• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusum bosanma asamasina geldik yorumlarinizi bekliyorum.

Hiçbir şeyini istemiyorum diye boşanmamanı tavsiye ederim. Ettiğini çektirebildiğin kadar çektir.
Oyle dusunuyorum. Evet bazilari hemen bitir sende kurtul diycek ama ortada bir adaletsizlik varsa duzeltilmeli. Ben bu kadar ucuz harcanacak bi insan degilim. Ailem burda taninir bilinir saygi duyulan kisiler. Hepimizi rencide ettiler. Kurtulduguma sevindim tarzi laflar ediyomus kulagima geliyor. Sanki bir namussuzluk ya da cok buyuk bir hata yapmisim gibi. Bunlar kimsenin yanina kalmamali yani

vajinismus un ne oldugunu okudum simdi netten. Umarim biran once iyilesirsin canim benim.

eşinin durumuda vahim, bence tedavin bittikten sonra duzelecektir araniz. sevgim kalmadi demis ya, aslinda sabrim kalmadi demek o.

sevmese coktan bosanirdi seninle.

kabul edelim cinsel hayat evlilikte cooookk onemli. insallah tez zamanda iyilesirsin canimmm.

internete pek guven olmaz ama okududugum birseyi de alinti yapmak istedim sana.

*mastürbasyon tedavinin önemli bir parçası olarak doktorlar tarafından önerilir..* alıntıdır...

yabana atma. ilacla milacla gevseyemezsin. kendi bedenini kullan :KK66:

Beni oyle bir psikolojiye soktu oyle baskiladi ki 1 ay ben neler yaptim ne kotu insanmisim dedim sonra biraz uzerinde dusununce yok benim yaotiklarim hicbir iliskiyi ayriliga goturmez bunu goruyorum. O oyle bi insan degil uc kurusluk esyayi bolmeye calisiyo su an pismanlik surda dursun. Esya ya koltuk moltuk yani. Boyle sığ bir insani niye tercih ettimde kendime yazik ettim diyorum goremedim kor gibi. Kendinden cok emin super bi karar verdigini dusunuyor. Ailesi destekci daha nolsun

Tamam işte sevinmen için bir nedenin var kurtuldun böyle basit ucuz bir aileden.
Düşünsene ömür boyu böyle bir adamla ve aileyle geçirdiğini. Hergün ağlamaktansa 3 gün ağlayıp ömür boyu rahat bir hayat var önünde.
Onlar yapacaklarını yaptılar artık sıra sende !

Tamam işte sevinmen için bir nedenin var kurtuldun böyle basit ucuz bir aileden.
Düşünsene ömür boyu böyle bir adamla ve aileyle geçirdiğini. Hergün ağlamaktansa 3 gün ağlayıp ömür boyu rahat bir hayat var önünde.
Onlar yapacaklarını yaptılar artık sıra sende !
Kaybim esim degil bana gore su an zaten. Kendi hayatim. Onu kaybettigime uzulmuyorum artik ne yasadiysa benden yana kat kat fazlasini bana yasatti yine tatmin olmayip gitti boyle insan kaybedilmez kurtulunur ona tamamimda. Kendi hayatim bundan sonra nolur bu endise insani yeyip bitiriyo

Oyle dusunuyorum. Evet bazilari hemen bitir sende kurtul diycek ama ortada bir adaletsizlik varsa duzeltilmeli. Ben bu kadar ucuz harcanacak bi insan degilim. Ailem burda taninir bilinir saygi duyulan kisiler. Hepimizi rencide ettiler. Kurtulduguma sevindim tarzi laflar ediyomus kulagima geliyor. Sanki bir namussuzluk ya da cok buyuk bir hata yapmisim gibi. Bunlar kimsenin yanina kalmamali yani
Surundurseniz de adı pesimi birakmiyor olacak. Ben olsam tez elden kurtarirdim kendimi

Kaybim esim degil bana gore su an zaten. Kendi hayatim. Onu kaybettigime uzulmuyorum artik ne yasadiysa benden yana kat kat fazlasini bana yasatti yine tatmin olmayip gitti boyle insan kaybedilmez kurtulunur ona tamamimda. Kendi hayatim bundan sonra nolur bu endise insani yeyip bitiriyo

Kaç yaşındasın? Kaybettiğin hiç bir şey yok!
Şu an bu süreçten dolayı bunu düşünüyorsun sonra diyeceksin ki iyi ki gitmiş iyi ki bunları yaşamışım, yoksa şuanki hayatıma sahip olamayacağım diyeceksin.
Eşinden boşandıktan sonra harika bir hayata sahip olan o kadar çok kadın var ki. Evlilikte Allahtan boşanmakta Allahtan.
Biraz kendi değerini bil lütfen.. sen kendi değerini bilmezsen hiç kimse sana hak ettiğin değeri göstermez.
Hayatta tek yapmak istediğin şey evli olmak mı senin? Başka hayallerin yok mu? Onlar için savaş ver.
Kendin için yeni şeyler yapmaya başla.
Önce kendi değerinin farkına var ondan sonrası hep gelir yeniden aşık olursun.
Inan evlilik koca aşk bunlar çok kolay yapılabilen şeyler.. önemli olan bunları sağlıklı yapabilmek.
Öyle bir pislikten kurtuldun ki mutluluktan kalk dans et üzülme sakın.

