Bende 14 ay sonra yendimm okadar mutluyum ki kızlar hiç korkmayın gerçekten düşündüğümüz gibi bi acı yok. Ben burdaki bütün postları okudum günlerce aylarca ama cesaret edemedim denemeye en son bi zeytinyağıyla yenen bi arkadaşın uzun uzun yazıp anlattığı posta denk geldim bende onun sayesinde yendim
Tabiki çok eski bi post yazan kişiden cevap alamazsanız bende yardımcı olmak isterim vajinismusu zeytin yağ ile yendim.Ben
Merhaba,
Ben hiç acıyacak diye korkmuyorum ama yinede olmuyor. Çok büyük bir acı da hissetmiyorum yalnızca zorlanma ve tıkanma oluyor. Birde erteleme ve denememe bir sorunumuz var. Bahsettiğiniz postu gönderir misiniz
Kesinlikle katiliyorum bende cok arastirdim zeytinyagi derdime derman olduu simdi herkese oneriyorumBende 14 ay sonra yendimm okadar mutluyum ki kızlar hiç korkmayın gerçekten düşündüğümüz gibi bi acı yok. Ben burdaki bütün postları okudum günlerce aylarca ama cesaret edemedim denemeye en son bi zeytinyağıyla yenen bi arkadaşın uzun uzun yazıp anlattığı posta denk geldim bende onun sayesinde yendim
Evet kesinlikle bende o yüzden yazmak istedim yapamayan varsa mutlaka denemeliKesinlikle katiliyorum bende cok arastirdim zeytinyagi derdime derman olduu simdi herkese oneriyorum
Bende heryere yaziyorumm nasil zor bir durum oldugunu yasadigim icin belki birine sifa olurEvet kesinlikle bende o yüzden yazmak istedim yapamayan varsa mutlaka denemeli
Merhaba kızlarr. 15 ayın sonunda bugün vajinismusu yendim ve demiştim ki eğer yenersem sizlerle paylaşıp bilgi vereceğim demiştim. Çok şükür sonunda oldu...
Merhaba, gözünüz aydın. Nasıl yendiniz? Benimde 15 ay oldu hala yenemedim.
Merhaba öncelikle gerçekten gözünüz Aydın bize de umut olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?