vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Gunaydin canim cok iyi anlatmışsin cok haklisin dediklerin beni cok rahatlatti gercekten cok haklisin refikim biter bitmez başlıcam ve artik bu buyuk derdimden kurtulucam

Umarım canım.. ben burda ki herkesin başaracağına gönülden inanıyorum.. Kaderim size çok güzel yollar göstermiş açık açık söylemiş .. keşke bana da zamanında söyleyen olsaymış. cececem miydi arkadaşımız var bana özelden yazmış bende ona yazdım . ben hakikaten öyle kolay geçirmedim o geceyi. burda paylaşmak istemedim , olumsuz etkilemek istemiyorum..

Biz eğer kız olarak kalmak isteseydik , hayallerimiz , merakımız , tatmak istediklerimiz olmasaydı ...... eminim ki EVLENMEZDİK !!! Çünkü tabuları olan bir ülkedeyiz . Hiçbir zaman özgür olamadık ... O yüzden ne yapıcaaaz .... bu merak ettiklerimizi uygulayacağız....

Kızlar bugün egzersizlere başlıyorum inşallah.önce ben mi parmak egzersizini yapayım eşime mi yaptırayım.tamamen yönlendiirmenizle hareket edecem

Canım bu sana kalmış bişey. Ben parmak denedim yapamadım eşimin parmagını deneyecegim bugün.. Hangisinde kendini rahat hissediyorsan onu uygula

yani bana kızıyorsun zeytinyağ ile alakalı....

Canım bu sana kalmış bişey. Ben parmak denedim yapamadım eşimin parmagını deneyecegim bugün.. Hangisinde kendini rahat hissediyorsan onu uygula

es denemsi ile yenmek isteyen arkadaşlar da var o yüzden sana diyeceğim su ki.. yatak odanıza geçin esin uzansın once kendi yattığı tarafta..kadın yatağa uzansın deliği göremedim yada esimle denemek istiyorum derse..kadın yatağa uzansın eline zeytin yagı doksun vajinasına sursun..daha sonra biraz beklesin..direk ilişki ile deneme yapmak isterse..esi sırt üstü uzansın..kadın da esinin üstüne sırt üstü uzansın ikisinin yüzü tavana bakacak bu durumda..kadın elinde aparat varmış gibi rahat olsun diye bu yöntem..sonra alsın eline yagı esinin p....sine sursun bolca..kadın hakimiyeti eliyle sağlasın p....yi vajiye doğru tutsun ıkınsın ıkınsın..derken zten kontrol kadında olduğu için istediği yerde durur istediği yerde devam eder..erkekte üstünde siz olduğunuz için pasif kalır yani hersey sizde biter..ha ilk esimin parmagıni denicem diyorsanızda uzanın yatağa kendi elinizle vajinanıza yagı sürün..biraz bekleyin ıkının ki içine de dokulup icinide kayganlaştırsın..sonra esiniz kendi parmağına yag sursun..tam vajiye doğru koysun..kadının popo yönüne eğilimli yavaş yavaş nazik bir sekilde ittirsin..kadında bu sırada ıkınsın ki esine kolaylık sağlasın..umarım faydası olur..Allah yardımcınız olsun..inşallah bir an once asıp kurtulacaksınız

Kızlar bugün egzersizlere başlıyorum inşallah.önce ben mi parmak egzersizini yapayım eşime mi yaptırayım.tamamen yönlendiirmenizle hareket edecem

canım eş parmağı bana daha kolay geldi, ama egzersiz yapmadım hiç, sana tavsiyem önce ilk sayfayı oku iyice sindir ama, sonra bir kere dene yarın konuşalım olmadı bir iki denemeye rağmen olmazsa işte o zaman egzersize devam edersin, olur mu tatlım. çünkü amaç en kısa süreden kurtulmak bu sıkıntıdan, egzersiz biraz daha uzun sürdüğü için önce bunu deneyin diyorum, tabiki baktın yok böyle olmadı dersen yine egzersize yönlendiririz olur mu kuzum?

ya banada yardım edin lütfen ya. başarısız oldum eş denemesinde

yani bana kızıyorsun zeytinyağ ile alakalı....
yok neden kızayım ki sana. sen yardım etmeye çalışıyorsun ve gördüğüm kadarıylada hergün bir çok kişiye cevap veriyorsun. fakat ben zeytinyağı mucizesine inanmıyorum. en azından gerçek vajinismus hastalığını tek başına zeytınyağı yardımcı olamaz. kafada biten bir şey.

