun cozulurse bence duzelirsiniz. Ama sizle konusmayan biriyle vajinismusu yenip yenemeyeceginizi nerden anlayacaksiniz? Yani bu durumda denemede olmaz acik konustum biraz ama. Ayrica bu kuskunluk sizi iyice gerip her seyi zorlastirir.

Konu eskiymis. Soyle konularda konu sahibi neticeyi de gelip yazsa ne.guzel olur.

Bende hep bu umutla yasiyorum boyle tecrubeleri dinledikte sabretmek icin sebep buluyorum. Umarim oyle olur
Canım benim bir arkadaşım da yasadı böyle birşey 1 yıl birlikte olamamışlar onlar da boşanmanın eşiğinden döndüler , sürekli kavga huzursuzluk .
ki kız Annesi ile kv sine demiş siz gözlerinizi bağlayın beni tutun ben korktuğum için değil olmuyor filan demiş .
Düşün artık nasıl bir çaresizlik yaşadı da bunu annesi ile kv ye teklif etmiş.
Herkes korkuyor da olmuyor diye diretmis .
En son doktor filan düzelmiş , şuan evlilikleri devam ediyor .
Birtane kızları var 2. düşünüyorlar .
Bunu sana umut olsun diye anlattım evliliğin düzelicektir bu sorunu aşınca .

Konu eskimiş ama sonuç ne oldu acaba ?çözebilmistir umarım.

Sorunu astik cinsel anlamda ama dediklerinden bir parca bile degisiklik yapmadi ve esyalarini toplayip gitti. Bende onunla beraber ciktim babamin evindeyim yaklasik 1 bucuk aydir. Yani mesele cinsellik falan degil. Insan sevmezse sevmeyi bilmezse baglasan durmaz. Vicdan merhamet yoksunu bi insanin isteklerini ne kadar doyurursan o kadar dahasini istiyormus. Aylarca didindim emek verdim ezildim sustum su an hepsi unutulmus bana bisey yapmadinki ben bisey gormedim diyecek kadar kor. Ailesi agzini acmak surda dursun beni hic dinlemediler bile. Bu derece sığ insanlar. Simdi dusundugum acaba ah alan mutlu olur mu ilahi adalet ne zaman nasil tecelli eder

benim anlamadığım sana karşı içimde bir şey kalmadı dedikten sonra yine de seninle cinsellik mi yaşadı?
bu erkekler nasıl bir mekanizmaya sahip ya
sevmediğini söylediği kadınla yine de aynı yatağa girebiliyor.

keşke daha tedaviyi denemeden ayrılsaydın
bu adamla zaten hiçbir anın özel olmamıştır
geçmiş olsun bence ayrılmanız hayırlısı olmuş.

Sevmedigini o esnada bile belirterek yasadi evet. Ben bu tedaviyi istiyorum diye yaptiginida defalarca belirtti. Duygudan histen bihaber bi insanla evlenmisim. Yani o adama geyşa da olsan sonucun degisecegini dusunmuyorum.

Sevmedigini o esnada bile belirterek yasadi evet. Ben bu tedaviyi istiyorum diye yaptiginida defalarca belirtti. Duygudan histen bihaber bi insanla evlenmisim. Yani o adama geyşa da olsan sonucun degisecegini dusunmuyorum.

çok üzüldüm senin için
artık mutlu bir hayatın olur inşallah.
hatta eminim daha mutlu olur şu andan itibaren
seni sevmeyen biriyle yıllarını geçirmek zorunda olmadığına sevindim

Vajinismus olduğunu söylemişsin yani hiç eşinle birlikte olmadın mı yani..
Bende ilk 4 ay vajinismustum ama eşimin desteğiyle dr a gitmeden yendim..
Ama sizinki cinsellikle ilgili değil ta nişanlılığa kadar gitmiş yani...

Sorunu cozduk iste tedaviyle. Ona bagli oldugunu dusunmuyorum. Nisanliyken yasadigimiz problem dedigi seyler diger ciftlerin normal yasadigi seylerdi oyle abarti kavgali gurultulu bir tek olayimiz yoktur. Ama sevmeyi bilmeyen insan not tutar. Butun eksiklerini yazar ve gun geldiginde kullanir. Bir hayat tecrubesi

Kızlar sadece bilmediğim için soruyorum, vajinismus olunca bir yatağa çıplak girilmiyor mu? O da mı korku sebebi?
Eşini farklı şekilde tatmin edebilirsin, o zaman mı seni sevecek? Kafam çok karıştı.

vajinismus hastasiyim. Tedavi olmak icin doktora gidiyoruz bu sonuclanmadan ayrilmam dedim

beni sevmedigini icinde bir his kalmadigini soyluyor

Ben tedaviyi denemeden ayrilmak istemedigimi soyledim. O da sen onu da gor diye tamam diyorum dedi.

İyi de bu cok saçma. Zaten ayrılacaksanız niye birlikte olasınız. Bari olmayın daha iyi. Ayrıca vajinismustan kurtulunca herseyin bir anda düzeleceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Sen onu da gör diye tamam diyorum da ayrı bi sacma

Daha yeni ayrılmışsınız, bu kadar karamsar olmanız normal. Yavaş yavaş toparlarsınız, hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz.

Evet dünya imtihan dünyası. Sorular zor yerlerden gelebiliyor. Ama biz kendimiz için doğru şıkları tercih edersek, kendimiz için yanlış yapmamış oluruz. Yanlış seçimler bize dayatılmaz, başka çıkış yolları varken biz bile bile bazan yanlış şıkları seçeriz. Siz nişanlıykende sorunlar varmış. Bazan geri dönmeyi, vazgeçmeyi bilmemiz gerekir. Yanlış bir otobüse bindiğimizde bunu farkettiğimiz gibi nasıl iniyorsak bir insanada senden bana yar olmaz demeyi başarabilmemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…