• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismusu yenenlerden yardım ve destek

bussecmc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
34
11
3
herkese merhaba arkadaşlar. yaklaşık 2 aydır vajinismus problemiyle kafamı yoruyorum. sitede bayanların başarı hikayelerini okudum ve çok gaza geldim 😂. parmak egzersizlerine başlayacağım. bu durumda bana yardımcı olur musunuz rica ediyorum. şimdiden çok teşekkür ediyorum❤️.

Öncelikle kafandan olumsuz düşünceleri atcan canım 🙂 bende eski vajinismus'um

benim tek korkum acıyacağı yönünde canı tatlı biri olduğum için tuhaf geliyor ama tecrübelerden okuduğum kadadıyşa bir acısı yokmuş 😅
Benimde canım tatlıdır valla 😂 4 ay sonra yendim 🙄😆 ama hiçte korkulduğu gibi deil emin ol. Parmak egzersizleriyle yendim ben

Kesinlikle öyle acısı yok. Kademe kademe deneyin eşinizle. Size göre ilerlesin dursun. Korkmayın inanki korkulacak bir şey yok. Aklınızda hep bu kadar insan yapıyorsa korkulacak bir şey yok deyin. Bir de parmakta zorlanırsanız dilatör set alın o daha etkili bence. Tez zamanda kurtulursunuz inşallah :KK36:

bende parmak egzersizleriyle başlayıp yenmeyi planlıyorum umarım üstesinden gelirim 😇
Gelirsin emin ol canm. Ben kayganlaştırıcı jel kullandım. Asama asama yaptım belli süre verip kendini sakin kasma asamalari yaparken bol bol nefes al ver

Kesinlikle öyle acısı yok. Kademe kademe deneyin eşinizle. Size göre ilerlesin dursun. Korkmayın inanki korkulacak bir şey yok. Aklınızda hep bu kadar insan yapıyorsa korkulacak bir şey yok deyin. Bir de parmakta zorlanırsanız dilatör set alın o daha etkili bence. Tez zamanda kurtulursunuz inşallah :KK36:
evet bende o düşünceye girdim insanların başarı hikayelerini anlatmaları beni çok cesaretlendirdi. karşımdaki kişi bana göre hareket edip bekliyor ama ben bir an önce olmasını istiyorum😅 inşallah tez zamanda kurtulurum dediğiniz gibi, iyi geceler ve teşekkür ediyorum ❤️❤️

Sık sık eşli deneme yap . Isteksiz olsan bile dene . Parmak egzersizi cok yardimci oluyor gercekten.

Gelirsin emin ol canm. Ben kayganlaştırıcı jel kullandım. Asama asama yaptım belli süre verip kendini sakin kasma asamalari yaparken bol bol nefes al ver
evet dediğiniz gibi bende aşama aşama yapıp sonrasında mum egzersizi gibi egzersizlere geçmeyi planlıyorum :)

Sık sık eşli deneme yap . Isteksiz olsan bile dene . Parmak egzersizi cok yardimci oluyor gercekten.
eşli denemeyi nerdeyse haftada 1 kere yapıyoruz ama yapamadığımızda hem o hem ben hayal kırıklığına uğruyoruz ve hevesimiz kaçıyor. o yüzden padmak egzersizlerini tamamlamadan sanırım eiliye geçemeyeceğim :(((

Nasıl yendiniz acaba
Vala canm dediğim gibi öncelikle kafamdan olumsuz düşünceleri attim yapicam diye odaklandim. Sonra parmak egzersizleri yaptım esli parmak egzersizleri en son penis derken oldu bitti

Vala canm dediğim gibi öncelikle kafamdan olumsuz düşünceleri attim yapicam diye odaklandim. Sonra parmak egzersizleri yaptım esli parmak egzersizleri en son penis derken oldu bitti
Bende parmak egzersizleri yapabiliyorum ama eşli denemede kasılmalar korkum heyecanım oluyo

Bende parmak egzersizleri yapabiliyorum ama eşli denemede kasılmalar korkum heyecanım oluyo
Bol bol nefes al ver ıkın rahatla öyle devam et bende de vardi

Back