bu iş olmasa bile evlilik yıldönümünü reglken geçirmek çok kötüüinşallah canım güzel geçerde kurtuluruz hepmiz.dua ile
tamam canım cesaretimi toplayıp denemeye çalışacağım. birşey sormak istiyorum benim zar olayı tamamen bitmiş midir?
canım senden bir ricam var lütfen ben yapamam deme, her yolu dene,çünkü başına geçmeden neler yapabileceğini bilemiyorsun, bana 1 yıl önce deseler ki aşacaksın hemde arkadaşlarına moral vereceksin, rüyamda görsem inanmazdım.ondada kasarım eminim bi kaç kere daha üstte denicem bakalım
bak 3 sene gittim folklör kurslarına ve öğretici sertifikam var ha ona göre
Bende bu aksam denicem. Zeytinyag ile denedm 2 hafta once basi girdi bu bile mucizeydi. Ama bugn son olucak baska yolu yok cok bunaldim. Esimin parmaginida bikere aldm..bu aksam once parmagini aliy sonra p. E geciyim dimi ben ? Ama zeytinyag surunce kocam cok rhtsiz oluyo hisstemiomus yogun yag dan ve sonuyo cnki bisey hisstemiyo bebe yag ilenyapinca az surunce saatler dik kalabiliyo. Prezervatif mi taksamki ? Daha rahat eder belki. Bilmiyorum yada yag az kulancam. Bu konuda yardm lutfen ve icime girince feci derecede yaniyom niyeki ?,
canım senden bir ricam var lütfen ben yapamam deme, her yolu dene,çünkü başına geçmeden neler yapabileceğini bilemiyorsun, bana 1 yıl önce deseler ki aşacaksın hemde arkadaşlarına moral vereceksin, rüyamda görsem inanmazdım.
Kızlar geçen yılın başlarında yeni taze gelinimiz oldu binada karşı komşumdu. yatak odalarımız bitişikti. Allah ım gece öyle sesler duyuyorduk ki kendi odamızdan kaçasımız geliyordu. yani kadın ilişki sırasında nasssıııl bağırıyor avaz avaz ... ama adamın sesi hiç yokbelli ki kadın acıdığı için bağırıyor. hatta artık kendimi tutamayıp oha falan diyordum. eşim gülüyordu yine başladılar diye.. düşünün ki benim odamda tv var lakin görüntü yok ama ses full artı full.. acaba bu adam kadına ne yapıyor ki diye bile düşünüyorsun..
Bakın aynı kadın az önce resmen o işi sanki benim odamda yapıyormuş gibi bağıran kadın ; sonra başlıyor ha ha ha ha kahkahalara başlıyor.. Ulan az önce ortalığı yıkıyordun şimdi ne oldu da gülüyosun böyle... eşime dedim ; bizde yaptık bizim hiç sesimiz duyulmamıştır .. Bana dedi ki ; sende böyle bağırıyordun ben ağzını kapatıyordum duyulmasın diye dedi düşünün ki ben zamanında kendi yaptığımı da unutmuşum..
Kızlar bu acıyacak düşüncesinin ; sizi bu zevkten mahrum etmesine izin vermeyin.. geçmiş sayfada bir arkadaş yazmış ; eşine üzülüyormuş onu mutlu edememekten .. peki arkadaşım sen ne olacaksın ? önemli olan sensin. senin duyguların senin alacağın haz... erkekler bir şekilde kendini rahatlatır ama kadınlık daha başka.. İÇİNDE Kİ KADINI AÇIĞA ÇIKAR. BIRAK BAĞIRSIN AĞLASIN AMA ASLA DURMASIN...... ONU TATMİN ET. yahu daha ne söyleyim.. bu duyguyu bu şehveti tat. Tatmak için bunu yap.. görev için değil , çocuk için değil .. kendini kanıtlamak için değil... başkalarıyla kıyaslanman için de değil. Kendini mutlu etmen için...
ne kadar farklı bi yaklaşım ama çok doğru biz hep eşimizi mutlu etme yada çocuk için (ki ben öleyim) uğraşıyoruz. ay bak çok sevdim bunu
aynen kuzucum gerçekten öyle sen ne kadar zaman sonra yapabildin canımbunu hep söyleyip duruyoruz zaten combo cum. eşiniz bekliyor tamam üzülürde ama en çok acıyı çeken sizsiniz, o sadece bu hazdan mahrum kalıyor ama siz hem biz hem acı çekiyoruz hemde hazdan mahrum kalıyoruz.
doğru söylüyorsun tatlım her yolu denicem inşallah. bende sana katılırım ozaman yardım için ay hadi inşallah
ayy inşallah canım yardıma çok ihtiyacım var =)) hasta olunca aklım burda kalıyor çünkü.
canım yazıyorum 5dk nın dolmasını bekliyorum sakın gitme.
aynen kuzucum gerçekten öyle sen ne kadar zaman sonra yapabildin canım
ben 4 ay dan sonra 5. ayda ilk yağ denemesinde yaptım ama şanstı tabi, hiçbirşey bilmeden erşey doğaçlama oldu, ama siz benden biliçlisiniz arkadaşlar, hemen bırakmazsanız her yolu denerseniz ve olacağına inanırsanız bence olur.
Sen benim mesajıma neden cevap vermıyorsun ki(
sanırım çok bilgide iyi değil tatlım artık vajinismus uzmanı olabilecek kadar bilgiye sahibim
haklısın canım iyiki varsınaslında iyi çünkü acımayacağını biliyorsun, yan, acırsa bırakmak yerine aa demek ki yanlış yere doğru itiyorum diye düşünüp neresi acaba falan diye arayışa geçebilirsin, mesela kayganlık sağlanırsa acısız hemde zar bile varsa acı duymadan olacağını biiyorsun, içinde eşini p si yada parmağı girsede sana zarar verecek birşey olmadığınıda biliyorsun =) mesela ıkınca kasma sorunun ortadan kalkıyor, nefes verirken gevşek bırakıyosun ya kendini o an eşin itse p yi çok rahat olur mesela.
haklısın canım iyiki varsın