vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

mijoranda nasıl yaşamam arkadaş 13.ay bitti. diyorum ki suçu karşı tarafın sertliğinde aramıyalım. kaç doktor gezdik der ki, hafif sertlik bile penisin vajinaya girmesine onay veriyor. kaç gece eşim başarısız denemeden sonra yatıp uyuduğunda tek başıma kanepe kaldım biliyor musun? evet seni anlamıyorum bana senden güle güle ama ben yine buradayım.

ve çok isterdim senin gibi suçu karşı tarafa atmayı. ne biçim erkeksin demeyi? yaptım ayrıca. muhalleb çocuğu gücün yetmiyor mu dedim gülerek. sonuçta eşim tamamen koptu. ben miyim yaşamayan? ben miyim ezilmeyen... hey gidi hey.

son mesajı yazan arkadaşım eşinin sertleşme sorunu yaşamasına istinaden bişi paylaşmak isterim. Aynı sorun eşimde de var. Ama aylardır hazırlanıp hazırlanıp geri tepen bir ilişki denemesinden sonra sertleşme olmaması normal sanırım. Eşimizi ne kadar uyarabildiğimiz ile alakalı sonuçta bu durum. Eşim fazlasıyla duygusal hassas narin vs... Ben beklerdim ki üzerime gelince sertleşme olsun. O adar otomatik bir bir sistem değil bu sanırım. Bizim yaşadığımız endişeleri onlar da yaşıyor ve başarısız oluyorlar.

Bir de vajinaya zeytinysağı sürmek çok itici geldi bana... yahu pis bişi bu :-) Johnson's Bebek Yağı vs olmaz mı? kendi salgıladığı sıvı yetmez mi? Zır cahil gibi hissediyorum kendimi:-)

Bir de hap kullanıp itsene diyen arkadaşa... O cümleyi kurmayın bile. Üzerinizden atın vs ama o sırada eşiniz sizin kadar ürkek oluyor zaten bu abanınca girecek birşey değil ki. Normal itmeyle girmiyorsa sorun vardır diye düşünüyorum.

tecavüze uğrayan kadınlar bile istese de engelleyemiyorsa biz nerede hata yapıyoruz ki?

arkadaşım bu sorunları yaşayan biri olarak nasıl bu kadar kaba olduğuna anlam veremedim neyse sen inandığın yolla devam et olur mu?birşeyi anlatırken üslubuna dikkat etmelisin karşındaki insanın ne psikolojide olduğunu bilmiyorsun,hiç birşey yazmadan geç daha iyi. başarılar

Son düzenleme:
peki, özür dilerim her kabahat erkekte. size de başarılar.
kimse erkeğe kabahat bulmuyor burda sadece üslubunuz çok yanlış. sıkıntınız varsa burda tek amaç birilerine yardımcı olmak,herkes inandığı şeyi denesin egzersiz yada yağ benim önerim bu ikna olmadıysanız güzel bir üslula konuşsaydınız can feda elimden geldiğince anlatırdım ama sizin bizim yardımımıza ihtiyacınız yokmuş. yazdıklarınızı okuyunca ben kötü hissettim kendimi siz bir bayansanız yakışmaz öyle değil mi?Allah yardımcınız olsun.

ben size gelmedim ki özel mesaj ve konu içinden siz beni davet ettiniz. öneriniz bana mantıklı gelmedi ben de kendi düşüncemi yazdım.

neyse umarım zamanla sabit konu olur bu başlık kanımca tek amacınız da bu zaten:)

allah değil kendim kendime yardımcı olacağım.

İyi forumlar.

ben size gelmedim ki özel mesaj ve konu içinden siz beni davet ettiniz. öneriniz bana mantıklı gelmedi ben de kendi düşüncemi yazdım.

neyse umarım zamanla sabit konu olur bu başlık kanımca tek amacınız da bu zaten:)

allah değil kendim kendime yardımcı olacağım.

İyi forumlar.

