vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

yarısı bile büyük gelişme bnm için inşallah kurtulacağım çok az kaldı.yardımların içinde cok teşekkür ederim canım:)

tabi kuzum yarısı ne demek , güçlü şekilde kabız gibi bir ıkınsan arkasıda gelirdi, yada çıkarıp en azından p ye tekrar yağ sürüp yeniden girişte yapabilirdin tatlım.

ben akşam deneyemedim çünkü eşim geç geldi

olsun güzelim canını sıkma müsait olduğunuzda denersin sıkma canını, yorgunken denemeyin afedersin p söner o zaman senin yeneceğin anda olursa öyle birşey moralin bozulur bu defa.

Kaderimmm benimde adimi zeytinyag ile yenenlere yazarmisinnnn :)

önemli değil tatlım sadece sana ulaşmaya çalıştığımı bil yeter, senin daha önce msj larını görüyordum, üzülüyordum neden cvp yazmıyor madem bu kadar üzülüyorsa diye. olsun nasip şimdiyeymiş. bende sana onu soracaktım egzersiz yaptın mı ilk sayfaya ismini yazmamı ister misin diye. yazıyorum canım seve seve , tarihe ne yazıyorum peki?

Bişey olmadı canım eşim yorgundu deneyelim demedîm

iyiki dememişsin tatlım üzülme, arkadaşa da söylediğim gibi , yorgunken afedersiniz p çabuk sönebiliyor, buda sizin için sıkıntılı olur, sen nasılsın kuzucum =)

iyiki dememişsin tatlım üzülme, arkadaşa da söylediğim gibi , yorgunken afedersiniz p çabuk sönebiliyor, buda sizin için sıkıntılı olur, sen nasılsın kuzucum =)

Ben iyiyim canım dünden sonra cok daha iyiyim kararlıyım, dün olmadı ama bugun bi aksilik olmazsa olacak inşallah. Tam sonuca ulasamam belki ama deneyecegim en azından buca bir adım benim için :)

kızlar deneme yaparken elim ayağımm karıncalanıyoo bayılacak gibi oluıyorumm bunu nasıll aşabılırım acımasından değil bayılmaktan korkuyrm

inşallah canım inanıyor olman çok güzel inşallah olur bu sefer ...

sen inanmıyor musun şekerim =)) giriş olmuş bu beni çok heyecanlandırmıştı =))) bence bırakmasan olacaktı, olsun uzatmaları oynarsın sende =))

Ben iyiyim canım dünden sonra cok daha iyiyim kararlıyım, dün olmadı ama bugun bi aksilik olmazsa olacak inşallah. Tam sonuca ulasamam belki ama deneyecegim en azından buca bir adım benim için :)

sen bitanesin aferin sana kuzum ya, aynen denemekte cesaret etmekte seni sonuca mutlaka yaklaştıracak, olmasda bir sonraki sefere daha cesur daha hevesli olursun, ama inşallah bugün olur Allah yardımcın olsun, tabi herkesin.

kızlar deneme yaparken elim ayağımm karıncalanıyoo bayılacak gibi oluıyorumm bunu nasıll aşabılırım acımasından değil bayılmaktan korkuyrm

ben kesin kalbim durur diyordum canım, derin derin nefes al ve nefesini verirken gevşe tamamen bırak kendini,zaten ilk deneme sonrası herşey o kadar kolay oluyor ki, gevşediğinde de ıkındığın zamanda çok hızlı ilerliyor zaten. sakin ol acımasından korktuğun için bayılma korkusu oluyor aslında,malesef bilinç altı bizim bilmediğimiz korkularla dolu, bilinç altında korku olmasa bu telaş bu panik olmazdı, ama bak kayganlık yeterince sağlandığında acı falan olmuyor, sadece ilk girişi bulmak acemi olduğumuz için biraz zaman alabilir, şanslıysan hemen bulursun, sonrası ıkınarak falan gidiyor.

Dün yani 26 kasimda yendim :)) egzersiz yaptm amaaa isaret parmagi sadece ve 4 kere falan bide esimin parmagi. Yani duzenli egzersiz yapmadim hic

sen bitanesin aferin sana kuzum ya, aynen denemekte cesaret etmekte seni sonuca mutlaka yaklaştıracak, olmasda bir sonraki sefere daha cesur daha hevesli olursun, ama inşallah bugün olur Allah yardımcın olsun, tabi herkesin.
Teşekkür ederim gülüm hayırlısı bakalım :)) başaran arkadasları gördükce cesaretleniyorum. Dün eşim işten gelmeden gurbetci arkadasımızın haberini almıştım iyi cesaret olmuştubana ama kısmet olmadı maalesef

canım zeytinygıyla denemeye başladık adet oldum ara verdik p.. içeri itmeye başlayınca bende böyle el ayak hissetmeme mide bulantısı baş dönmesii başlıyoo dur diyince eşimde sinirleniyoo :/ off ALLAHIM acaba bir gün normal bi cinsel hayatım olacakmı yaa

