- Konu Sahibi Bengokyuzu
merhaba eski bir vajinismuslu olarak sunu soyleyebilirimki esiniz cinsel birliktelik olmadigi icin ofkeyle bu sekilde konusuyor sorununuzu astiginizda hersey duzelecek emin olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hep bu umutla yasiyorum boyle tecrubeleri dinledikte sabretmek icin sebep buluyorum. Umarim oyle olurmerhaba eski bir vajinismuslu olarak sunu soyleyebilirimki esiniz cinsel birliktelik olmadigi icin ofkeyle bu sekilde konusuyor sorununuzu astiginizda hersey duzelecek emin olun
Sonuçta bitti diyor birlikte olmanız kurtaracak mi sence bu evliligi. Sevmiyorum demisBen tedaviyi denemeden ayrilmak istemedigimi soyledim. O da sen onu da gor diye tamam diyorum dedi. Nasil bir psikoloji bende anlayamiyorum. Ya gercekten vazgecmeyecek ayriliktan ya da cinselliksiz evlilik onu icten ice bitirdi. Denemeden bitiremem.
Yani sırf zevk alması biraz gecikecek diye bu kadar yıkıcı olabilir mi? Bilemiyorum. Yok mudur bu evrende ince bir ruh taşıyan erkek? İyi ki evli değilim. Heralde kanser olurdum.
Bana cinsellik yasamadigi icin ayrilmak istedgini soyleyen o degil zaten. Ben bunu denemeden oru isareti birakmadan bitirmek istemiyorum aramizdaki saygi ve kaybolmayan cok sy vr bunlri dusunerek tabi bi yandnBiz 13 ay seks yapmadık 9 ay hamilelik 4 5 ayda babamı kaybetmenin yası, en ufak bir ima bir serzeniş duymadım, kendi kendine yetti heralde ama onu dahi hiç hissetmedim, bilmem ince ruh tanımına girer mi
Bir kadın neden vajinismus olur buna kafa yoran yok. Sen kalk yıllarca kadına erkeği cinsellik düşkünü, potansiyel tecavüzcü sapık diye anlat sonra kadın belli bir yaşa gelince ama erkeksiz, evliliksiz olmaz de. Sonrada ver kadının eline gecelikleri yıllarca zaafiyet sahibi diye anlattığın erkeğin koynuna yolla. Ve kadınlık yapmasını iste. İşler yolunda gitmeyince de ama sen kadınlık vazifeni yapamıyorsun adam tabiki başkalarına gider deniyor. Bu toplum, kadınlık algıları o kadar berbat ki kadına ancak kendisini eksik hissetirir. Konu Sahibi güzel kardeşim hicbirseye mecbur değilsin. Gönlün nasıl istiyorsa öyle yap.Ben bu sitede kadin kimligimle uyeyim.yeri geldi saolsunlar kendi kararsiz durumlarimda destekte ve fikirde istedim.
Psikolog tarafimla sana sunu soyleyebilirim.
Sana sevgim bitti sozu kolay soylenmez.
Cinsellik yasamadan ayrilmakta istemiyor cunku kendisi 1 koca vasfinda.
Cinselligi yasadiginiz zaman o heyecanla belki sureci 1 zaman daha uzatir fakat yine ayni noktaya gelirsiniz.
Uzerine 1de cocuk eklenirse ki sen cocuk olursa bu konular kapanir diye dusunecek gibi duruyorsun tabi bilemem.uzulecek olan sensin.
Kendimde 1 seyleri değiştirmeye cabaliyorum demissin ama kimse değişmez sen suanda esin sert cikislar yapti diye kendini baskiliyorsun.
Gonlunr gore olur ins hersey
Evet girer. Eşiniz herseyden önce insanmış..Biz 13 ay seks yapmadık 9 ay hamilelik 4 5 ayda babamı kaybetmenin yası, en ufak bir ima bir serzeniş duymadım, kendi kendine yetti heralde ama onu dahi hiç hissetmedim, bilmem ince ruh tanımına girer mi
Bir kadın neden vajinismus olur buna kafa yoran yok. Sen kalk yıllarca kadına erkeği cinsellik düşkünü, potansiyel tecavüzcü sapık diye anlat sonra kadın belli bir yaşa gelince ama erkeksiz, evliliksiz olmaz de. Sonrada ver kadının eline gecelikleri yıllarca zaafiyet sahibi diye anlattığın erkeğin koynuna yolla. Ve kadınlık yapmasını iste. İşler yolunda gitmeyince de ama sen kadınlık vazifeni yapamıyorsun adam tabiki başkalarına gider deniyor. Bu toplum, kadınlık algıları o kadar berbat ki kadına ancak kendisini eksik hissetirir. Konu Sahibi güzel kardeşim hicbirseye mecbur değilsin. Gönlün nasıl istiyorsa esimi sevmistim cok iyi bir insan hala bircok seyde iyiniyetini koruyor. Evlilik bu insanin dil varmiyor bitti demeye. Umarim yolun girer benim icimden gecen hep bu
Bende zaten aynisini yazdim.Bir kadın neden vajinismus olur buna kafa yoran yok. Sen kalk yıllarca kadına erkeği cinsellik düşkünü, potansiyel tecavüzcü sapık diye anlat sonra kadın belli bir yaşa gelince ama erkeksiz, evliliksiz olmaz de. Sonrada ver kadının eline gecelikleri yıllarca zaafiyet sahibi diye anlattığın erkeğin koynuna yolla. Ve kadınlık yapmasını iste. İşler yolunda gitmeyince de ama sen kadınlık vazifeni yapamıyorsun adam tabiki başkalarına gider deniyor. Bu toplum, kadınlık algıları o kadar berbat ki kadına ancak kendisini eksik hissetirir. Konu Sahibi güzel kardeşim hicbirseye mecbur değilsin. Gönlün nasıl istiyorsa öyle yap.
