- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
Allah senden razı olsun tatlım bu bilgiyi bizlerle paylaştığın için hemen bugün denicem inş.bende yenenlerin arasına katılırım bu sorunu çözersek hersey cok daha güzel olucak biliorum bizde eşimle 3yıl konustuk sonra evlendik ama bu illet gercekten bizide cok sarstı baslarda benim 1tane bebeğim var bebek olduktan sonra eskisi gibi bu soruna cok takmıoruz baslarda ikimizde cok üzülüorduk ama senin bu paylaşımın benim için büyük bir umut oldu inş. boşa cıkmaz cıkmıcak inanıorum :)ben daha öncede yapmıstım bu egzersizleri 3 parmaga kadar alabılmıstım hatta 1 keree olsa eşimide almıstım içme ama giriş cıkış yapmadık sadece aldım yani sonrada hamile kaldığımı öğrendik dahada denemedik zeytin yağını gebelere doğum esnasında sürüldüğünü bende biliorum canım kolaylartırmsı için inş.su mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne kurtuluruz su illetten canım Allah senden razı olsun :)
Allah bebeğine de size de hayırlı ömürler versin inşallah canım, Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah aşarsınız bende inanıyorum olacağına yeterki birgün uğraşın bir saat bile sürmedi benim, inşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz dualarım sizinle.tekrar belirteyim yağ ile hiiiç acımıyor.bu arada mail yoluyla da bilgi verebilirim yazmıştım özelden, soramadığınız şeyler varsa
Son düzenleme: