Vajinismusu yenenler cevap yazabilir mi

Oncelikle maddi durumunuz el veriyorsa mutlaka ama mutlaka psikologa gidin. Kadinlik cinsellik uzerine yanlis ogrenmeleriniz varsa tespit edilsin. Terapilerle, telkinler sorun çözülsün. Dilatör işine o sekilde girin. Maddi durumunuz yoksa burada pek cok kadin evde calisarak yendi ben de dahil. yardimci olduk birbirimize. Yine oluruz.

dilatorlerde 2.yi yaptim o kastan gecerken orayi hep hissediyorum aparati cok yavas git gel yapabiliyorum 3. Nun başını soktum gerisine cesaret edemedim reglyim bitince artik hizlanmayi dusunuyorum gercekten cok yorucu ve yipratici bir surec hic akildan cikmiyor

Vajinusmus değildim ama biraz oldum gibi. Zorlandım, ilk olarak üstte denedim üst pozisyonla anca yapabildim daha kolay oldu. Alışması için her pozisyonu denedik canım acıdı ama alısmak icin dayandık 1 hafta bunun sonucunda hafifledi. Fakat zevk kısmı hala olmadı zamanı var.

Peki ilk giris te git gel olabiliyor degil mi birde kayganlastirici kullandiniz mi

Canim sana cevap yazdim ama alintilamayi unutmusum

İlk denemede sprey falan kullanmadık. Eşim alttaydı ben bacaklarımı yana açarak dik bir şekilde penisin üstünde ilerledim. Zaten ilkte yarısı girebildi. Gitgel yapmaya çalışınca çıkıyordu ama zorlamadık ertesi gün yine denedik üçüncü denemede falan artık git gel yapabilmeye başladık. Bir de ben yatağın kenarına bacaklarımı kendime çekerek oturuyordum eşim ayakta oluyordu en çok o pozisyonda rahat ettim.

Merhaba, daha onceki konularda gordum sizi. Zevk konusu bende de yoktu eşime biraz okumasi gerektiğini nasil hareketlerle zevk verecegini ögrenmesi gerektiğini rica ettim. Sadece googleda okuduklariyla sonraki ilk denemede yildizlari saydim siz de rica edin. Bir suru makaleler var.

Ikinarak it. Popoya dogru bir açıyla it ve icinde beklet. Bir sonrakine gecmeden once bir öncekini icinde beklet.

Ya uzun zamandır bütün yazdıklarınızı okuyorum iştahla çok güzel yazıyorsunuz. Libidom çok yüksek olmasına rağmen bu cinsellikte zevk alamama kısmı benim psikolojimi çok bozdu açıkçası. İlk olduğundan diyip geçiyorum ama düsünmeden de edemiyorum herkes gibi senelerce olmayacak mıyım diye. Bu arada hangi makaleleri okuduğunuzu söyleyebilir misiniz o kadar çok ihtiyacım var ki

Dediğiniz pozisyon bacaklarinizi biraz havaya kaldirip 90 derece açi olmasi mi yoksa bacaklari ayirmak mi pek anlayamadim

Ikinarak it. Popoya dogru bir açıyla it ve icinde beklet. Bir sonrakine gecmeden once bir öncekini icinde beklet.
Birde hizli ittirmek gerek sanirim ama ben vajina duvarina zarar veririm korkusuyla hizli ittiremiyorum biraz cesaret gerekiyor.. Artik hizlanmayi dusunuyorum gunde bi kac saatimi buna ayiracagim insallah yendigimi yazarim buraya o kadar cok iatiyorumki yapinca ustumden buyuk bir yuk kalkicak sanki

Bende merak ettim onlari acikcasi

Dediğiniz pozisyon bacaklarinizi biraz havaya kaldirip 90 derece açi olmasi mi yoksa bacaklari ayirmak mi pek anlayamadim
Nasıl anlatayım ama denicem. Bu pozisyonu yatakta yapmak zor biz halıda yapıyorduk. Eşim yatıyor ben de dizlerimin üstünde üzerine geçiyorum dizlerimin altına birer poşet koyuyorum kayması daha kolay olsun diye. Yavaş yavaş dizlerimi yana açarak dik bir şekilde yani öne falan eğilmeden eşimin üzerine yani penisin üzerine oturuyorum

Ben okumadim esim okudu. Iliski esnasinda vajinanın üst duvarina sürtmek gibi bir sey yazmış google'a. Ilk sayfalarda degil birkaç aşağılara indim diyor. Nasil yapiyorsa klitorisin altindaki duvara sürtüyor. Azicik geriye çekiyor kendini. Anlatsanız bile anlar esiniz. Vajinanın ust duvarina sürtünmesi size zevk verir. O esnada bir de klitorisi uyarirsaniz off tadından yenmez.

Hayır hıza gerek yok. Milim milim itseniz de giriyor sonucta.

Simdi anladim herkes bu pozisyona cok rahat diyor bende kisa zamanda denemeye gecerim insallahh

Simdi anladim herkes bu pozisyona cok rahat diyor bende kisa zamanda denemeye gecerim insallahh
Bunda deneyin acı hissettiğiniz anda ıkının ıkınarak almaya çalışın. Ben bu pozisyonda baya alıştım. Sonra diğer yatağın kenarına oturduğumda da çook rahat ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…