Dün yani 26 kasimda yendim :)) egzersiz yaptm amaaa isaret parmagi sadece ve 4 kere falan bide esimin parmagi. Yani duzenli egzersiz yapmadim hic

ama yağ sürme aşamasında falan yapıyoruz tatlım, egzersiz sayılmaz ama tabi onunda faydası var önemli olan aşman, sadece egzersiz yaptıysan okuyacak arkadaşlara bilgi maksatlı yazıyorum artık.egzersiz olmadan asla olmaz diyenler var çünkü inanmıyorlar.

canım o korkular bende de vardı, ellerim suya batırıp çıkarmış gibi terden sırıl sıklam, kalbim duracak az sonra kararlı, nasıl çarpardı, ama yağ denemesinde ben krokuyu aklıma getirmedim, yani şöyle nasıl olacak ki, şöyle mi olsa falan diye yol ararken odaklandım ya, çözüm arayışından aklıma korku gelmedi,aslında korkuyordum ama nasıl anlatıym, kendime düşünecek zaman tanımadım öyle söyleyim.

tatlım hayırlısı olsun senin yüzünde inşallah yakında gülecek hiç üzülme sen,bu arada msj yazıcam 5 dk dolsun diye bekliyorum.

kızlar inanın elimden geldiğince bu sayfayı ziyaret etmeye çalışıyorum..elimden geldiğince cevap yazamadığım tek bir sey bile olsa huzursuz olup hemen geçip tekrar bakıyorum..yalnız herkesten bir ricam..lütfen sizde biraz hassas davranının bu konuda..sonuçta bu sayfada birçok sey yazılmış aslında her sorununda cevabı var..ama lütfen tüm konuşmalardan sonra benim cesaretim yok yapamadım demeyin..yaparsınız cunku sizin kimseden farkınız yok hepimiz aynı yollardan geçiyoruz hepimiz aynı seyleri yasıyoruz..ama sizde istemezseniz yada cesaret edemezseniz bizim elimizden birsey gelemez ki..sadece konuşmuş oluruz.. vajinadan korkmayın o sizin bir organınız o size ait olan ve beyninizle cok rahat yonledirebileceginiz bir organ..cok esnek bir yapıya sahip..egzersizler size itici gelmesin..daha once de dediğim gibi bu egzersizler zaten geniş olan birseyi genişletmek için deil sizi oranın ne olduğu hakkında fikir edinmeniz için..bu egzersizlerin sizin yani biz kadınların korkusunun ne kadar bos olduğunu göstermek için...zaten bunu bir kere denerseniz size geri kalanı çocuk oyuncağı gibi gelecek..benim yasadıklarımın sadece bir bolumunu yazmıştım..ben bu vajinismus derdinden esimden ayrılmayıda duşundum kavgalarda ettim deli gibi davrandım aklınıza gelmicek düşüncelere kapıldım hatta cogunu denedim..ama inanın bana bu 9 gundur kendime cok kzıyorum..neden mi ya şuncacık basit bir seyi beynimde devleştirdiğim için..ya benim gibi biri burdaki arkadaşların desteği sayesinde haydi yaparsın biter bu is dediyse siz hayli hayli yaparsınız..lütfen boşa zaman harcamayın..cunku en buyuk pişmanlık bu olur boşa geçirdiğiniz zaman olur..hem ne güzel sağlıklı bi evliliğiniz olacak...daha sonra Allah hepinize cici cici bebişler nasip eder inşallah..hadi lütfen korkmayın ve başlayın..

kız ceceem döveyim mi seni he ne zaman yenmeyi planlıosun bacım bak kız ben bisey yok diyosam yok ıkınıver gitsin anaaaaam.

hatta bak bir öneri daha... bol bol jel sür yatakta sen doggy style olarak otur. yanı dızlerını kır sonra belını kır. eşin de arkadan yanaşsın. öyle çok çok kolay giriyor en rahatı böyle bence. artık kızıyorum ha zeytinyağı falan da sürme lütfen ph dengeni bozma!

Kızlar bugün egzersizlere başlıyorum inşallah.önce ben mi parmak egzersizini yapayım eşime mi yaptırayım.tamamen yönlendiirmenizle hareket edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…