Bence gerçekten mucize çünkü ben az önce eşimin orta parmagını tamamen aldım:) kkaderim müthiş bir duygu bu.. Artık daha umutluyum ve kendime güveniyorum :))))

Abartıyormuyum bilmiyorum ama çokkk mutluyum:))))))))) dün eşimin orta parmağını tamamını aldım ve hiç bişey hissetmedim acı namına.hatta girmedi sandım..önce kendi parmağımı denedim sonra eşimi çağırdım.çok rahattı.şimdi ne yapmam gerekiyor kızlar 2 parmağa mı geçiyoruz yoksa az daha bekliyormuyum????

Bence gerçekten mucize çünkü ben az önce eşimin orta parmagını tamamen aldım:) kkaderim müthiş bir duygu bu.. Artık daha umutluyum ve kendime güveniyorum :))))

Evet bu duygu bi harikaa..dün akşamdan beri yani parmak başarımdan beri yüzümde sürekli bir gülümse:)))..Ervaa26 aynı basamaktayız seninle..Allah yardımcımız olsunn çok heyecanlıyımmmm:))

ervacımmm günaydın;

msj yeni okudum ve adına çokkkkk mutlu oldum arkadaşım. bu çok güzel bir gelişme. (böyle yazıyorum çünkü bende o aşamadayımmm kendimi de yüreklendirip mutlu edeyim ) tatlım bence bunu yenmemiz çok yakındır. ben diyeyim bir günn sende de iki günnnn :)) ama bu hafta bitecek Allahın izniyle canım. sonra sen beni tebrik edersin ben seni,sonrada kaderime yardım ederiz diğer arkdaşlara yol göstermede senin msj okuyunca inan kendim gibi sevindim çünkü en başından beri destekleyenlerim arasındasın ve msj bana iyice cesaret verdi durmak yok yola devammmmmmmm

Evet bu duygu bi harikaa..dün akşamdan beri yani parmak başarımdan beri yüzümde sürekli bir gülümse:)))..Ervaa26 aynı basamaktayız seninle..Allah yardımcımız olsunn çok heyecanlıyımmmm:))

tebrikler arkadaşım,demin ervayada yazdım bu çok güzel bir gelişme ve bende o basamaktayım benim için mucize bu. parmak aşaması ama asla olmaz dediğim bişeyi şimdi korkusuzca yapıyorum ve hiçççççç canım acımıyor. bu hafta biz bu işi bitiririz inş. canım. az kaldı kurtulmayaaa

Çok sevindim canım:))..İnşallah parmak kadar kolaydır..iki parmak nasıl olacakki acaba???

kaderim kaderim kadermmmmmmm;

daha tam bitmedi ama sayende korkumu yendim,acımayacağını gördüm ve benim için asla asla asla yapamam dediğim dokunmaya bile korktuğum vajiye parmak olayını başardım kiii bu küçük bişi gibi de dursa benim için dünyalar kadar... parmağa alıştıkça korkum azaldı artık eşim bana yanaşınca korkmuyorum, ufaktan ufaktan denemelerde yapmaya başladık ve cidden acımıyor acır gibi olunca da dediklerin geliyor aklıma nefes alıp veriyorum rahatlıyorum sadece illa bir yerde beceriksizlik yapacam ya şimdide ıkınma olayında zorlanıyorum nedense. ya ben anlamadım ıkınınca herkes rahatça içine alabiliyor ben de de ıkınınca acıyor itiyor. burdaki tersliğide çözersem olay bitecek. yön mü yanlış ya da ıkınmayı mı yanlış yapıyorum (ıkınmanın da nesini yanlış yapabilirim bilmiyorum )

Çok sevindim canım:))..İnşallah parmak kadar kolaydır..iki parmak nasıl olacakki acaba???

onuda denedim başta zorladı beni hatta azıcık azıcık oldu yani hepsini alamadım ama biraz zorlayınca olacak gibi duruyor. çok zorlayıp tahriş etmek istemedim ama zorlasam gidecekti yolu açıktı yaniiii onuda bu akşam inş. halledecem ama eşinle de deneyebilirsin bak ben akşam öyle yaptım o da iyi oluyor (p denemesini kastediyorum bu arada) hepsini alamazsın belki ama azda olsa başını alırsan en azından rahatlatıyor alışıyor sende korkunu yeniyorsun)

bende acele etmek istemedim 2 parmak için..benim sıkıntım ama p i yarıya kadar alabiliyorum yarıdan sonrası girmiyor..onun için 2 parmağı iyice halletmem lazım sonra p denemesi..hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..çok umutluyum çokk:))

ervacım cok sevindim senin adına cok mutlu oldum bundan sonrası çocuk oyucagı hadi gozunayndın

oooo sen iyice halletmişsin canım ya yarıya kadar almak ne demek... süpeerr. bende o kadarını yaparsam ne mutlu bana. yarıya kadar bir almayı başarayımda aldıktan sonrasını yavaş yavaş alıştırırım kendimi diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…