vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

bu iş olmasa bile evlilik yıldönümünü reglken geçirmek çok kötüü inşallah canım güzel geçerde kurtuluruz hepmiz.dua ile

canım vardır bir hayır mübarek bir gecede regl olmaktan daha kötü değil ya o da Allahtan gelen birşey,3 gün sonra olsun varsın. sen üzülme.

tamam canım cesaretimi toplayıp denemeye çalışacağım. birşey sormak istiyorum benim zar olayı tamamen bitmiş midir?

kuzum hiç canın acımadan kanama oldu mu? zar yapına bağlı ama sen zarı takma kafana zaten yağladığında zarın acısı hissedilmiyor

ondada kasarım eminim bi kaç kere daha üstte denicem bakalım
canım senden bir ricam var lütfen ben yapamam deme, her yolu dene,çünkü başına geçmeden neler yapabileceğini bilemiyorsun, bana 1 yıl önce deseler ki aşacaksın hemde arkadaşlarına moral vereceksin, rüyamda görsem inanmazdım.

bak 3 sene gittim folklör kurslarına ve öğretici sertifikam var ha ona göre

peki hocam o zaman derslere başlayalım biranönce, ben bir kütük gibiyimdir bu konuda eğip bükmek zor olur

Son düzenleme:
Bende bu aksam denicem. Zeytinyag ile denedm 2 hafta once basi girdi bu bile mucizeydi. Ama bugn son olucak baska yolu yok cok bunaldim. Esimin parmaginida bikere aldm..bu aksam once parmagini aliy sonra p. E geciyim dimi ben ? Ama zeytinyag surunce kocam cok rhtsiz oluyo hisstemiomus yogun yag dan ve sonuyo cnki bisey hisstemiyo bebe yag ilenyapinca az surunce saatler dik kalabiliyo. Prezervatif mi taksamki ? Daha rahat eder belki. Bilmiyorum yada yag az kulancam. Bu konuda yardm lutfen ve icime girince feci derecede yaniyom niyeki ?,

canım kendini kasarken ilerlesin diye zorlarsan tahriş olur ve yanma o zaman olur, birde dimdik değilde eğimli ilerletin, evet yağ yoğun olunca hissetmemesi normal, ilişki esnasında konuşmayında o zaman da dikkati dağılır çabuk söner.Ama bence az sürmeyin bir iki denem için sabretsin, anestol falan gibi birşey sürmeyin onlar da hissizlik yapar yağ uyuşturmuyor ama haz almayabilir, fazla yoğunluk olduğu için, üstte denemiştiniz değil mi?

doğru söylüyorsun tatlım her yolu denicem inşallah. bende sana katılırım ozaman yardım için ay hadi inşallah

ne kadar farklı bi yaklaşım ama çok doğru biz hep eşimizi mutlu etme yada çocuk için (ki ben öleyim) uğraşıyoruz. ay bak çok sevdim bunu

ne kadar farklı bi yaklaşım ama çok doğru biz hep eşimizi mutlu etme yada çocuk için (ki ben öleyim) uğraşıyoruz. ay bak çok sevdim bunu

bunu hep söyleyip duruyoruz zaten combo cum. eşiniz bekliyor tamam üzülürde ama en çok acıyı çeken sizsiniz, o sadece bu hazdan mahrum kalıyor ama siz hem biz hem acı çekiyoruz hemde hazdan mahrum kalıyoruz.

bunu hep söyleyip duruyoruz zaten combo cum. eşiniz bekliyor tamam üzülürde ama en çok acıyı çeken sizsiniz, o sadece bu hazdan mahrum kalıyor ama siz hem biz hem acı çekiyoruz hemde hazdan mahrum kalıyoruz.
aynen kuzucum gerçekten öyle sen ne kadar zaman sonra yapabildin canım

canım yazıyorum 5dk nın dolmasını bekliyorum sakın gitme.

doğru söylüyorsun tatlım her yolu denicem inşallah. bende sana katılırım ozaman yardım için ay hadi inşallah

ayy inşallah canım yardıma çok ihtiyacım var =)) hasta olunca aklım burda kalıyor çünkü.

aynen kuzucum gerçekten öyle sen ne kadar zaman sonra yapabildin canım

ben 4 ay dan sonra 5. ayda ilk yağ denemesinde yaptım ama şanstı tabi, hiçbirşey bilmeden erşey doğaçlama oldu, ama siz benden biliçlisiniz arkadaşlar, hemen bırakmazsanız her yolu denerseniz ve olacağına inanırsanız bence olur.

sanırım çok bilgide iyi değil tatlım artık vajinismus uzmanı olabilecek kadar bilgiye sahibim

sanırım çok bilgide iyi değil tatlım artık vajinismus uzmanı olabilecek kadar bilgiye sahibim

aslında iyi çünkü acımayacağını biliyorsun, yan, acırsa bırakmak yerine aa demek ki yanlış yere doğru itiyorum diye düşünüp neresi acaba falan diye arayışa geçebilirsin, mesela kayganlık sağlanırsa acısız hemde zar bile varsa acı duymadan olacağını biiyorsun, içinde eşini p si yada parmağı girsede sana zarar verecek birşey olmadığınıda biliyorsun =) mesela ıkınca kasma sorunun ortadan kalkıyor, nefes verirken gevşek bırakıyosun ya kendini o an eşin itse p yi çok rahat olur mesela.

haklısın canım iyiki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…