gülüm benim beklettim gelemedim hakkınızı helal edin, bak kuzucum yanlış yöne itmiş olabilirsiniz acı hissettiysen, birde hep diyorum yavaş yavaş kendinizi zorlamadan ilerleyin diye, bak bence ikinci denemen olacak cecem, yarıya ilkkez mi geldin daha önce oluyor muydu? yarıya geldiğinde üstte olsan kesin biterdi altta olsun dersende ıkınarak aşacaksın kuzum , kendini kasıyorsun ya o yüzden yolu tıkıyorsun, sadece ıkınarak aşacaksın orayı, derin derin nefes alıp gevşeyerek nefesini vereceksin. bak serbest kaldığında da normalde ıkınmaya gerek kalmadan girer ama kastığın için ıkınman gerekiyor.ben inanıyorum cecem az kaldı burda aynı anda bir sürü gelin olacak inanıyorum ben inşallah.
tatlım ıkınmak çok önemli ama, kendini kastığın her an ve ilk girişte de ıkın demiştim ya, anlattığımı harfiyen uyguladığında inan acısız kurtulacaksın.ıkınmak,yağ , nefes alıp vermek, eğimli giriş bunlar önemli kuzum. o sert yer muhtemelen sen kendini kastığın için farkında olmadan karşına çıkıyor, sen duvara çarpmış gibi hissediyorsun.duvar falan değil bak ilk sayfada ki p ilerleyişine önünde çarmacağı duvar yok değil mi?canım azıcık ıkınmak değil ama kabız olmuş gibi ıkınmalısın ki orayı aşıp mutlu sona ulaşasın.
zeytinyağı ile 3. deneme canım. 2-3 kere denedik dün yine baskı hissettim cesaretim kalmadı bırakıverdim.bide adetime 5 gün kaldı ondan hassaslaşmış olabilirmi ki canım
canım hassasiyetin varsa normalde de hissedersin, adet yaklaştığı için olabilir sıkma canını. bana şimdi nasıl deneme yaptığınızı aşamaları ve pozisyonu söyler misin tatlım. benim için önemli olan aksaklık nerde onu bulmak. ıkındın mı mesela, yağı vajina içinede sürdün mü?
Hayırlı günler arkadaşlar
hayırlı günler tatlım çatlamak üzereyim birşey söyle :18:
canım öncelikle geçmiş olsun merak ettik seni valla gelmeyince dünde ben yoktum evet deneme maalesef böyle oldu ama yağın etkisini çok gördüm ve kasmadan bırakınca pns ucundan fazlası girdi sonra panik yaptım işte gerisi gelmedi ama inş. birdahakine olcak olmadı ötekine oalcak yani olcakta olacak başka yolu yok ben yenmeden bırakmamıcam artık peşini ertelemekten bıktım inş. bende yakın zamanda oldu bitti diyebilirim...
bu arada gurbetçi tebrikler canım yazdıkların aynı bizleri anlatıyor valla işte maşallah sana o cesaret gelmiş hani bir ara kaydı geri girdi sonra demişsin ya orda ne hiesettin canım dahamı kolay oldu ilke göre valla çok sevindim darısı bize olsun...
tamam tatlım süpersin ama yağı içine sürsen tabi daha kolay olur, sadece yüzeysel dışına mı sürüyorsun? ilk giriş oluyorsa, sonrasında ıkınarak, derin derin nefes alıp verirkende iyice gevşe işte o zaman hemen oturarak ilerletiyorsun.bence içine sürsen o baskı gidecek ama, eşine korksanda izin ver bi denesin, korktuğun gibi olmayacak inan bana.gecen hafta yarısını almıstım o zaman böyle baskı hissetmiyordum canım. 2. ve 3. denemelerde hisseder oldum. ben yağı çok içine süremiyorum ama ilk girerken bi sorun yaşamıyorum. hep üstte deniyoruz yüzüm eşime dönük ve ona doğru biraz eğimli durmaya çalışıyorum.
