Vajinismusu yenenler cevap yazabilir mi

Merhabalar bende dilatör sipariş ettim geldi de
Hala deneyemedim bu konuda nasıl yapmam gerek banada yardımcı olur musunuz korku var tedirginlik var
Kayganlastirici ve vemcaine aldin mi onlar varsa isin cok basit vemcaine uyusturacak zaten orani icine girdiginde bile hissetmeyeceksin sadece aşk kasında kendini serbest birakip ıkınman gerekecek canim

Bende çok şükür kurtuldum bu hastalıktan yardımcı olablirim isterseniz çook kafamızı takmayalım inan gözünüzde büyüttüğünüz gibi değil

bende bu sorunla bir süre mücadele ettim. dilatör kullanmadım. anestezi spreyi ve kayganlaştırıcıyı aynı anda kullandım. bu şekilde bile acıyordu ama yapabileceğimi anladım. zaman zaman da alkol aldım. alkol benim için rahatlama sağlıyor. yine alkol aldığım bir gece hiç bir şey kullanmadan denemek istedim. uzun bir ön sevişme ve rahatlama sonrasında gayet kolay bir şekilde oldu. şuan doğal olarak gerçekleşiyor herşey çoğu zaman acı zevki aynı anda yaşıyorum. acının zevke dönüştüğünü söyleyenlere inanmıyordum ama yaşayınca güzel bir duygu olduğunu anlıyorsunuz. kısacası size tavsiyem aneztezi kullansanız da uzun süre kullanmayın ben anestezi kullanırken zevk almıyordum ve ilişkiden soğuyordum. kısa süre kullanıp sonra kendiniz denemeye çalışın. umarım en yakın zamanda sizde kurtulursunuz.

Şimdi ben daha hiç yapamadım o spreyı nasil kullanmam gerek

Bekaretine bir şey olacak diye mi korkuyor, bu ne yaaaa, onunla zarı delemezsin, söyle ona içi rahat olsun. Ulan sevişemiyorsunuz adam zarın derdinde
Ahh gülüm ahh çektığımı bi ben birde ALLAH biliyor içim acıyor yemınle alt komşum VAJİNİSMUS tu tek destekcim oydu oda hamile ve daha kötü oldum

Ahh gülüm ahh çektığımı bi ben birde ALLAH biliyor içim acıyor yemınle alt komşum VAJİNİSMUS tu tek destekcim oydu oda hamile ve daha kötü oldum
Sende böyle köstek bir adam varken işin zor, dilatöre ne halt etmeye izin vermiyor, neyin kafası bu ya

Eşim istemiyor dedim bugün bana yok dedı
Benim eşimde istemiyordu dilatore çok karşıydı olacaksa ben yapicam kızlığın zarar görmesin dedi bi iki ay geçti baktım ki senem dolmuş herkes bebek yokmu sorusu soruyor bigün aldim karşıma ve ağlayarak söyledim bunu almalıyım yapmalıyım diye oda o sıra tamam dedi ve hemen sipariş ettim hayatta yapamam diyordum kendim vajinama asla bisey sokamam siparişim geldiğinde ağlamıştım korkudan nasıl yaparım diye ve denedim ilk yarim saatte 3ünü alabilmiştim henüz yenemedim vajinismusu ama onun Icime girdiğini görünce kendime olan güvenim yerine gelmişti bence ikna et eşini ve hemen başla şuan son aparattaym 4.boyuda yaparsam benden mutlusu olmaz .. ve hala kızlık kanı gelmedi aparat zarar verir sanmıştım henüz bisey yok inşallah en kısa zamanda atlaticaz hepimiz

Ikna et eşini zaten bu süreç yıpratıyor bizi anlayışla karşılar umarım ve inan bana zerre Acımıyor dilatör yaparken o kadar rahatım ki iş penise geldi mi kasılmalar kilitlemeler inşallah tez zamanda atlaticaz bu durumu

İnşallah canım inşallah

spreyin ince ucu var var canım iç kısma ve dış kısma bikaç fıs sıkıyorsun denersen bile uzun süre kullanma sadece yapabileceğini gör sonra kendin dene en önemli şey rahatlaman ve istekli olman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…