- 12 Şubat 2020
- 34
- 11
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tek korkum acıyacağı yönünde canı tatlı biri olduğum için tuhaf geliyor ama tecrübelerden okuduğum kadadıyşa bir acısı yokmuşÖncelikle kafandan olumsuz düşünceleri atcan canım bende eski vajinismus'um
teşekkür ediyorumParmak egzersizlerini bi dene herturlu yardimci olunur tabi:)
Benimde canım tatlıdır valla 4 ay sonra yendim ama hiçte korkulduğu gibi deil emin ol. Parmak egzersizleriyle yendim benbenim tek korkum acıyacağı yönünde canı tatlı biri olduğum için tuhaf geliyor ama tecrübelerden okuduğum kadadıyşa bir acısı yokmuş
bende parmak egzersizleriyle başlayıp yenmeyi planlıyorum umarım üstesinden gelirimBenimde canım tatlıdır valla 4 ay sonra yendim ama hiçte korkulduğu gibi deil emin ol. Parmak egzersizleriyle yendim ben
Gelirsin emin ol canm. Ben kayganlaştırıcı jel kullandım. Asama asama yaptım belli süre verip kendini sakin kasma asamalari yaparken bol bol nefes al verbende parmak egzersizleriyle başlayıp yenmeyi planlıyorum umarım üstesinden gelirim ♥
evet bende o düşünceye girdim insanların başarı hikayelerini anlatmaları beni çok cesaretlendirdi. karşımdaki kişi bana göre hareket edip bekliyor ama ben bir an önce olmasını istiyorum inşallah tez zamanda kurtulurum dediğiniz gibi, iyi geceler ve teşekkür ediyorumKesinlikle öyle acısı yok. Kademe kademe deneyin eşinizle. Size göre ilerlesin dursun. Korkmayın inanki korkulacak bir şey yok. Aklınızda hep bu kadar insan yapıyorsa korkulacak bir şey yok deyin. Bir de parmakta zorlanırsanız dilatör set alın o daha etkili bence. Tez zamanda kurtulursunuz inşallah
evet dediğiniz gibi bende aşama aşama yapıp sonrasında mum egzersizi gibi egzersizlere geçmeyi planlıyorum :)Gelirsin emin ol canm. Ben kayganlaştırıcı jel kullandım. Asama asama yaptım belli süre verip kendini sakin kasma asamalari yaparken bol bol nefes al ver
Hadi inşallah yenersinizevet dediğiniz gibi bende aşama aşama yapıp sonrasında mum egzersizi gibi egzersizlere geçmeyi planlıyorum :)
eşli denemeyi nerdeyse haftada 1 kere yapıyoruz ama yapamadığımızda hem o hem ben hayal kırıklığına uğruyoruz ve hevesimiz kaçıyor. o yüzden padmak egzersizlerini tamamlamadan sanırım eiliye geçemeyeceğim ((Sık sık eşli deneme yap . Isteksiz olsan bile dene . Parmak egzersizi cok yardimci oluyor gercekten.
inşallah, iyi gecelerHadi inşallah yenersiniz
Nasıl yendiniz acabaÖncelikle kafandan olumsuz düşünceleri atcan canım bende eski vajinismus'um
Vala canm dediğim gibi öncelikle kafamdan olumsuz düşünceleri attim yapicam diye odaklandim. Sonra parmak egzersizleri yaptım esli parmak egzersizleri en son penis derken oldu bittiNasıl yendiniz acaba
Bende parmak egzersizleri yapabiliyorum ama eşli denemede kasılmalar korkum heyecanım oluyoVala canm dediğim gibi öncelikle kafamdan olumsuz düşünceleri attim yapicam diye odaklandim. Sonra parmak egzersizleri yaptım esli parmak egzersizleri en son penis derken oldu bitti
Bol bol nefes al ver ıkın rahatla öyle devam et bende de vardiBende parmak egzersizleri yapabiliyorum ama eşli denemede kasılmalar korkum heyecanım oluyo