- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
Hahahaha evet oyle dusundugumde penis kucucuk geliyior gozume
Ön sevişme çok önemli, şu sorunu atlatın onu da yavaş yavaş halledersiniz, bakmayın siz erkelerin atıp tuttuğuna çoğu bizim kadar tecrübesiz. Zamanla çözülür ama asla pes etmeyin, burada bir arkadaşın yazdığı gibi gerekiyorsa o da araştırıp sizi tahrik etmenin yollarını öğrensin, şu an tek derdi bu işi bitirmek büyük ihtimalle, sakinliğine kavuşunca bunları da çözecektir.Dediginiz fis fis vemcaine mi acaba. Hangi kayganlaştırıciyla mikrop kaptiniz esim on sevismeyi pek umursamiyor hemen sokma kafasinda adam. Ben hep yatarak denedim ama bacaklarim kasildi yeteri kadar acilmadi ustte olunca otomatikmen acik olacak zaten oyle bi avantaji var yani daha cazip geldi suan iliski ne zaman oturuyor peki
Ne güzel bir enerji, özendim maşallahBen su gelmesini yasadim ama orgazm değildi bendeki. O su geldikten sonra peşpeşe 3 kere daha iliski istedim. Sonra karsilikli yorulunca bir de sarhoşluk vardi, ben mastürbasyon yaptim.
Alkol etkisindeydim. Çakırkeyften azicik fazla. Ben de cok seviyorum bu enerjiyi. Alkol olunca kafa bomboş oluyor. Herhangi bir sey aklima gelmiyor. Sadece odağım o an oluyor. Yilbasinda tekrarlanacak umuyorumÖn sevişme çok önemli, şu sorunu atlatın onu da yavaş yavaş halledersiniz, bakmayın siz erkelerin atıp tuttuğuna çoğu bizim kadar tecrübesiz. Zamanla çözülür ama asla pes etmeyin, burada bir arkadaşın yazdığı gibi gerekiyorsa o da araştırıp sizi tahrik etmenin yollarını öğrensin, şu an tek derdi bu işi bitirmek büyük ihtimalle, sakinliğine kavuşunca bunları da çözecektir.
Ne güzel bir enerji, özendim maşallah
Aparatlari bi geciyim o konuyu konuscam insallah :)Ön sevişme çok önemli, şu sorunu atlatın onu da yavaş yavaş halledersiniz, bakmayın siz erkelerin atıp tuttuğuna çoğu bizim kadar tecrübesiz. Zamanla çözülür ama asla pes etmeyin, burada bir arkadaşın yazdığı gibi gerekiyorsa o da araştırıp sizi tahrik etmenin yollarını öğrensin, şu an tek derdi bu işi bitirmek büyük ihtimalle, sakinliğine kavuşunca bunları da çözecektir.
Ne güzel bir enerji, özendim maşallah
Vajinismus yaşamadığım için diğer konularda yardımım olamaz ama bu azimle başarabileceğinize inanıyorum. Ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum elinizde kayganlaştırıcı vardır mutlaka, sadece aparatla çalışmayın bu çalışmalarla birlikte dış dudaklara ve klitose de dokunup onları da hissetmeye çalışın kayganlaştırıcı yardımıyla, hepsi bedeninizin parçası kirli çirkin ya da yasak değiller, her şey gönlünüzce olsunAparatlari bi geciyim o konuyu konuscam insallah :)
Tesekkur ederim 3. Aparati calisiyorum onceden bakip dokunamazdim simdi cok rahatim aparatlari yaparken neredeyse hic kasilmiyorum diyebilirim mutlu sona az kaldi inaniyirumVajinismus yaşamadığım için diğer konularda yardımım olamaz ama bu azimle başarabileceğinize inanıyorum. Ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum elinizde kayganlaştırıcı vardır mutlaka, sadece aparatla çalışmayın bu çalışmalarla birlikte dış dudaklara ve klitose de dokunup onları da hissetmeye çalışın kayganlaştırıcı yardımıyla, hepsi bedeninizin parçası kirli çirkin ya da yasak değiller, her şey gönlünüzce olsun
Bu bende de oldu hatta 2-3 ay ilişkiye giremedik ve ben kendimi harap ettim burada ki vajinismus başlıklarını da okuyarak iyice canımı sıktım artık vajinismusum dedimVajinusmus değildim ama biraz oldum gibi. Zorlandım, ilk olarak üstte denedim üst pozisyonla anca yapabildim daha kolay oldu. Alışması için her pozisyonu denedik canım acıdı ama alısmak icin dayandık 1 hafta bunun sonucunda hafifledi. Fakat zevk kısmı hala olmadı zamanı var.
