vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Canım bu olayı anlatırken anlatmak istediğim şuydu ; okey kadın acıdan bağırıyor ama sonrasında kahkaha atıyor... artık nasıl espriler kopuyorsa.. yani bu acı dediğiniz tamamen geçici.. zamanında benim eşim ağzımı kapatırken , bu kadının kocası bunu yapmaya gerek bile görmedi. hep beraber duyduk sesleri .. sonra kadın güldü ya bizde güldük eşimle ... Valla bu duyguyu tatmak için biraz acı çekmek gerekiyorsa olsun... sonunda güzel kahkahalar var yanii....

Gunaydin canim cok iyi anlatmışsin cok haklisin dediklerin beni cok rahatlatti gercekten cok haklisin refikim biter bitmez başlıcam ve artik bu buyuk derdimden kurtulucam

Gözun aydın canım cooook sevindim :) detayları bizimlede paylaşırmısın halayımız sana gelsıınn

Yendimmmmmmmmmmmmmmmm

Canim cok guzel anlatmışsin ins bigun bende yenerim

Evet ustdeydim. Dik durma derken sirtim ona donuk egimlimi oturiym bide nasl oturcam bacaklarm agriyo ... suan yatak odasini hazirliorum mumlar ufak notlar.... gelince supriz olan. Bugn bitsn istiorum

canım benim ben çıktıktan sonra yazmışsın ama ilk sayfada oturuşla alakalı yazılarım vardı, çömelerek oturmayın diye yazdım resimde vardı, Allahtan olmuş kurtulmuşsun, bundan sonrası için aklında olsun, dizlerin yerde olacak, kaval kemiği yere değecek, ilk sayfada ki 9.resim gibi. çok sevindim Allah başka sıkıntı vermesin.keşke dün konuşurken oturuş şeklini sorsaydın.

canım çok güzel anlatmışsın hikayen azim verecek diğer arkadaşlara,2 şeye değinmek istiyorum içimde kalmasın, ben sana kaç kez özel msj yolladım burda o zaman herşeyi yazamıyorduk çekinip, sonradan bu kadar ayrıntı ekledim, msn adresimi falan yazdım yardım edeyim diye, hiç geri dönmedin bana, en son geçen sefer hatta ısrarcı olmayı sevmem ama bu konuda ısrar ediyorum falan diye yazmıştım ama aksi gibi yönetim msn adresimi otomatik olarak silmiş, o ayrıda ben sana birebir yardım etmek için çok çabaladım bunu söylemek istedim, birde yazdım ama yine söyleyim üst en rahat pozisyon aslında ama çömelme oturuşu yapmayın diye söylüyorum hep nolur ilk sayfada anlattıklarımı tam olarak okuyun ve resime de bakın, diğer deneyecek arkadaşlarda.
canım pankartına bayıldım =) bende kpss için yapmalıyım bu aralar

evet öylede işte o günde özel gün.en güzel dualarımızı 2 yıl önce o gece etmişiştik.böylesi nasipmiş bizede.bekliycez bakalım

güzelim özel gün ama Allahın taktiri üzülme diyorum 3 gün sonrası olsun yeter ki olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…