• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusum bosanma asamasina geldik yorumlarinizi bekliyorum.

Daha yeni ayrılmışsınız, bu kadar karamsar olmanız normal. Yavaş yavaş toparlarsınız, hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz.

Evet dünya imtihan dünyası. Sorular zor yerlerden gelebiliyor. Ama biz kendimiz için doğru şıkları tercih edersek, kendimiz için yanlış yapmamış oluruz. Yanlış seçimler bize dayatılmaz, başka çıkış yolları varken biz bile bile bazan yanlış şıkları seçeriz. Siz nişanlıykende sorunlar varmış. Bazan geri dönmeyi, vazgeçmeyi bilmemiz gerekir. Yanlış bir otobüse bindiğimizde bunu farkettiğimiz gibi nasıl iniyorsak bir insanada senden bana yar olmaz demeyi başarabilmemiz lazım.
Iste evlilik kurumunu benim kadar ciddiye alsaydi boyle bir sinav yasamazdik benim hazmedemedigim bu. Sebeplerini dinleyen bi tarafiyla guluyor abuk subuk. Boyle seylerle insanin hayatiyla hayalleriyle oynaninca sinav daha da agirlasiyor. Zor cok zor

İyi de bu cok saçma. Zaten ayrılacaksanız niye birlikte olasınız. Bari olmayın daha iyi. Ayrıca vajinismustan kurtulunca herseyin bir anda düzeleceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Sen onu da gör diye tamam diyorum da ayrı bi sacma
Yok beraberlik yasadik pisman degilim kendim icin de onemliydi bi tedavi o konuda tereddutum yok. Mesele baska. Mesele sacma sapan sebepler sunup mendil gibi beni atmasi hem de aile destegiyle kolaycacik. Allah buyuk diyorum ne bileyim

Iste evlilik kurumunu benim kadar ciddiye alsaydi boyle bir sinav yasamazdik benim hazmedemedigim bu. Sebeplerini dinleyen bi tarafiyla guluyor abuk subuk. Boyle seylerle insanin hayatiyla hayalleriyle oynaninca sinav daha da agirlasiyor. Zor cok zor
keşke cinsel olarak birlikte olmasaymışsınız daha yaralayıcı olmuştur bu ama kurtulduğuna sevin böyle sevgisiz vicdansız adamdan çocuk sahibi olsaydın ya
yada uzun yıllar evli kalsaydınız olan sana ve çocuğuna olurdu
Allah gönlüne ferahlık versin

Keşke seninle birlikte olma zevkini ona hiç yaşatmasaydın. Pislik herif..
hiç hiiiiç üzülme! O bundan sonra çok pişman olacak ve sakın affetme. Unutma hiç bir zaman düzelmez bu tarz tipler.
Yeni bir hayat kur ve arkana bile bakma..
Çok mutlu günlerin olacak inan bana

Keşke seninle birlikte olma zevkini ona hiç yaşatmasaydın. Pislik herif..
hiç hiiiiç üzülme! O bundan sonra çok pişman olacak ve sakın affetme. Unutma hiç bir zaman düzelmez bu tarz tipler.
Yeni bir hayat kur ve arkana bile bakma..
Çok mutlu günlerin olacak inan bana
Yok pismanlik yasamaz o. Ruhsuz insan pisman olmaz uzulmez. Onume bakacagim gunleride gorurum insallah. Su an heryer kapkaranlik

Sorunu cozduk iste tedaviyle. Ona bagli oldugunu dusunmuyorum. Nisanliyken yasadigimiz problem dedigi seyler diger ciftlerin normal yasadigi seylerdi oyle abarti kavgali gurultulu bir tek olayimiz yoktur. Ama sevmeyi bilmeyen insan not tutar. Butun eksiklerini yazar ve gun geldiginde kullanir. Bir hayat tecrubesi
Ama seni sevmeyen biriyle vajinismus'u nasıl yenebildin ki... seni istemediğini de söylemiş...
Keşke ona bu zevki vermeseydin...

Vajinismusa bağlı değil. Sorun çözüldüğübde sadece siz rahatlayacaksınız psikolojik olarak. Eşinizde değişen bişey olmayacak..

