- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Bengokyuzu
Çok yanlış düşünüyosun cinselliği yaşamak her insanın hakkı ben eğer vajinusmus olsam tedaviyi eşim için değil kendim için isterdim ki konu sahibi de kendi vicdanını rahatlatmak istiyo boşansada ilişkiye giremeyen kusurlu insan gibi gözükmeyim istiyo bemce ayrıca senin cinselliğe bakış açın sanki sadece erkek için yapılıyo gibi trendlerde eşe nasıl cilve yapılır die bi konu var bak istersen kadınlar kocalarının tepesine atlıyor çünkü erkek kadar kadın içinde önemli bişeBen evli değilim. Ve galiba iyi ki de değilim. Erk zihniyetin kadınlar üzerindeki tahribatından biri de vajinismustur. Kocam olacak eleman benim elimde olmayan sebeplerle böyle bir rahatsızlık yaşadığımı bilecek. Ve aramızdaki sevgiye, benim kadınlıgıma laf edecek. Bende hala onun gönlü olsun evliliğim düzelsin diye doktor doktor gezicem. Ben bunu yediremiyorum. Ya ben böyle şeylere yapım gereği tahammül edebilen bir insan değilim. Kimse için küçülemem. Kimse için kaygı sahibi olamam. Son olarak da konu sahibinin cinsellik yaşasa bile evliliğin düzeleceğine ihtimal vermiyorum.