Acıdan ağlayacak duruma gelmedim aslında. Ağlayacak kadar nasıl acıdı sizin? Vajina duvarınız mı, zar mı? Çiş hissi oluyor mu? Çok mu kasıyorsunuz kendinizi? Biz 1 hafta denedik full en azından 1 haftanın sonunda hafiflemisti. Pozisyonlarda çok önemli özellikle misyoner pozisyonu daha çok acıttı mesela beni. Ama doggy çok rahattım.Bu bende de oldu hatta 2-3 ay ilişkiye giremedik ve ben kendimi harap ettim burada ki vajinismus başlıklarını da okuyarak iyice canımı sıktım artık vajinismusum dedimhep denedik yarım kaldı en sonunda zor da olsa oldu ama mesela tamamen birleşme olmasına rağmen hala canım ilk defa yapıyormuş gibi acıyor ve acıdan ağlıyorum her defasında. Eşime de üzülüyorum zevk alamadığını düşündüğüm için gerçi öyle bir şey yok ben gayet mutluyum diyor beni üzmemek için. Siz de böyle bir durum oldu mu acaba? Geçiyor mu bir şekilde?
Yani sanırım deneyip canım ilkinde acıdığı için artık psikolojik olarak acıyor diye düşünüyorum ama tam birleşme yaşandı artık kafam rahat derken bir daha ki denemede de sanki ilk defa yapıyormuşcasına acıyor sanırım hala kafamda bitiremedim. Her şey ilk girişte oluyor girdikten sonra acı yok. Sırf bu acıdan dolayı yaşadığımdan da zevk alamıyorum. Çiş hisside oluşmuyor. Pozisyon olarak üstte denedim ama o pozisyonda hiç olmadı bir daha da denemedimAcıdan ağlayacak duruma gelmedim aslında. Ağlayacak kadar nasıl acıdı sizin? Vajina duvarınız mı, zar mı? Çiş hissi oluyor mu? Çok mu kasıyorsunuz kendinizi? Biz 1 hafta denedik full en azından 1 haftanın sonunda hafiflemisti. Pozisyonlarda çok önemli özellikle misyoner pozisyonu daha çok acıttı mesela beni. Ama doggy çok rahattım.
İşte aynı benim gibi, girişte acı oldu hep ve sonrasında acı oluşmadı. Girişte aklım gidiyordu çünkü sürekli acıyacak kafasıyla kaçıyordum kafamda bitiremiyordum. Son zamanlar böyle iyice uzaklasmıstım o düşünceden amann olsun diyerek. Yavas yavas azalmaya basladı o acı. Kesinlikle psikolojik o yüzden bir an önce bu psikolojik düsünceden uzaklasın. Çiş hissinin olusması zevk yani g noktasının uyarılmasından kaynaklanıyor. O yüzden g noktanızı uyaracak bir pozisyon deneyin derim. Kaşık pozisyonu, doggy pozisyonu. İnternette çok pozisyon şekli var size en rahat şekli bulun.Yani sanırım deneyip canım ilkinde acıdığı için artık psikolojik olarak acıyor diye düşünüyorum ama tam birleşme yaşandı artık kafam rahat derken bir daha ki denemede de sanki ilk defa yapıyormuşcasına acıyor sanırım hala kafamda bitiremedim. Her şey ilk girişte oluyor girdikten sonra acı yok. Sırf bu acıdan dolayı yaşadığımdan da zevk alamıyorum. Çiş hisside oluşmuyor. Pozisyon olarak üstte denedim ama o pozisyonda hiç olmadı bir daha da denemedimDoggyi bilmiyorum ama bu bir araştırayım.