Merhaba. Ilk defa bu tarz bir sitede bir problemimi yaziyorum. Belki benim yasadiklarimi tecrube etmis birileri vardir. Henuz 9 aylik evliyim. Nisanliligimizdan itibaren surekli tartismalarimiz oldu biraz uzattim tarismalari esimin uzerine cok gittim farkindayim ama affedemeyecegi tarzda seyler degil olmadigini kendiside soyluyor. Hazmedemiyorum kucuk seyleri de her anim kotu bitti butun heveslerimi kursagimda biraktin diyor. Soylediginde haklilik payi cok fazla. Yaklasik 3 aydir bosanmak istedigini hazmedemedigini soyluyor. Ben 3 aydir hatalarimi farkettigimi soyluyorum duzeltmek icin her gun ugrasiyorum artik onunla en ufak bir surtusme yasamamak icin ugrasiyorum. Bu arada vajinismus hastasiyim. Tedavi olmak icin doktora gidiyoruz bu sonuclanmadan ayrilmam dedim oda sen ikna ol tamam dedi. Bi yanda tedavi suruyor ayni yatagi paylasiyoruz ne desem aliyor ailemle gayet iyi. Benden once eve geldiginde yemek yapmis oluyor. Butun bunlari yaparkende diger yandan yuzume bakmiyor konusmuyor benimle ortak vakit gecirmemeye calisiyor beni sevmedigini icinde bir his kalmadigini soyluyor. Tum bunlari vajinismusa baglamalimiyim bilmiyorum. Fikirleriniz neler gercekten biseyler duymaya ihtiyacim var[/QUOTEyakın bir arkadaşım vajinusmus tedavisi GÖRDÜ fayda etmedi çünkü beyinle alakalı bir durum bir yılın sonunda eczaneden kayganlaştırıcı jel Aldı kullandığını ve artık kurtuldum diye söğledi heralde beyindede kendi kendine bitirdi bilmiyorum sana fayda edermi bilgin olsun diye söyledim eşin sinirle söğlemiştir bazı şeyleri sanırım üzülme geçer inşallah

Durumuna cani gönulden üzüldum. Yorumlarin hepsini okumadim suan ne durumdasin onu da bilmiyorum ama sana sunu soylemeliyim ki tam 4 senelik evliyim ve hala vajinismusum. Her aile de yasanan tartismalar oldukca bende korktum bu durumdan dolayi tartisiyoruz surekli diye dusunup kendimi daha da sucluyodum ama esimin destegi ve sevgisinden her zaman eminim. Bikac ay evvel operasyon gecirdim ve kizlik zarimi aldirdim tam anlamiyla hala iliski olmadi ama insallah cok az kaldi. Cocuk hasretiyle yanip tutusuyoruz. Rabbim hakkimizda hayirlisini eylesin insallah

Durumuna cani gönulden üzüldum. Yorumlarin hepsini okumadim suan ne durumdasin onu da bilmiyorum ama sana sunu soylemeliyim ki tam 4 senelik evliyim ve hala vajinismusum. Her aile de yasanan tartismalar oldukca bende korktum bu durumdan dolayi tartisiyoruz surekli diye dusunup kendimi daha da sucluyodum ama esimin destegi ve sevgisinden her zaman eminim. Bikac ay evvel operasyon gecirdim ve kizlik zarimi aldirdim tam anlamiyla hala iliski olmadi ama insallah cok az kaldi. Cocuk hasretiyle yanip tutusuyoruz. Rabbim hakkimizda hayirlisini eylesin insallah
4 yıl boyunca ilişki olmadı mı yani :KK57:
Canım bu kadar nasıl uzun sürdü ki... benim 4 ay sürdü eşimin desteğiyle yavaş yavaş yendim korkularımı...
Kızlık zarını bu korkundan dolayı mı aldırdın??

4 yıl boyunca ilişki olmadı mı yani :KK57:
Canım bu kadar nasıl uzun sürdü ki... benim 4 ay sürdü eşimin desteğiyle yavaş yavaş yendim korkularımı...
Kızlık zarını bu korkundan dolayı mı aldırdın??