Yok pismanlik yasamaz o. Ruhsuz insan pisman olmaz uzulmez. Onume bakacagim gunleride gorurum insallah. Su an heryer kapkaranlik

Hayırr tabi ki de hiç te öyle değil.
Şu an o biliyor ki bir mesaj atsa dönecek zannediyor seni. Gerçekten kaybettiğını anladığı zaman görücek anyayı. Seni guçlü ve hayat dolu görünce vurucak kafasını merak etme.
Ya o senin hayat arkadaşın ne olmuş biraz kapris yaptıysan ne olmuş biraz huysuzlandıysan.. en ufak olayda sevmiyorum ayrılıcam diyen insandan kurtulduğuna şükret sen.
Kendini suçlamayı bırak artık. O yokken de mutlu olabilirsin

Hayırr tabi ki de hiç te öyle değil.
Şu an o biliyor ki bir mesaj atsa dönecek zannediyor seni. Gerçekten kaybettiğını anladığı zaman görücek anyayı. Seni guçlü ve hayat dolu görünce vurucak kafasını merak etme.
Ya o senin hayat arkadaşın ne olmuş biraz kapris yaptıysan ne olmuş biraz huysuzlandıysan.. en ufak olayda sevmiyorum ayrılıcam diyen insandan kurtulduğuna şükret sen.
Kendini suçlamayı bırak artık. O yokken de mutlu olabilirsin
Beni oyle bir psikolojiye soktu oyle baskiladi ki 1 ay ben neler yaptim ne kotu insanmisim dedim sonra biraz uzerinde dusununce yok benim yaotiklarim hicbir iliskiyi ayriliga goturmez bunu goruyorum. O oyle bi insan degil uc kurusluk esyayi bolmeye calisiyo su an pismanlik surda dursun. Esya ya koltuk moltuk yani. Boyle sığ bir insani niye tercih ettimde kendime yazik ettim diyorum goremedim kor gibi. Kendinden cok emin super bi karar verdigini dusunuyor. Ailesi destekci daha nolsun

Bi dk şimdi konu sahibi kafam karıştı. Nişan da konu açmışsın vajinismussun. 2 ay geçmiş. Sen sanırım vajinismusu yendin. Birlikte oldunuz ama boşanıyorsunuz

Ne umuyorsunuz sizce vajinusmus bitince hersey yoluna mi girecek
Beraberken evliligim bitmesin boyle basit seylerle yazik diye her mucadeleyi veriyor insan iste. Aklimda soru isareti yok o konuda en azindan. Ben erkeklik gururudur diye tahmin etmistim ofkeyle yapiyor zannettim ama gayet sevgisizlikmis

Beraberken evliligim bitmesin boyle basit seylerle yazik diye her mucadeleyi veriyor insan iste. Aklimda soru isareti yok o konuda en azindan. Ben erkeklik gururudur diye tahmin etmistim ofkeyle yapiyor zannettim ama gayet sevgisizlikmis
Ayrildiniz mi yorumları okumadım ama. Peki sevgisi biten adam sizle niye yenin diye mucadele etmiş

Nerden baksan tutarsizlik nerden baksan ahmakca...
Ben ikna olayim diyeymis. Oldum o da gitti.
Siz elinizden geleni yapmışsınız Allah yardımcınız olsun inşallah hersey güzel olsun sizin icin. Muhtemelen onun hayatında biri var bu kadar rahat gidemez yoksa. Ailesi hic karsi cikmadi mi ona ne kolay bazilari icin

Siz elinizden geleni yapmışsınız Allah yardımcınız olsun inşallah hersey güzel olsun sizin icin. Muhtemelen onun hayatında biri var bu kadar rahat gidemez yoksa. Ailesi hic karsi cikmadi mi ona ne kolay bazilari icin
Neredeyse hic. Bizim kulturumuzde bosanmao bu kadar ucuz olmazdi ama tuhaf insanlarin icine dusmusum. Ettigini bulur herkes umarim. Yapacak bisey kalmadi benim adima.

Back