vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için msjınızı aldım ama 50 msj olmadan yazamıyormuşum =( ekledim msn ye.şimdiden Allah razı olsun.

Allah cümlemizden razı olsun inşallah.görüşürüz canım mail atarsanız malum burda herşey yazılmıyor.

biz insan oğlu ne garibiz değil mi hep daha fazlasını istiyoruz. isteyelim de zaten yoksa hiçbirşey yapmadan otururduk. bak varya zamanla gel git de olacak düşünsene, aşabilir miyiz diye düşünürken, bazılarımız haz neden alamıyorum diye yakınıyoruz bazılarımız gel git olmuyor diye , hepsi zamanla oturuyor. bebekten örnek alsana; önce emekler, sonra yürür, sonra koşar. hangimiz emeklemeden koşabildik. vajinismus olan arkadaşlarım da onlarda doğumu bekliyorlar aslında yeniden doğacakları günü, o mucizeyi bekliyorlar ama aslında mucize onların ta kendisi.inşallah en kısa sürede bunu görebilmelerini diliyorum.bu arada sende sağol canım. dua istemekle yüzsüzlük mü ettim :KK43: bilmiyorum ama minicik payım olacaksa birilerine kimse teşekkür etmesin bana sadece Allah razı olsun desin bana yeter :)

bana yapacagınz yardımlar için şimdiden size çooook çoook teşekkür ediyorum.lütfen benim yanımda olun evliligim tehlikede.benimki 5 yıl oldu.

bana yapacagınz yardımlar için şimdiden size çooook çoook teşekkür ediyorum.lütfen benim yanımda olun evliligim tehlikede.benimki 5 yıl oldu.

merhaba şimdiden gelmiş geçmiş olsun inşallah diyorum, siz istediğiniz sürece yanınızdayım bundan sonra elimden gelen herşeyi yapacağım inşallah aşacağız hep beraber bu durumu, yeter ki pes etmeyin.

yağ gerçekten etkili evet, egzersizde bile aparatlara yağ süren arkadaşlar çok güzel kaydırıyor diye söylüyor. ama ben egzersizde değilde eş denemesinde kullandım ve öyle tavsiye ediyorum herşeyin fazlası zarar benim düşüncem,ama erteleme biryerden mutlaka başla inan bana boşa geçen günlerime yazıkmış diyceksin aştığında inşallah Allah yardımcın olsun. herzaman sorularını çekinmeden sor.

canım msn de ekledim çarşamba ve sonrası için yardımlarını bekliycem Allah razı olsun

okudum canım.rumuzla yeni üyelik yapmak zorunda kaldım.çarşamba günü inşallah görüşürüz.yardımlarınız için tekrar tekrar şimdiden tşkür ederim[/QUOTeşimin msn sinden ekledim eni canım.ben kendiminkini açamıyorum bilgin olsun.
ama ismini mutlaka yazki bileyim olur mu? bazen karışıyor birkaç arkadaş ekliyor,hangisi hangisi diye düşünüyorum. görüşürüz inşallah

bu yöntemi bulmasam Allah tarafından tabi yöntemde denemez sadece bir yağ ama çok işe yarıyor özellikle şimdi yapacağın birşey yok, zaten amaç egzersiz değil orda sadece yağı iyice oraya yedirmek ve oraya birşey gireceğini görmüş hissetmiş oluyorsun.

canım özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yetersizmiş, msn de kullanmıyorum burdan yazabilirim sana, ben denemelere tam odaklanamadım regl girdi araya ama en kısa sürede güzel haberi wercem inş. kendimi we beynimi odaklıyorum bi olsun warya sana etmediğim dua kalmayacak :)

canım özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yetersizmiş, msn de kullanmıyorum burdan yazabilirim sana, ben denemelere tam odaklanamadım regl girdi araya ama en kısa sürede güzel haberi wercem inş. kendimi we beynimi odaklıyorum bi olsun warya sana etmediğim dua kalmayacak :)

canım özel msj hakkını doldurmak için sayfalar var dur bak sana yollayım özelden de yazacağım şeyler olacak çünkü.
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
burda msj sayını doldur istersen rahat rahat özelden yazarsın canım. görüşürüz

kkaderim merhaba,beni hatırlarsın herhalde.sana teşekkür etmemek olmaz.henüz çözemedim,moralimin çok bozuk olduğu ve eşimle bu anlamda birbirimizden uzaklaştığımız bir dönem geçirdim ve bırak çözmeyi denemedik bile,bu konudan uzaklaşmak istedim,anlıyorsundur umarım beni.ama artık bitti .ben direk denemede başarısız oldum ,sanırım bana uygun pozisyonu ayarlayamıyorum,egzersiz yapıyorum artık ama bunu sağlayan da sen oldun çünkü ancak zeytinyağıyla aparatı yerleştirebildim 9 cm:)çözülürse de ancak zeytinyağıyla olacak herhalde.yani çözüme az kaldı.beni yalnız bırakma e mi?Allah razı olsun.iyi haberlerle görüşeceğiz yakında inşallah:))

söyleyecek söz bile bulamıyorum mutluluğumu anlatmak için :))))))))))))))))))) böyleyim sadece sende hep böyle ol bundan sonra :)))))))))))))))))))))))))))))))))) . senden tek ricam minik de olsa payım olduysa nolur bana dua et buna çok ihtiyacım var :KK43:

kaderimm bende yapamiyorum 10 aydir lutfen banada yardim et cesaretim yok

kızlarrrr merhaba ,
bende yeni gelinim 5.5 senedir sevgilim prensim hayatımm aşkım olan insan benim eşim oldu nihayet .. Allah bu güzel duyguyu herkese tattırsın inşallah .. ilk gece olayını çok mu gözümüzde büyüttük çok mu korkutulduk bilmiyorum bizde uğraştık bir hafta kadar ve çözümü zeytinyağı oldu acısını bile aldı ilk denemelere nazaran .. yani sadece vajinismusa değil ilk gece korkusuna da birebir =)) inanılmaz rahatlattı ki ben bikaç gün çığlık çığlığa bi moddaydım acıyı da aldı götürdü cesarete bile gerek yok diebilirim herkesin en kısa zamanda birlikte olabilmesi dileklerimleeee =) sevgiler canlar güzellikler ..

kkaderim : dediğim gibi Allah ne sıkıntın ne derdin varsa en kısa sürede dermanını versin tüm duaların kabul olsun .. çook ama çok teşekkürler tekrardan .. kk'nın iyilik meleği ilan ediorum seni =))

kkaderim merhaba,beni hatırlarsın herhalde.sana teşekkür etmemek olmaz.henüz çözemedim,moralimin çok bozuk olduğu ve eşimle bu anlamda birbirimizden uzaklaştığımız bir dönem geçirdim ve bırak çözmeyi denemedik bile,bu konudan uzaklaşmak istedim,anlıyorsundur umarım beni.ama artık bitti .ben direk denemede başarısız oldum ,sanırım bana uygun pozisyonu ayarlayamıyorum,egzersiz yapıyorum artık ama bunu sağlayan da sen oldun çünkü ancak zeytinyağıyla aparatı yerleştirebildim 9 cm:)çözülürse de ancak zeytinyağıyla olacak herhalde.yani çözüme az kaldı.beni yalnız bırakma e mi?Allah razı olsun.iyi haberlerle görüşeceğiz yakında inşallah:))
merhaba canım seni hatırlamaz olur muyum hiç :) çok büyük ilerlemeden bahsediyorsun aslında eşinle denemenizde Allahın izniyle başarılı olmaman için hiçbir neden yok. bundan sonra sen ortalardan kaybolmada ben senin yanındayım :) görüşürüz inşallah

kaderimm bende yapamiyorum 10 aydir lutfen banada yardim et cesaretim yok

merhaba arkadaşım şimdi mail adresimi özelden yazıyorum ordan ben drymrt siteden diye mail at bana yollayacağım mail olacak çünkü bundan sonra hep beraber yeneceğiz inşallah Allahın izniyle.

kızlarrrr merhaba ,
bende yeni gelinim 5.5 senedir sevgilim prensim hayatımm aşkım olan insan benim eşim oldu nihayet .. Allah bu güzel duyguyu herkese tattırsın inşallah .. ilk gece olayını çok mu gözümüzde büyüttük çok mu korkutulduk bilmiyorum bizde uğraştık bir hafta kadar ve çözümü zeytinyağı oldu acısını bile aldı ilk denemelere nazaran .. yani sadece vajinismusa değil ilk gece korkusuna da birebir =)) inanılmaz rahatlattı ki ben bikaç gün çığlık çığlığa bi moddaydım acıyı da aldı götürdü cesarete bile gerek yok diebilirim herkesin en kısa zamanda birlikte olabilmesi dileklerimleeee =) sevgiler canlar güzellikler ..

kkaderim : dediğim gibi Allah ne sıkıntın ne derdin varsa en kısa sürede dermanını versin tüm duaların kabul olsun .. çook ama çok teşekkürler tekrardan .. kk'nın iyilik meleği ilan ediorum seni =))

çok geçmiş olsun Allah başka dert keder göstermesin inşallah canım o kadar çok sevindim ki.birde sadece yazdıklarımı okuyup yendiğin halde dönüp bana teşekkür etmende ayrı bir nezaket, Allah seninde hayırlı dualarını kabul etsin inşallah.burda sayfaya yazandan çok okuyan oluyor bunu biliyorum ama keşke birileri işe yaradığını söylese bir Allah razı olsun dese diye düşünüyorum bazen, evet benim çok duaya ihtiyacım var muhakkak ama benim en büyük çabamda burdaki arkadaşlara başaran yeni bir arkadaşımızın cesaret olması, çünkü genelde bu yöntemi hafife alan çok kişi var, inşallah en kısa sürede vaji tarihe karışır:KK6:Bu arada çok tatlısın teşekkür ederim, utandırdın beni:KK17: estağfurullah keşke iyilik meleği olabilsem :) sakın biryerlere kaybolma bundan sonra da msn den görüşmeye devam inşallah. Allaha emanet ol.arasıra dualarında benide hatırlarsan çok mutlu olurum :)

Kkaderim canım benim gelin oldum zeytinyağı ve rivotril ilacı ile :) Allahıma şükürler olsun yarın detayı yazarım ...

Kkaderim canım benim gelin oldum zeytinyağı ve rivotril ilacı ile :) Allahıma şükürler olsun yarın detayı yazarım ...

şükürler olsun bugünlerde ne güzel böyle maşallah peşpeşe güzel haberler alıyoruz canım çok mutlu oldum :)) Allah başka dert keder göstermesin sana da.

X