Evet olmadi hep yarim yamalak oldu. Asilama yaptirdim doktorum o sirada zari da alalim diyince geri cevirmedik. Severek ve zor evlendik ama malesef basimizda ki dert bitmiyor

Merhaba. Ilk defa bu tarz bir sitede bir problemimi yaziyorum. Belki benim yasadiklarimi tecrube etmis birileri vardir. Henuz 9 aylik evliyim. Nisanliligimizdan itibaren surekli tartismalarimiz oldu biraz uzattim tarismalari esimin uzerine cok gittim farkindayim ama affedemeyecegi tarzda seyler degil olmadigini kendiside soyluyor. Hazmedemiyorum kucuk seyleri de her anim kotu bitti butun heveslerimi kursagimda biraktin diyor. Soylediginde haklilik payi cok fazla. Yaklasik 3 aydir bosanmak istedigini hazmedemedigini soyluyor. Ben 3 aydir hatalarimi farkettigimi soyluyorum duzeltmek icin her gun ugrasiyorum artik onunla en ufak bir surtusme yasamamak icin ugrasiyorum. Bu arada vajinismus hastasiyim. Tedavi olmak icin doktora gidiyoruz bu sonuclanmadan ayrilmam dedim oda sen ikna ol tamam dedi. Bi yanda tedavi suruyor ayni yatagi paylasiyoruz ne desem aliyor ailemle gayet iyi. Benden once eve geldiginde yemek yapmis oluyor. Butun bunlari yaparkende diger yandan yuzume bakmiyor konusmuyor benimle ortak vakit gecirmemeye calisiyor beni sevmedigini icinde bir his kalmadigini soyluyor. Tum bunlari vajinismusa baglamalimiyim bilmiyorum. Fikirleriniz neler gercekten biseyler duymaya ihtiyacim var
Valla ben bir sey anlamadim. Sizi istemeyen bir adamla vajinismusu yenmek icinmi evli kaliyorsunuz. Sastim kaldim.

Bende hep bunu soyluyorum bu konudada kararliyim bi yol katettik en azindan tedaviye katiliyor. Tum vajinismuslar bunu boyle mi yasiyor acaba
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun

Eşinizin davranışlarının vajinusmus ile alakası var mı bilmem ama Vajinismus konusunda size yardımcı olabilirim ben de 3 ay boyunca yaşadım berbat bişey

Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun
Arkadaşım iyi misin??? Bütün vajinismus konularını hortlatmaya yemin mı ettin...

Tamam inandık Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Merhaba. Ilk defa bu tarz bir sitede bir problemimi yaziyorum. Belki benim yasadiklarimi tecrube etmis birileri vardir. Henuz 9 aylik evliyim. Nisanliligimizdan itibaren surekli tartismalarimiz oldu biraz uzattim tarismalari esimin uzerine cok gittim farkindayim ama affedemeyecegi tarzda seyler degil olmadigini kendiside soyluyor. Hazmedemiyorum kucuk seyleri de her anim kotu bitti butun heveslerimi kursagimda biraktin diyor. Soylediginde haklilik payi cok fazla. Yaklasik 3 aydir bosanmak istedigini hazmedemedigini soyluyor. Ben 3 aydir hatalarimi farkettigimi soyluyorum duzeltmek icin her gun ugrasiyorum artik onunla en ufak bir surtusme yasamamak icin ugrasiyorum. Bu arada vajinismus hastasiyim. Tedavi olmak icin doktora gidiyoruz bu sonuclanmadan ayrilmam dedim oda sen ikna ol tamam dedi. Bi yanda tedavi suruyor ayni yatagi paylasiyoruz ne desem aliyor ailemle gayet iyi. Benden once eve geldiginde yemek yapmis oluyor. Butun bunlari yaparkende diger yandan yuzume bakmiyor konusmuyor benimle ortak vakit gecirmemeye calisiyor beni sevmedigini icinde bir his kalmadigini soyluyor. Tum bunlari vajinismusa baglamalimiyim bilmiyorum. Fikirleriniz neler gercekten biseyler duymaya ihtiyacim var
Bence tek sebebi vajinusmus. Adam sabredemiyor. Cinsellik cok onemli. O yzuden hamilelik ve lohusalikta bile dengeyi elden birakmamak gerekiyor. Sonra insanlar yaziyor buraya su kadar ay oldu yapamadik diye. Siz daha hic yapmamissiniz. Umarim tedavin sonuc verir. Kasma kendini. Bir de alkol kullaniyormusun bilmiyorum ama bu sorunu 1 sise cin ile çözmüş arkadasim var ;)
Sen bu isi hallettiginde emin ol.sorun kalmayacak. Sana soyledikleri hazmedemediginden....

Back