Vajinismusu Yendimmm...

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
32
Merhaba arkadaşlar,
Burada iki üç kere konu açtım yeni evliyim ilişkiye giremiyorum dedim. Avukattım. Okumuştum. Başıma böyle birşey gelecegini tahmin etmezdim. Günlerce agladım sızladım ailelerimize yalan söyledik nasıl üstesinden gelicem bu yalanın diye içim içimi kemirdi günlerce..Buradan arkadaşalrla tanıştım yagmurzerresi kkaderim Kajmery34 kitapseverim bana sürekli anlattılar ama çogu zaman onları dinlemedim çünkü söyledikleri şeyler bana çok uzak geliyordu. Yag sür dediler sürmedim. Üste dur bacaklarını aç dediler yapmadım. Egzersiz yap dediler yapmadım.. Ama artık bu acıma yada korkma hastalıgı değil erteleme hastalıgına dönüşmüştü. Eşim bir gün o kadar çok kötü davrandı ki bana geldim kitapseverim e anlattım beni dinledi artık her denemede onun söyledikleri aklıma geldi. ve sonra yalan söylediğimi anladım. Çünkü acımıyordu ama ben acıyor diyip eşimi iteliyordum. Artık takıntı haline gelmişti evliliğime zarar gelecek diye çok korkuyordum eşim anlayışlıydı ama nereye kadar sabredecekti ki. Bir gün artık tamam dedim eşime yapması gereken herşeyi anlattım kabul etti. Parmak egzersizlerini o yaptı. 2 parmaga kadar sıkıntı yoktu. ama 3 parmagı ne eşim yapabildi ne ben. Zaten ben tek partmak bile yapamadım kendime. Sonra birgün eşim ısrar etti sen sok parmagını oranın ne kadar geniş oldugunu göreceksin dedi. Soktum parmagımı o agrıyan yerin aslında kızlık zarı değilde et parçası şeklinde nohut kadar kas oldugunu ögrendim.İlk başlarda yapamadım midem bulandı ama yapmak zorundaydım kaçamazdım herkezin zevk aldıgı birşeyden ben kaçıyordum.. Doktora gittim anestol krem verdi kayganlaştırıcı verdi. Kullandım işe yaramadı. Şimdi gelelim dünkü ana..

Öncelikle Adetimden sonra bir kere denemiştik ve o gün açıkpembe renginde bir kan gelmişti ama anlam veremedik çünkü çok acımamıştı yarısından fazlası girmişti ama tamamen ilişki olmamıştı..Dün Ben herzamanki gibi kaçma yolunu denedim başarısız oldum eşim biraz sert davrandı sanırım gergin dedigini yapayım dedim sustum. Üstüme çık dedi çıkmam dedim bagırdı bana o kadar zoruma gitti ki.. Al lan dedim çıkıyorum sanki girecek diye söyleniyorum.üste çıktım yerleştiriyim dedim az ileri gitti hooooppp hepsi girdi. Nasıl oldu bilmiyorum ikimizde şaşkın şakın baktık. Eşim ne yaptın sen diye bana bakıyor. Bende kendime soruyorum ne yaptım ben diye İçinde bekledim ne bir acı var ne bir yanma hiçbirşey yok. Kendimi sıktım o an yanma hissettim kendimi bıraktım yine birşey yok. Sonra hemen heyecandan çıkartıverdim ben içinden yataga yattım. Mutluyuz tabi yendik mi yenmedikmi onu tartışıyoruz. Ben yanlış yere soktum heralde filan diyorum Eşim yok oldu artık diyor İnanamadık ben birdaha denicem dedim yine çıktım üstüne oldu. Alta geçtim eşim üste geçti olmadı bu sefer yine kastım ama ben üste denedigim her seferde oldu :) Allah bu hastalıgı kimseye yaşatmasın. Çok kolaymış demicem bu sizlere saygısızlık olur. Yenipte çok koloymış yaa yaparsınız diyenlere gıcık oluyordum yapamıyordum olmuyordu işte ama sabırla oluyor.. Ayrıca kan filan gelmedi acıda olmadı :) Ne kayganlaştırıcı kullandım ne başka birşey.

Şimdi tek yapmanız gereken birazda olsa parmak egzersizini azda olsa yapın çünkü gerçekten işe yarıyor. Yag kullanamadım yakıyordu sanki beni.Kyaganlaştırıcı kullanılabilir ama ben yenerken hiçbirşey kullanmadım :) Buradaki tüm arkadaşlara teşekkür ederim.. İYİKİ KK VAR!

gözün aydın canım, herkesin bir sınav süresi var sanırım yenmek için bu süreyi bekliyor. hep derim ki vajinismus korkan bayanla anlayışlı erkeğin bir araya gelmesiyle oluşuyor aslında.bende eşim bana kızacak diye korktuğum da uzun deneme yapmış ve tam vazgeçecekken olmuyor dediğim an eşimin sert uyarısıyla karşılaştıktan sonra sadece 5 dk sonra kurtulmuştum =) erkekler duymasın ama sanırım bizi fazla rahat bırakmak erteleme hastalığına yol açıyor.

evet kesinlikle katılıyorum :)

BİZDE 2 YIL OLDU EVLENELİ AMA BİR TÜRLÜ BERABER OLMA İŞİNİ EŞİMLE YAPAMADIM BU SİTEYİ YENİ GÖRDUK VE OKUDUM MİİLLET BASARMIŞ ACABA BİZDE YAPABİLİRMİYİZLÜTFEN BİZE YARDICI OLMANIZI İSİYORUM LÜTFENN

ben elimden geleni yaparım tabiki hiç doktora gittiniz mi

EVET GİTTİM PSİKOLAĞA GİTTİM
O BANA HEM SIK SIK PARMAK EGZERSİZİYAPMAMI SÖYLEDİ AMA ONU DA YAPAMIYORUM O YUZDEN BIRAKTIM

EVET GİTTİM PSİKOLAĞA GİTTİM
O BANA HEM SIK SIK PARMAK EGZERSİZİYAPMAMI SÖYLEDİ AMA ONU DA YAPAMIYORUM O YUZDEN BIRAKTIM

bence kesinlikle dinleyin doktorunuzu. Ayrıca burda vajinismusu yenenlerin sayfası var oraya girip bayanlarla konuşabilirsiniz. Ama bu erteleme hastalıgıdır harekete geçmeniz lazım yapamıyorsanızda yapmak için çabalamak lazım

Mrb öncelikle basarmaniza çok sevindim bende 4 yıllık evliyim ama hala çok korkuyorum canım yanicak çok aciyacak diye fakat bir turlu başaramiorum sürtünme yoluyla okuyor hep nasıl aşicam bilmiyorum

Mrb öncelikle basarmaniza çok sevindim bende 4 yıllık evliyim ama hala çok korkuyorum canım yanicak çok aciyacak diye fakat bir turlu başaramiorum sürtünme yoluyla okuyor hep nasıl aşicam bilmiyorum

tebrik ederiim darısı bizlerin başına inşallahhh...

cnm egsersizler nerede yazıyordu ya

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/

çok tebrik ederim böyle yazılar insanı kamçılıyo umarım bendede aynısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…