Allahım ya sabit konu olunca maaşa mı bağlanıyorum.üstelik zamanla sabit konu mu olunuyor gerçekten haberim yoktu, hatta daha fazla kişi görsün diye bir sayfaya yazmıştım nasıl sabit konuya taşıyabiliyoruz diye.zaten Allaha laf ettiğine göre senin burda işin yok.ben size diğerlerine olduğu gibi yardım etmek istedim sizin gerçekten yardıma ihtiyacınız olduğunu sanmıştım neyse uzatmaya gerek yok.başarılar yolunuzda

Son düzenleme:
arkadaşım belki bu başlık altında derdimi paylaşmış olabilirim bu benim vajinismus olduğum anlamına gelmez.ki uzmanlarda buna kanaat getirdi.eşime suçu atacak kadar bencil olsaydım şuan onun yanında olmazdım.eşimin tedirginliğinden bahsettim.olay bu yani.ayrıca bebe yağları spermleri öldürüyor haberin olsun.ama çok eleştirdiğin saf z.yağı her derde deva olduğu gibi bu konu da bi sakıncası yok bilgine...

Allah'a laf etmiyorum tam tersi yaradanım bana akıl vermiş yağ gibi anti hijyenik maddelerle denemem diyorum. Net mi? Hijyen var arkadaşım kavram olarak ne yağı sürüceğim genital organıma ya? Buna inanmıyorum diye beni davet ettiğin bir konuya ters görüş yazdım diye bana bişi diyemezsin.

O değil de riviera mı olsun ve markası fark eder mi:-)

arkadaşım belki bu başlık altında derdimi paylaşmış olabilirim bu benim vajinismus olduğum anlamına gelmez.ki uzmanlarda buna kanaat getirdi.eşime suçu atacak kadar bencil olsaydım şuan onun yanında olmazdım.eşimin tedirginliğinden bahsettim.olay bu yani.ayrıca bebe yağları spermleri öldürüyor haberin olsun.ama çok eleştirdiğin saf z.yağı her derde deva olduğu gibi bu konu da bi sakıncası yok bilgine...

derdini paylaşman için burdayız zaten canım başka söze aldırma sen boşver cvp vermeye lüzum yok. sadece yardıma ihtiyacı olanlar yazsın buraya polemiğe ayıracak zamanımız yok, bizim amacımız arkadaşlarımıza destek olmak peki hafızakartı senin amacın ne anlamadım, canın sıkıldı da stres mi atıyosun? bizim derdimiz bize yeter birde seninle uğraşamayız.

acaba siz hijyenik bulmadığınız z.yağı yerine salata ve yemeklerinize makine yağı mı kullanıyorsunuz .9999 anlamadım yani.çok isterseniz size kimyacı arkadaşlardan z.yağı analiz raporu sunabilirim ok.emin ol ne sürersen sür oraya giren şeyden daha hijyendir.

Allah'a laf etmiyorum tam tersi yaradanım bana akıl vermiş yağ gibi anti hijyenik maddelerle denemem diyorum. Net mi? Hijyen var arkadaşım kavram olarak ne yağı sürüceğim genital organıma ya? Buna inanmıyorum diye beni davet ettiğin bir konuya ters görüş yazdım diye bana bişi diyemezsin.

pardon benim amacım yardımcı olmaktı hata ettim. ters düşmene değil mantıksız geldiyse burda bişey yazmadan gidersin neden yanlış bir üslupla konuşmaya gerek gördün onu anlamadım.üstelik hijyen değilse neden yemeklerde yağ kullanıyoruz.bu böyle devam eder bırakalım artık herkes yoluna benim uğraşacak zamanım yok.

Bunların yanında zeytinyağını gerek yemeklerde kullanmanın gerekse içmenin (kaşıkla veya bardakla) ihtiva ettiği A, D, K ve E vitaminleri sayesinde yaşlanmayı geciktirdiği bilinir. Zeytinyağı kalp atışlarının düzenlenmesine ve hücrelerin yaşlanmasını geciktirmeye yardım eden antioksidan maddeler içerir. Sindirime yardımcı olur, kabızlığı ve hemoroid (basur) hastalığını önler. Vücuda kalsiyum alınışını kolaylaştırır. Cildin hem görünüşünü hem de yapısını güzelleştirir, sadece içten besleyerek. Ayrıca kanser riskini azaltır, yüksek tansiyonu düşürür.

