Vajinismusu yenenler cevap yazabilir mi

peki o bardaktan boşanırcasına gelen su vajinal orgazm değil mi zaten, siz o su gelme olayını yaşamadınız mı yani..? Pozisyon tavsiyesi için teşekkürler bu arada,kesinlikle deneyeceğim. Genelde buradaki kadınlar üstte olunca çok zevk aldıklarını yazmışlar ama ben de üstte aynı his olmuyor. Bir de bunu deneyeyim

Ben su gelmesini yasadim ama orgazm değildi bendeki. O su geldikten sonra peşpeşe 3 kere daha iliski istedim. Sonra karsilikli yorulunca bir de sarhoşluk vardi, ben mastürbasyon yaptim.

Hiç bişeyyy yok valla bak sende görücen. Ama ön sevişme çok önemli
Esimle ciddi ciddi konusucam bu on sevisme konusunu peki esli denemeden once dilatorle egzersiz yapmak gerekiyor ya on sevismede yapilmasi gerekli mi sonucta egzersiz yapip orasi aciliyor ya o bakimdan merak ettim

Esimle ciddi ciddi konusucam bu on sevisme konusunu peki esli denemeden once dilatorle egzersiz yapmak gerekiyor ya on sevismede yapilmasi gerekli mi sonucta egzersiz yapip orasi aciliyor ya o bakimdan merak ettim
Ben yapmadım onu hiç gerek duymadım bende yapabilirim dedim ve baktım oldu.

Bizde yeniyiz aslında tek kural zevk için yapıcaksın bi görev olarak görmeyeceksin zaten zamanla oturuyor herşey
Bu zamana kadar hep esim icin yerine getirmem gereken bi gorev olarak gordum hic zevki dusunmemistim

Canim esli denemeden once aparat calisilacagi icin on sevismeye gerek var mi

O görev edinsin o zaman seni sakinleştirmesi lazım
Her konuda anlayislidir ama bu konuya gelince adama baska bisiler oluyor cok sinirleniyor cok sabirsiz maalesef konusmamda bi ise yaramadi kendi kendime sakinlesicem yenicem insallah cok inaniyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…