Siz psikolog olduğunuz için alıntıladım. Konu sahibinin pasifize edilmiş bir hali var.Kaygı içinde durumu düzeltmeye çalışıyor. Sadece üzülüyorum. Eşinin sarf ettiği cümleler yıkıcı bizler herşeyden önce insanız. Yani bu hayat arkadaşı, zorlukta kolaylıkla birliktelik kısmı fasa fiso galiba.Bende zaten aynisini yazdim.
Beni alintilamissinizda.
Vajinismusa kafa yormaya gelince evet 1 kaygi bozuklugudur.vucut kisinin kendini korumaya proglamadigi 1 savunma mekanizmasi olusturur.
Aile cevre yetistirilme dini inanclar kendini begenmeme karsi taraftan korkma icine kapanmak ve hatta cinsel fonksiyon bozuklugu olabilir.
Konu sahibi niye vajinusmus bunu ben bilemem.
Benim yorumum esiyle iliskisi hakkindaydi
Ben tedaviyi denemeden ayrilmak istemedigimi soyledim. O da sen onu da gor diye tamam diyorum dedi. Nasil bir psikoloji bende anlayamiyorum. Ya gercekten vazgecmeyecek ayriliktan ya da cinselliksiz evlilik onu icten ice bitirdi. Denemeden bitiremem.
Kesinlikle.Siz psikolog olduğunuz için alıntıladım. Konu sahibinin pasifize edilmiş bir hali var.Kaygı içinde durumu düzeltmeye çalışıyor. Sadece üzülüyorum. Eşinin sarf ettiği cümleler yıkıcı bizler herşeyden önce insanız. Yani bu hayat arkadaşı, zorlukta kolaylıkla birliktelik kısmı fasa fiso galiba.
Hatali olmyan yol su durumda birakip gitmek hem de kari koca olmadan. Bu ilk once beni tatmin etmiyor. Olur olmaz o konuda bisey diyemem ama dediginiz gibi yikamiyorumKesinlikle.
Biz kadınlar daha iliman daha sefkatliyiz.
Ta ki en dip noktamiza basilmadan yikici olmuyoruz.
Merhamet anlayis bur erkege ne kadar yakisir keske bilseler bunu.
Konu sahibide hatali 1 düşünce yol izliyor.haklarinda en iyisi olur umarim
Merhaba. Ilk defa bu tarz bir sitede bir problemimi yaziyorum. Belki benim yasadiklarimi tecrube etmis birileri vardir. Henuz 9 aylik evliyim. Nisanliligimizdan itibaren surekli tartismalarimiz oldu biraz uzattim tarismalari esimin uzerine cok gittim farkindayim ama affedemeyecegi tarzda seyler degil olmadigini kendiside soyluyor. Hazmedemiyorum kucuk seyleri de her anim kotu bitti butun heveslerimi kursagimda biraktin diyor. Soylediginde haklilik payi cok fazla. Yaklasik 3 aydir bosanmak istedigini hazmedemedigini soyluyor. Ben 3 aydir hatalarimi farkettigimi soyluyorum duzeltmek icin her gun ugrasiyorum artik onunla en ufak bir surtusme yasamamak icin ugrasiyorum. Bu arada vajinismus hastasiyim. Tedavi olmak icin doktora gidiyoruz bu sonuclanmadan ayrilmam dedim oda sen ikna ol tamam dedi. Bi yanda tedavi suruyor ayni yatagi paylasiyoruz ne desem aliyor ailemle gayet iyi. Benden once eve geldiginde yemek yapmis oluyor. Butun bunlari yaparkende diger yandan yuzume bakmiyor konusmuyor benimle ortak vakit gecirmemeye calisiyor beni sevmedigini icinde bir his kalmadigini soyluyor. Tum bunlari vajinismusa baglamalimiyim bilmiyorum. Fikirleriniz neler gercekten biseyler duymaya ihtiyacim var