Zeytinyağı dıştan sürtmekle de pekçok faydalar verir. Tam bir zeytinyağı sevdalısı olan Amerikalı yazar Carol Firenze, tecrübelerini “Zeytinyağı Tutkusu” (Komilinin desteğiyle Ledo Yayıncılık 2007) adlı kitabında bir araya getirmiş. “Rengine, tadına, kıvamına, çeşidine, mistikliğine, kokusuna, her yerde kullanabiliyor olmasına; kısacası her şeyine hayranımsı diye başladığı kitabında zeytinyağı ile hayatı güzelleştirmenin 101 yolunu anlatmış.
İşte Firenze’nin sözünü ettiği zeytinyağını dıştan sürmekle elde edilen faydalardan bazıları:
Vücut masajı zeytinyağı ile yapıldığında kan dolaşımını artırır ve dokulara oksijen taşır.

Ellerdeki, derideki veya saçtaki boyayı çıkarmakta kullanılır.

Soğuktan donmaya karşı koruyucudur.

Kesiklerde ve su toplanmasında faydalıdır. Acılı güneş yanıklarında kızarmış deri zeytinyağı ile ovalarak rahatlatılabilir.

Kuru ve çatlak ciltlere yararlıdır.

Kas kramplarını tedavi eder.

Peygamberimiz (sav) “Zeytinyağı yiyin ve onunla yağlanın! Zeytinyağıyla tedavi olun! Çünkü o, bereketi bol ve mübarek bir ağacın meyvesinde çıkartılmaktadır” buyurmuştur. Hadiste zeytin yağını sadece yememiz değil sürülmemiz de ısrarla tavsiye edilmiştir. Biz söz konusu kitaptan yalnızca sürülmekle istifade edilen hususların bazılarını sıraladık.

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

acaba siz hijyenik bulmadığınız z.yağı yerine salata ve yemeklerinize makine yağı mı kullanıyorsunuz .9999 anlamadım yani.çok isterseniz size kimyacı arkadaşlardan z.yağı analiz raporu sunabilirim ok.emin ol ne sürersen sür oraya giren şeyden daha hijyendir.

valla bende kendimi zor tuttum ama anladım ki ,vajinasının hijyenine ağzının hijyeninden daha çok önem veren insanlarda varmış.

Bunların yanında zeytinyağını gerek yemeklerde kullanmanın gerekse içmenin (kaşıkla veya bardakla) ihtiva ettiği A, D, K ve E vitaminleri sayesinde yaşlanmayı geciktirdiği bilinir. Zeytinyağı kalp atışlarının düzenlenmesine ve hücrelerin yaşlanmasını geciktirmeye yardım eden antioksidan maddeler içerir. Sindirime yardımcı olur, kabızlığı ve hemoroid (basur) hastalığını önler. Vücuda kalsiyum alınışını kolaylaştırır. Cildin hem görünüşünü hem de yapısını güzelleştirir, sadece içten besleyerek. Ayrıca kanser riskini azaltır, yüksek tansiyonu düşürür.

Zeytinyağı dıştan sürtmekle de pekçok faydalar verir. Tam bir zeytinyağı sevdalısı olan Amerikalı yazar Carol Firenze, tecrübelerini “Zeytinyağı Tutkusu” (Komilinin desteğiyle Ledo Yayıncılık 2007) adlı kitabında bir araya getirmiş. “Rengine, tadına, kıvamına, çeşidine, mistikliğine, kokusuna, her yerde kullanabiliyor olmasına; kısacası her şeyine hayranımsı diye başladığı kitabında zeytinyağı ile hayatı güzelleştirmenin 101 yolunu anlatmış.
İşte Firenze’nin sözünü ettiği zeytinyağını dıştan sürmekle elde edilen faydalardan bazıları:
Vücut masajı zeytinyağı ile yapıldığında kan dolaşımını artırır ve dokulara oksijen taşır.

Ellerdeki, derideki veya saçtaki boyayı çıkarmakta kullanılır.