İlk girişte benim de biraz acıyor ama genelde hazır olmadan birleştiğimizde oluyor o. İyice ıslanmayı bekleyin. Yani dayanılmaz bir acı değil 2 sn sonra geçiyor. Acıya odaklanmamaya çalışınYani sanırım deneyip canım ilkinde acıdığı için artık psikolojik olarak acıyor diye düşünüyorum ama tam birleşme yaşandı artık kafam rahat derken bir daha ki denemede de sanki ilk defa yapıyormuşcasına acıyor sanırım hala kafamda bitiremedim. Her şey ilk girişte oluyor girdikten sonra acı yok. Sırf bu acıdan dolayı yaşadığımdan da zevk alamıyorum. Çiş hisside oluşmuyor. Pozisyon olarak üstte denedim ama o pozisyonda hiç olmadı bir daha da denemedimDoggyi bilmiyorum ama bu bir araştırayım.
Teşekkür ederim biraz farklı şeyler deneyeceğimİşte aynı benim gibi, girişte acı oldu hep ve sonrasında acı oluşmadı. Girişte aklım gidiyordu çünkü sürekli acıyacak kafasıyla kaçıyordum kafamda bitiremiyordum. Son zamanlar böyle iyice uzaklasmıstım o düşünceden amann olsun diyerek. Yavas yavas azalmaya basladı o acı. Kesinlikle psikolojik o yüzden bir an önce bu psikolojik düsünceden uzaklasın. Çiş hissinin olusması zevk yani g noktasının uyarılmasından kaynaklanıyor. O yüzden g noktanızı uyaracak bir pozisyon deneyin derim. Kaşık pozisyonu, doggy pozisyonu. İnternette çok pozisyon şekli var size en rahat şekli bulun.
Aslında yeterince ıslanıyorum diye düşünüyorum ama iş tam o noktaya geldiğinde sanırım yine acıyacak korkusuyla bütün güzel hisler kayboluyorİlk girişte benim de biraz acıyor ama genelde hazır olmadan birleştiğimizde oluyor o. İyice ıslanmayı bekleyin. Yani dayanılmaz bir acı değil 2 sn sonra geçiyor. Acıya odaklanmamaya çalışın
O su gelme olayını her kadın yaşayabilir mi ? Ben her kadının o hissi yaşayamadığını okumuştumpeki o bardaktan boşanırcasına gelen su vajinal orgazm değil mi zaten, siz o su gelme olayını yaşamadınız mı yani..? Pozisyon tavsiyesi için teşekkürler bu arada,kesinlikle deneyeceğim. Genelde buradaki kadınlar üstte olunca çok zevk aldıklarını yazmışlar ama ben de üstte aynı his olmuyor. Bir de bunu deneyeyim
Kaç gündür bu sıkıntıları çekiyorsunuz ?Her konuda anlayislidir ama bu konuya gelince adama baska bisiler oluyor cok sinirleniyor cok sabirsiz maalesef konusmamda bi ise yaramadi kendi kendime sakinlesicem yenicem insallah cok inaniyorum buna
Son zamanlarda benden gelmeye başladı, çarşaf falan ıslanacak kadar değil ama eşimin üzerini ıslatacak kadar oluyor. Daha önce olmuyordu. Psikolojik galiba benimki, vücudum başkalarını kıskandı onlar yaparsa ben de yaparım dedi sanırımO su gelme olayını her kadın yaşayabilir mi ? Ben her kadının o hissi yaşayamadığını okumuştum
Mutlusunuz dur siz şimdiSon zamanlarda benden gelmeye başladı, çarşaf falan ıslanacak kadar değil ama eşimin üzerini ıslatacak kadar oluyor. Daha önce olmuyordu. Psikolojik galiba benimki, vücudum başkalarını kıskandı onlar yaparsa ben de yaparım dedi sanırımkk okumak çok etkiledi beni
SormaMutlusunuz dur siz şimdi
Sorma
Komik geliyor açıkçası, daha önce nereye saklanmıştı, şimdi neden geliyor anlamadım. Acaba o zaman da vardı da ben mi dikkat etmemiştim. Hatta bazen öyle zamansız geliyor ki eşim "hangi ara bittin sen" diye soruyor
Çok fena gaz almışım kkdanO derece yani