tamam tatlım süpersin ama yağı içine sürsen tabi daha kolay olur, sadece yüzeysel dışına mı sürüyorsun? ilk giriş oluyorsa, sonrasında ıkınarak, derin derin nefes alıp verirkende iyice gevşe işte o zaman hemen oturarak ilerletiyorsun.bence içine sürsen o baskı gidecek ama, eşine korksanda izin ver bi denesin, korktuğun gibi olmayacak inan bana.
tamam tatlım süpersin ama yağı içine sürsen tabi daha kolay olur, sadece yüzeysel dışına mı sürüyorsun? ilk giriş oluyorsa, sonrasında ıkınarak, derin derin nefes alıp verirkende iyice gevşe işte o zaman hemen oturarak ilerletiyorsun.bence içine sürsen o baskı gidecek ama, eşine korksanda izin ver bi denesin, korktuğun gibi olmayacak inan bana.
erva deneme yapacaktı hala yazmadı da tatlışım.nolduu nıye çatlıyosunnnnnnnnnnnnnnnnn
haa sen demişken aklımaa geldıı hani eş parmagıylaa vajıyı yaglansın dıyon yaa ben onu aparatlaa yapyıorumm :)
işaret parmağımın bir boğumu içine giriyordr canım.içine sürdürsem olacak biliyorum ama beynimin oyunlarına yeniliyorum hep.az kaldı ama bende yendim bu kabustan kurtuldum diyeceğim :))
öylede yapıyorlar bebeğim de aparat kullanamayan ne yapsın =) benim gibi.ama aferin sana birşekilde işini görde nasıl yaparsan
aslında bence olacakmış, paniklediğinde durup nefes alsaydın derin derin, bende çok korkmuştum panikledim mesela, hamile kadınlar gibi nefes alıp veriyordum hızlı hızlı, sonra durdum derin derin nefes aldım, hızlı nefs alıp vermek daha çok kalp çarpıntısı yapıyor sanırım. ama çıkarmak yerine devam etmiştim ben çünkü azıcık olması beni öyle heyecanlandırdı ki olacak dedim bu kadar olduysa. sende bir sonrakinde bitir nolur bırakma kuzum, bence giriş olduysa arkası hemen gelir Allahın izniyle.bu arada ilk girdi ya, içinde biraz durup çıkardın hemen tekrar girdirdiğinde öyle kolay oluyor ki, açılmış oluyor ilk girişinde,anında yerini buluyor, mesela ben ilkte çıkarıp tekrar denemiştim alışsın diye, bazen korkuların üstüne korksakta gitmek gerekiyor cecem.
tatlım eşine izin versen, bak bende çok korkuyordum hep söylüyorum ya, kendi parmağımı hala alamam ama eş parmağı daha kolay.bir kere izin ver kurtul bu sıkıntıdan bu defa.
canım çok güzel anlatmışsın hikayen azim verecek diğer arkadaşlara,2 şeye değinmek istiyorum içimde kalmasın, ben sana kaç kez özel msj yolladım burda o zaman herşeyi yazamıyorduk çekinip, sonradan bu kadar ayrıntı ekledim, msn adresimi falan yazdım yardım edeyim diye, hiç geri dönmedin bana, en son geçen sefer hatta ısrarcı olmayı sevmem ama bu konuda ısrar ediyorum falan diye yazmıştım ama aksi gibi yönetim msn adresimi otomatik olarak silmiş, o ayrıda ben sana birebir yardım etmek için çok çabaladım bunu söylemek istedim, birde yazdım ama yine söyleyim üst en rahat pozisyon aslında ama çömelme oturuşu yapmayın diye söylüyorum hep nolur ilk sayfada anlattıklarımı tam olarak okuyun ve resime de bakın, diğer deneyecek arkadaşlarda.
canım pankartına bayıldım =) bende kpss için yapmalıyım bu aralar
hayırlı günler tatlım çatlamak üzereyim birşey söyle :18:
haklısın canım devamlı deneme yapmak lazım bence kafa alışıyor o duruma giriş haklısın ben ucundan fazlasını almama rağmen cıkınca aynı noktaya kadar yine kolay geliyorduk ay inş. olcak bu aralar çok hevesliyim olması için sadece bi tık cesaret eksik..