- 24 Haziran 2015
- 343
- 356
- 53
- 36
- Konu Sahibi Bengokyuzu
Merhaba. Ilk defa bu tarz bir sitede bir problemimi yaziyorum. Belki benim yasadiklarimi tecrube etmis birileri vardir. Henuz 9 aylik evliyim. Nisanliligimizdan itibaren surekli tartismalarimiz oldu biraz uzattim tarismalari esimin uzerine cok gittim farkindayim ama affedemeyecegi tarzda seyler degil olmadigini kendiside soyluyor. Hazmedemiyorum kucuk seyleri de her anim kotu bitti butun heveslerimi kursagimda biraktin diyor. Soylediginde haklilik payi cok fazla. Yaklasik 3 aydir bosanmak istedigini hazmedemedigini soyluyor. Ben 3 aydir hatalarimi farkettigimi soyluyorum duzeltmek icin her gun ugrasiyorum artik onunla en ufak bir surtusme yasamamak icin ugrasiyorum. Bu arada vajinismus hastasiyim. Tedavi olmak icin doktora gidiyoruz bu sonuclanmadan ayrilmam dedim oda sen ikna ol tamam dedi. Bi yanda tedavi suruyor ayni yatagi paylasiyoruz ne desem aliyor ailemle gayet iyi. Benden once eve geldiginde yemek yapmis oluyor. Butun bunlari yaparkende diger yandan yuzume bakmiyor konusmuyor benimle ortak vakit gecirmemeye calisiyor beni sevmedigini icinde bir his kalmadigini soyluyor. Tum bunlari vajinismusa baglamalimiyim bilmiyorum. Fikirleriniz neler gercekten biseyler duymaya ihtiyacim var
tüm bunları hastaligina bağlama cnm.insanlar gerçekten birbirini es olarak sevmese de ev arkadaşı gibi paylaşıyorlar hayatı yine de. birbirlerine sevgilerinin bittigini dile getirmiyorlar. ama evliliğin yeni.sonucta... tanıdığım evliliklerde 3 yıl boyunca bile tartisilanlar var.bazi şeyler zamanla oturuyor. ama hayatını düzene koyman gerek.karari yine sen verirsin. keşke deme ileride. Esin anlayışlı birine de benziyor.beraber çözüm ararda bulamazsanız çok da yipratmayin birbirinizi. hele ki çocuğun da yok.bir hataydi dersin biter.