Soğuktan donmaya karşı koruyucudur.

Kesiklerde ve su toplanmasında faydalıdır. Acılı güneş yanıklarında kızarmış deri zeytinyağı ile ovalarak rahatlatılabilir.

Kuru ve çatlak ciltlere yararlıdır.

Kas kramplarını tedavi eder.

Peygamberimiz (sav) “Zeytinyağı yiyin ve onunla yağlanın! Zeytinyağıyla tedavi olun! Çünkü o, bereketi bol ve mübarek bir ağacın meyvesinde çıkartılmaktadır” buyurmuştur. Hadiste zeytin yağını sadece yememiz değil sürülmemiz de ısrarla tavsiye edilmiştir. Biz söz konusu kitaptan yalnızca sürülmekle istifade edilen hususların bazılarını sıraladık.

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Allah razı olsun arkadaşım hadis zaten söyleyecek başka şey bırakmıyor. tabi anlayana. bana( haşa) Allah değil ben yardım edeceğim diyen birisi ne kadar anlayabilirse bu durumu.

bugün benim günüm kızlar:) atık kaçış maçış yok.denem 12 3 olcak bugün.hatta çok inançlıyım baya olcak hissediyorum busefer.yarın şayet olursa girer yazarım hepinize nası olduğunu.hai dua edin aban öpüyorum hepinizi.

bugün benim günüm kızlar:) atık kaçış maçış yok.denem 12 3 olcak bugün.hatta çok inançlıyım baya olcak hissediyorum busefer.yarın şayet olursa girer yazarım hepinize nası olduğunu.hai dua edin aban öpüyorum hepinizi.

etmez miyim hiç güle güle git güle güle gel yarın inşallah:13: :KK12: :KK24: :KK19:
gel gel :KK19:

Son düzenleme:

tam da bu işte... cildin ph dengesi vardır arkadaşlar. haydar dümen'de vajinismus'u yenmek için vajina dudaklarını uyuşturan jellerden kullanıyor. hissizleştiriyor o bölgeyi ve cinsel teması sağlıyor. biliyor musunuz vajinismus bir kez yenilince tekrarlanmayacak bir hastalık değil? bir kez yenelim de nasıl olursa olsun diye düşünmek çözüm değil. bunun alt yapısını yapmadan sağlanan çözümler marifet değil.

neyse herkesin çözümü inancı vs kendine.

neyse ya boşver

Son düzenleme:
tam da bu işte... cildin ph dengesi vardır arkadaşlar. haydar dümen'de vajinismus'u yenmek için vajina dudaklarını uyuşturan jellerden kullanıyor. hissizleştiriyor o bölgeyi ve cinsel teması sağlıyor. biliyor musunuz vajinismus bir kez yenilince tekrarlanmayacak bir hastalık değil? bir kez yenelim de nasıl olursa olsun diye düşünmek çözüm değil. bunun alt yapısını yapmadan sağlanan çözümler marifet değil.

sen ne öneriyorsun peki 13 ay bekledin çözüm buldun mu senin yaşadığın herşeyi yaşadık bizde biz zaten mantıksız birşey sürmüyoruz asıl jeller ph değerini bozuyor spermleri öldürüyor diye bas bas bağırıyor dr lar nasıl yapıyosan yap kurtul arkadaş. kolay değil yaşananlar yatakta yapayalnız kalmak, hüngür hüngür ağlamak,haydar dümene slm söyle yanında çalışıyosun herhalde, durma o reçeteyi dene madem işine öyle geliyor, ne deyim inşallah aşarsın. sen ilkini aş şimdilik ikinciyi düşünme seninde söylediğin gibi Allah insana akıl vermiş :KK66:
yağın markasına gelince hakiki insanlara naturel yağ öneriyorum hakiki yağ, sen riviera (karışık) olanda ısrar ediyorsan.

Son düzenleme:

arkadaşım bizim birbirimizle alıp veremediğimiz birşey yok,geçelim bu lafları da ,ne denersen dene lütfen biran önce aşmaya bak.neyse hakkını helal et kırdıysam amacım bu değildi.

X