yarısı bile büyük gelişme bnm için inşallah kurtulacağım çok az kaldı.yardımların içinde cok teşekkür ederim canım:)
ben akşam deneyemedim çünkü eşim geç geldi
Kaderim ben cepten giriom ama mesaj bolumunu cepten bulamiom . App indirdim. Bilgisayardanda dun girdim iste sadece hatta daha once girdm geri yazcaktm bos gitti sonra tekrar yazcakzm beklemeniz lazm dedi acikcasi girdigimde birton mesaj vardi ama ben hic gormemisim :)
Resmen zeytinyag ile yendim.
Bu sayfayi acip herkeze yardimci oldugun icin vok tesekkur ederm allah razi olsun. Allahm sana hayirli bir evlat nasip etsn insallah :) dün oldu ...arayi acmamam gerrkiyo. Olmicak birdaha demiorum ama iste teredut dr ediorum acikcasi ama cok rahat oldu ne yalan soyliyim egzersiz de yapmadm sonucta sadece tek parmak. Oda olayi kavramam icindi.
Kaderimmm benimde adimi zeytinyag ile yenenlere yazarmisinnnn :)
Bişey olmadı canım eşim yorgundu deneyelim demedîm
aynen öyle tatlım bence senin 2. denemede olacak inşallah yani ben inanıyorum sende inan.kocaman yazıcam adınızı =))))cecemmmm
iyiki dememişsin tatlım üzülme, arkadaşa da söylediğim gibi , yorgunken afedersiniz p çabuk sönebiliyor, buda sizin için sıkıntılı olur, sen nasılsın kuzucum =)
inşallah canım inanıyor olman çok güzel inşallah olur bu sefer ...
Ben iyiyim canım dünden sonra cok daha iyiyim kararlıyım, dün olmadı ama bugun bi aksilik olmazsa olacak inşallah. Tam sonuca ulasamam belki ama deneyecegim en azından buca bir adım benim için :)
kızlar deneme yaparken elim ayağımm karıncalanıyoo bayılacak gibi oluıyorumm bunu nasıll aşabılırım acımasından değil bayılmaktan korkuyrm
Teşekkür ederim gülüm hayırlısı bakalım :)) başaran arkadasları gördükce cesaretleniyorum. Dün eşim işten gelmeden gurbetci arkadasımızın haberini almıştım iyi cesaret olmuştubana ama kısmet olmadı maalesefsen bitanesin aferin sana kuzum ya, aynen denemekte cesaret etmekte seni sonuca mutlaka yaklaştıracak, olmasda bir sonraki sefere daha cesur daha hevesli olursun, ama inşallah bugün olur Allah yardımcın olsun, tabi herkesin.
ben kesin kalbim durur diyordum canım, derin derin nefes al ve nefesini verirken gevşe tamamen bırak kendini,zaten ilk deneme sonrası herşey o kadar kolay oluyor ki, gevşediğinde de ıkındığın zamanda çok hızlı ilerliyor zaten. sakin ol acımasından korktuğun için bayılma korkusu oluyor aslında,malesef bilinç altı bizim bilmediğimiz korkularla dolu, bilinç altında korku olmasa bu telaş bu panik olmazdı, ama bak kayganlık yeterince sağlandığında acı falan olmuyor, sadece ilk girişi bulmak acemi olduğumuz için biraz zaman alabilir, şanslıysan hemen bulursun, sonrası ıkınarak falan gidiyor.
Dün yani 26 kasimda yendim :)) egzersiz yaptm amaaa isaret parmagi sadece ve 4 kere falan bide esimin parmagi. Yani duzenli egzersiz yapmadim hic
canım zeytinygıyla denemeye başladık adet oldum ara verdik p.. içeri itmeye başlayınca bende böyle el ayak hissetmeme mide bulantısı baş dönmesii başlıyoo dur diyince eşimde sinirleniyoo :/ off ALLAHIM acaba bir gün normal bi cinsel hayatım olacakmı yaa
Teşekkür ederim gülüm hayırlısı bakalım :)) başaran arkadasları gördükce cesaretleniyorum. Dün eşim işten gelmeden gurbetci arkadasımızın haberini almıştım iyi cesaret olmuştubana ama kısmet olmadı maalesef
Dün yani 26 kasimda yendim :)) egzersiz yaptm amaaa isaret parmagi sadece ve 4 kere falan bide esimin parmagi. Yani duzenli egzersiz yapmadim hic