Vajinismusu Yendimmm...

vazgeçmeyin yapabilirsiniz üstüne düşün. Bu bir erteleme hastalıgı kendinizi daha fazla üzmeyin eşinizi mutlu edin..
evet bende sizin gibi kaderimmden çok destek görüyorum sağolsun hiç bıkmadan yazıyo evet kendimi de üzerken yıpratırken buluyorum umarım başarabilirim

Merhabalar ben daha önce forumlarda yazmamıştım hiç ama takip ediyordum 5 aylık evliyim bende aynı dertten muzdariptim egzersizleri de yapamıyordum dünakşam biraz tv izledik yattık yatakta ordan burdan muhabbet ettik ama zaten ben başaramıyorum diye üstüne gitmekten de vazgeçmiştim bi anda başladık eşim zorlamıyorumki ben seni rahat ol dedi hiç kasmadım kendimi ve birden bıraktım o an oldu ne acı ne yanma hiçbişey aksine kastıkça daha çok acıyomuş onu farkettim :) darısı bu hastalığı yenmeye alışan herkese

kesinlikle katılıyorum size.. Aslında hiçbirşey yok ama beyin kabullenmiyor :) Hayırlı olsun sizede.. KAnamanız oldu mu?

akşam kanamam olmadı çok açık renk sabahta bikaç damla omuş sizin olmuşmuydu ?

sizin adınıza çok sevindim ama ben yapamıyorum olmuyor

MERHABA IYI AKSAMLAR BENDE 1.5 SENEDİR BU SORUNLA SAVASIYORUM ESIM BANA ARTIK SOGUK DAVRANIYOR SABRI TASTI YANİ KİTAPSEVERİMİ DİNLEDİM DEDİNİZ NASIL YENDİNİZ

MERHABA IYI AKSAMLAR BENDE 1.5 SENEDİR BU SORUNLA SAVASIYORUM ESIM BANA ARTIK SOGUK DAVRANIYOR SABRI TASTI YANİ KİTAPSEVERİMİ DİNLEDİM DEDİNİZ NASIL YENDİNİZ

İlişkiden önce sıcak su ile duş alın bir tanede sakinleştirici için. Duş alırken sıcak bir suyun üzerinede oturabilirsiniz ki kaslarınız yumuşasın. Kayganlaştırıcıda kullanırsanız kolaylıkla olur diye umuyorum. İlişki esnasında siz üste olun

Peki tesekkur ederim deniycem dediklerinizi umarim insallah basaririm yaaa kocami cok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum cok sagolun dua edin bana nolur

Peki tesekkur ederim deniycem dediklerinizi umarim insallah basaririm yaaa kocami cok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum cok sagolun dua edin bana nolur

Çok zor allah yardımcınız olsun. Birde eşinizle birlikte doktora gidin muayne olun derim...

E
Çok zor allah yardımcınız olsun. Birde eşinizle birlikte doktora gidin muayne olun derim...

Izmirde oturuyorum ben ilk 2 seansa eşimle gittik sonrakilere gelmedi ben tek gidiyorum terapist kiziyo bana ama napiyim gelmiyo ben tek calisiyirum parmak egzersizlerimi 2 parmak 2 boguma gectm bide cem kecenin kitplarini aldm insallah atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…