- 11 Haziran 2013
- 756
- 113
benn geldimm reglim bitti akşam denedik ama yine o duvar yine o duvar (
duvara gelince bol bol ıkınmak lazımm ve p..yi popo yönüne ittirmek...diye biliyorum
hangi pozisyonda denediniz duvar çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benn geldimm reglim bitti akşam denedik ama yine o duvar yine o duvar (
ve bende başaramadım olmadı olmuyor
moralini bozma canım benim dünyanın sonu değil ya napalım elbet olacak olmazsada kader deyip çekicz bakma böle sölediğime bende çok üzülüyorum ama üzülmek çare olmuyo neyi yanlış yapıyoruz bilmiyorum ama bi terslik var eminimbendeeee de olmuyor canım acıyor ya kesin bişi yanlış ama ne çözemedim,moral desen sıfırın altında duvar mıdır set midir nedir bilmyorum bildiğim tıaknıp kalıyor ve canım acıyorr
KIZLAR LÜTFEN KENDİNİZİ TOPLAYIN OLMADI BASARAMADIM DİYE BİRSEY YOK..kasmayın kendinizi ve rahat olun..zihninizi rahat tutun..aparatt olayına girmediyseniz parmak egzersizlerini iyice yapın..ve ilk egzersizde başarılı olduğunuzda hemen es denemesine geçmeyin..bir müddet daha egzersizlere devamm edin.cunku asıl neden egzersizin sorunsuz olması deil..beyninizin bunu kabullenmesi..ne zaman size artık çocuk oyuncağı gibi gelir o zaman rahatlıkla es denemesine geçin..tüm bu egzersizler de sadece sizi psikolojik olarak hazırlamak için..bunu bilin yeter..size küçücük gelen bir delik var bu psikolojiyi de cok iyi biliyorum..ama eger ilişkiye tam olarak beynen hazırsanız o küçük delik pe.....yi alacak kadar büyüyor..yani anlıcagınız vajinismus yok beyinismus var..inanırsanız kasılmazsanız bir günde bile yenerseniz asarsınız yemin ediyorum ki size bunları boşuna yasıyorsunuz..daha öncede uzunca yazdım yasadıgınız seylerin bin katını yasadım..lütfen bu eziyeti kendinize de esinizede yapmayın..bir dakikalık birsey bile deil..bunu asmanız anlık bi sey..defalarca diyorum korkularınızı artık atın..ve denemelerde ilk girişte girmedi diye pes etmeyin..devam edin o an geri çekil tekrar deneme yap..zaten deneme yaparken bi bakmışsınız olmuş bitmişşşşşşşş..Allah hepinize yardımcı olsun dualarım sizinle..
moralini bozma canım benim dünyanın sonu değil ya napalım elbet olacak olmazsada kader deyip çekicz bakma böle sölediğime bende çok üzülüyorum ama üzülmek çare olmuyo neyi yanlış yapıyoruz bilmiyorum ama bi terslik var eminim
KIZLAR LÜTFEN KENDİNİZİ TOPLAYIN OLMADI BASARAMADIM DİYE BİRSEY YOK..kasmayın kendinizi ve rahat olun..zihninizi rahat tutun..aparatt olayına girmediyseniz parmak egzersizlerini iyice yapın..ve ilk egzersizde başarılı olduğunuzda hemen es denemesine geçmeyin..bir müddet daha egzersizlere devamm edin.cunku asıl neden egzersizin sorunsuz olması deil..beyninizin bunu kabullenmesi..ne zaman size artık çocuk oyuncağı gibi gelir o zaman rahatlıkla es denemesine geçin..tüm bu egzersizler de sadece sizi psikolojik olarak hazırlamak için..bunu bilin yeter..size küçücük gelen bir delik var bu psikolojiyi de cok iyi biliyorum..ama eger ilişkiye tam olarak beynen hazırsanız o küçük delik pe.....yi alacak kadar büyüyor..yani anlıcagınız vajinismus yok beyinismus var..inanırsanız kasılmazsanız bir günde bile yenerseniz asarsınız yemin ediyorum ki size bunları boşuna yasıyorsunuz..daha öncede uzunca yazdım yasadıgınız seylerin bin katını yasadım..lütfen bu eziyeti kendinize de esinizede yapmayın..bir dakikalık birsey bile deil..bunu asmanız anlık bi sey..defalarca diyorum korkularınızı artık atın..ve denemelerde ilk girişte girmedi diye pes etmeyin..devam edin o an geri çekil tekrar deneme yap..zaten deneme yaparken bi bakmışsınız olmuş bitmişşşşşşşş..Allah hepinize yardımcı olsun dualarım sizinle..
Allah razı olsun tatlım dualarını eksik etme en çok ihtiyacımız olan şey bu. çok güzel yazmışsın inan okuyunca yüreklendim ama iş icraata gelince hayal krıklığı. bişi yanlış ama ne canım acıyor gitmiyor gidemiyor daha olayın başında 1 adım bile atamadan bitiyor. Sanki p deydiği an vajiye acılar başlıyor ve o an herşey bitiyor. nasıl olacak ne olacakk şaştım kaldım.
Ben parmakla yapabilecegimi hiç sanmıyorum p den daha ürkütücü geliyor bana sanırım direk eş denemesine geceriz
kızlar bir hafta önce zeytinyağı ile denedik p.. yarısını almıştım 3-5 damla kan gelmişti hiç acı hissetmemiştim ama bugün deneme yaptık gecen haftada ki kadar bile yapamadım ((((.biraz girince baskı hissediyorum ve kalkıyorum hemen.bir hafta ara verdiğimiz için mi eskiye döndüm yoksa nedendir bilemedim.bu tür baskı hisseden var mı aramızda
duvara gelince bol bol ıkınmak lazımm ve p..yi popo yönüne ittirmek...diye biliyorum
hangi pozisyonda denediniz duvar çıktı
üstte deniyorum ben hep ama hep acı duvar şu yönü de anlamadım parmakla yapamıyorum eşimde yapmak istemiyo o yüzden direk p.. deniyoruz baskı acı yönsüzlük
ben üstte olamıyorum denemelrde alt iyi geliyor ama yenmiş değilim.belime yastık felan koyuyorum.daha rahat ol sende bir dene farklı pozisyonları inşallah yenersin.bol bol nefes al ver yönü için ilk sayfadaki resimleri hafızana koy yaparken gözünde canlansın.benim eşime de ilk başta saçma gelmişti doktora gidelim diye tutturdu ben istemedim ama şimdi ikisinide halletmeye çalışıyorum.biraz karışık anlatmış olabilirim fakat amacım cesaret vermek.
benimde bu ay hatta bu son günlerde aşmam lazım evlilik yıldönümümüz doluyor 2.yılımız olacak ama buruk geçecek ya zaten regliyim.istesem de olmayacak galiba