- 5 Kasım 2013
- 13
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini çok yalnız hissediyorum evliliğim diken üstünde yardım edin Allah rızası için
Bende normal bir evlilik istiyorum
Normal sağlıklı cinsel hayat istiyorum nasıl Yenicem vajınısmusus
Hiç mi denemedin canım seen yani parmak egzersizi falan yapmadım ama ben faydası oluyor deniliyor denedinmi hiç ?? beenimde 3 hafta kadar olmamıştı ama en sonunda kontrol bende olsun dedim eşime ve pozisyon olarak eşim alttaydı ve ben yavaş yavaş üzerine oturmuştum ama yavaş yavaş çok yavaş ve sonunda oldu onun sonrası da geldi..umarım sen de halledebilirsin ve de ben zeytin yağı kullandımm
Kendini çok yalnız hissediyorum evliliğim diken üstünde yardım edin Allah rızası için
Bende normal bir evlilik istiyorum
Normal sağlıklı cinsel hayat istiyorum nasıl Yenicem vajınısmusus
Hiç mi denemedin canım seen yani parmak egzersizi falan yapmadım ama ben faydası oluyor deniliyor denedinmi hiç ?? beenimde 3 hafta kadar olmamıştı ama en sonunda kontrol bende olsun dedim eşime ve pozisyon olarak eşim alttaydı ve ben yavaş yavaş üzerine oturmuştum ama yavaş yavaş çok yavaş ve sonunda oldu onun sonrası da geldi..umarım sen de halledebilirsin ve de ben zeytin yağı kullandımm
aaa aşk olsun neden söylemiyosun listeye eklerdik hemen =) gözünüz aydın arkadaşım.
Canım ben parmak egzersizi yapıyorum ama p.....Le yapamıyorum korkuyorum bu korkumu nasıl Yenerimmm lütfen yardım edin
çok oldu tatlım benim ben evleneli 1 yıl bitti ilk üç hafta olmayınca bu topiğe çok bakıyordum hala da takip ediyoum canım çünkü çok zor bir durum biliyorum
bak canım ben hiç egzersiz yapamadım ilk sayfada da yazdığım gibi 5 ay hiçbirşey yapmadan hep olmasını bekledim inan bana parmağımı şimdi desen 1 cm bile alamam ama p çok kolay ona göre, sana sadece kolay yap demiyorum ilk sayfayı oku orda en önemli noktalar ıkınmak bolca yağ ve nefes alıp vermek,üstte bende korkuyordum önce ama deneyince aslında kolay olduğunu gördüm çünkü altta kontrol sende olmadığından eşini itiyosun bacaklarını kapatıyorsun ama üstte herşey senin elinde bacaklarını kapatman mümkün değil ve kendini kastığın heran ıkın canım çünkü ıkındığında orayı kasamıyorsun ve kasamadığın gibi de ıkınmak p girişine izin veriyor vajina girişi açılıyor.
evet galiba hatırladım yine konuşmuştuk biz değil mi? gelmiş geçmiş olsun arkadaşım.
bak canım ben hiç egzersiz yapamadım ilk sayfada da yazdığım gibi 5 ay hiçbirşey yapmadan hep olmasını bekledim inan bana parmağımı şimdi desen 1 cm bile alamam ama p çok kolay ona göre, sana sadece kolay yap demiyorum ilk sayfayı oku orda en önemli noktalar ıkınmak bolca yağ ve nefes alıp vermek,üstte bende korkuyordum önce ama deneyince aslında kolay olduğunu gördüm çünkü altta kontrol sende olmadığından eşini itiyosun bacaklarını kapatıyorsun ama üstte herşey senin elinde bacaklarını kapatman mümkün değil ve kendini kastığın heran ıkın canım çünkü ıkındığında orayı kasamıyorsun ve kasamadığın gibi de ıkınmak p girişine izin veriyor vajina girişi açılıyor.
kesinlikle haklısın canım kesinlikle ben de senin gibi yaptım işteee:)
:)) siz egzersiz yapmamıştınız sanırım değil mi? sadece yağ denemesi yaptınız.
:)) siz egzersiz yapmamıştınız sanırım değil mi? sadece yağ denemesi yaptınız.
aa ben yanlıs yere yazmışımmm hehhee :)
ayy pen öle bilmediğim yerlere parmağımla karıştırmamm şaka bir taraf şu an her şey çok normal ama ben şimdi parmak falan sokamam yani fitil bile sokamıyoruum ben ama nedense p giriyor çok rahat şükür:)
Canım çok teşekkür ederim
P...s girecekten sanki bıçak girecek gibi hissediyorum bu korkuyu nasıl Yenicem ki ben?
Psikolğa gttım iki de bir sen hastasın bu hastalık diyor anne hopper cinsel yaşam kılavuzunda penis ve vajina gösteren resimler gösterdi o kadar
Para tuzağı resmen ben kendim halletmek istiyorum ama nasıl yapıcam beynındebıter dedı psıkolog ama yapamıyorum (
evet evet çok faydası oldu buranın bana yalnız olmadığım bilince cesaret geldi ve dediğin gibi geldi geçti canım aslında olup bitince de çok kızdım ve güldüm kendime bumuymuşş deyyyüüü:)))) şimdi de hamiş olmak için 1 aydır uğraşıyoruz bakalım sonuç ne olcek:)