Gunaydin canim cok iyi anlatmışsin cok haklisin dediklerin beni cok rahatlatti gercekten cok haklisin refikim biter bitmez başlıcam ve artik bu buyuk derdimden kurtulucam
Kızlar bugün egzersizlere başlıyorum inşallah.önce ben mi parmak egzersizini yapayım eşime mi yaptırayım.tamamen yönlendiirmenizle hareket edecem
kız ceceem döveyim mi seni hene zaman yenmeyi planlıosun bacım bak kız ben bisey yok diyosam yok ıkınıver gitsin anaaaaam.
hatta bak bir öneri daha... bol bol jel sür yatakta sen doggy style olarak otur. yanı dızlerını kır sonra belını kır. eşin de arkadan yanaşsın. öyle çok çok kolay giriyor en rahatı böyle bence. artık kızıyorum ha zeytinyağı falan da sürme lütfen ph dengeni bozma!
Canım bu sana kalmış bişey. Ben parmak denedim yapamadım eşimin parmagını deneyecegim bugün.. Hangisinde kendini rahat hissediyorsan onu uygula
Kızlar bugün egzersizlere başlıyorum inşallah.önce ben mi parmak egzersizini yapayım eşime mi yaptırayım.tamamen yönlendiirmenizle hareket edecem
Umarım canım.. ben burda ki herkesin başaracağına gönülden inanıyorum.. Kaderim size çok güzel yollar göstermiş açık açık söylemiş .. keşke bana da zamanında söyleyen olsaymış. cececem miydi arkadaşımız var bana özelden yazmış bende ona yazdım . ben hakikaten öyle kolay geçirmedim o geceyi. burda paylaşmak istemedim , olumsuz etkilemek istemiyorum..
Biz eğer kız olarak kalmak isteseydik , hayallerimiz , merakımız , tatmak istediklerimiz olmasaydı ...... eminim ki EVLENMEZDİK !!! Çünkü tabuları olan bir ülkedeyiz . Hiçbir zaman özgür olamadık ... O yüzden ne yapıcaaaz .... bu merak ettiklerimizi uygulayacağız....
ya banada yardım edin lütfen ya. başarısız oldum eş denemesinde
yok neden kızayım ki sana. sen yardım etmeye çalışıyorsun ve gördüğüm kadarıylada hergün bir çok kişiye cevap veriyorsun. fakat ben zeytinyağı mucizesine inanmıyorum. en azından gerçek vajinismus hastalığını tek başına zeytınyağı yardımcı olamaz. kafada biten bir şey.yani bana kızıyorsun zeytinyağ ile alakalı....
yok neden kızayım ki sana. sen yardım etmeye çalışıyorsun ve gördüğüm kadarıylada hergün bir çok kişiye cevap veriyorsun. fakat ben zeytinyağı mucizesine inanmıyorum. en azından gerçek vajinismus hastalığını tek başına zeytınyağı yardımcı olamaz. kafada biten bir şey.
Bence gerçekten mucize çünkü ben az önce eşimin orta parmagını tamamen aldım:) kkaderim müthiş bir duygu bu.. Artık daha umutluyum ve kendime güveniyorum :))))
Bence gerçekten mucize çünkü ben az önce eşimin orta parmagını tamamen aldım:) kkaderim müthiş bir duygu bu.. Artık daha umutluyum ve kendime güveniyorum :))))
Evet bu duygu bi harikaa..dün akşamdan beri yani parmak başarımdan beri yüzümde sürekli bir gülümse:)))..Ervaa26 aynı basamaktayız seninle..Allah yardımcımız olsunn çok heyecanlıyımmmm:))
tebrikler arkadaşım,demin ervayada yazdım bu çok güzel bir gelişme ve bende o basamaktayım benim için mucize bu. parmak aşaması ama asla olmaz dediğim bişeyi şimdi korkusuzca yapıyorum ve hiçççççç canım acımıyor. bu hafta biz bu işi bitiririz inş. canım. az kaldı kurtulmayaaa
canım eş parmağı bana daha kolay geldi, ama egzersiz yapmadım hiç, sana tavsiyem önce ilk sayfayı oku iyice sindir ama, sonra bir kere dene yarın konuşalım olmadı bir iki denemeye rağmen olmazsa işte o zaman egzersize devam edersin, olur mu tatlım. çünkü amaç en kısa süreden kurtulmak bu sıkıntıdan, egzersiz biraz daha uzun sürdüğü için önce bunu deneyin diyorum, tabiki baktın yok böyle olmadı dersen yine egzersize yönlendiririz olur mu kuzum?
Çok sevindim canım:))..İnşallah parmak kadar kolaydır..iki parmak nasıl olacakki acaba???
onuda denedim başta zorladı beni hatta azıcık azıcık oldu yani hepsini alamadım ama biraz zorlayınca olacak gibi duruyor. çok zorlayıp tahriş etmek istemedim ama zorlasam gidecekti yolu açıktı yaniiiionuda bu akşam inş. halledecem ama eşinle de deneyebilirsin bak ben akşam öyle yaptım o da iyi oluyor (p denemesini kastediyorum bu arada) hepsini alamazsın belki ama azda olsa başını alırsan en azından rahatlatıyor alışıyor sende korkunu yeniyorsun)
Evet bu duygu bi harikaa..dün akşamdan beri yani parmak başarımdan beri yüzümde sürekli bir gülümse:)))..Ervaa26 aynı basamaktayız seninle..Allah yardımcımız olsunn çok heyecanlıyımmmm:))
bende acele etmek istemedim 2 parmak için..benim sıkıntım ama p i yarıya kadar alabiliyorum yarıdan sonrası girmiyor..onun için 2 parmağı iyice halletmem lazım sonra p denemesi..hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..çok umutluyum çokk:))
ya banada yardım edin lütfen ya. başarısız oldum eş denemesinde