• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yendim!

Bende 14 ay sonra yendimm okadar mutluyum ki kızlar hiç korkmayın gerçekten düşündüğümüz gibi bi acı yok. Ben burdaki bütün postları okudum günlerce aylarca ama cesaret edemedim denemeye en son bi zeytinyağıyla yenen bi arkadaşın uzun uzun yazıp anlattığı posta denk geldim bende onun sayesinde yendim

Ben
Bende 14 ay sonra yendimm okadar mutluyum ki kızlar hiç korkmayın gerçekten düşündüğümüz gibi bi acı yok. Ben burdaki bütün postları okudum günlerce aylarca ama cesaret edemedim denemeye en son bi zeytinyağıyla yenen bi arkadaşın uzun uzun yazıp anlattığı posta denk geldim bende onun sayesinde yendim

Merhaba,

Ben hiç acıyacak diye korkmuyorum ama yinede olmuyor. Çok büyük bir acı da hissetmiyorum yalnızca zorlanma ve tıkanma oluyor. Birde erteleme ve denememe bir sorunumuz var. Bahsettiğiniz postu gönderir misiniz

Ben

Merhaba,

Ben hiç acıyacak diye korkmuyorum ama yinede olmuyor. Çok büyük bir acı da hissetmiyorum yalnızca zorlanma ve tıkanma oluyor. Birde erteleme ve denememe bir sorunumuz var. Bahsettiğiniz postu gönderir misiniz
Tabiki çok eski bi post yazan kişiden cevap alamazsanız bende yardımcı olmak isterim vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Kesinlikle katiliyorum bende cok arastirdim zeytinyagi derdime derman olduu simdi herkese oneriyorum

Mrb.Araniza yeni katildim.Ben de 3 aylık evliyim eşimle birlikte olamadik.İnt de yazan yöntemleri kendimce denemeye çalıştım fakat vajinayı tanıma ayna yönteminde vajinamdan korktum penisin girebileceği hicbir delik boşluk göremedim sadece bi et parçası gördüm sadece benimkimi böyle diye tedirgin olup parmak egzersizi yapamadım kafamda çok soru var kimseye de soramıyorum lütfen bana da yardım edin.Doktora gitmeye korkuyorum.

Kızlar merhaba ben 4 yıllık evliyim ve evliliğimin neredeyse 1 sene bu sorunla geçti.Ben bunu kendi kendime aştım.İlk başlarda çok panikledim korktum psikiyatriste gittim,jinekoloğa gittim kitaplar aldım internetten sürekli araştırıyordum akşam olsun istemiyordum neredeyse ,korkuya kapılıyordum. Parmak egzersizleri denemeye çalıştım ama çok mantıksız geldi zaten sorun o bölgeye dokunamamak bişeyin girmesini istememek.Parmak egzersizi yapcak kadar rahat hissediyorsanız zaten hiç korkmamalısınız.
Ben sadece bigün bunun gerçekten psikolojik olduguna ikna olarak kafamdan bu düşünceyi atmakla başladım.Beyninize sürekli ben vajinismusum yapamıyorum gibi komutlar vermeyin.Emin olun söyledikçe artıyo korkuyo.
Herkes yapıyo demek ki bundan ölen yok nolcak bacağıma dokunmakla o bölgeye dokunanım ne farkı var diye kendinizi yoklayın rahatlatın. Önce kendi kendinie bunu telkin edin cidden çok basit aşamasam ben aşamazdım kendinizi kasmayın,hastalıklı olma düşüncesini atın

Merhaba bende uzun zamandır burada yazılanları okuyup okuyup ağlayanlardanım. Ben de bu hafta çok şükür 4 yıldır devam eden vajinimusu yendim. Burayı okurken hep ağlardım sizleri çok iyi anlıyorum. Hatta okurken yine çok üzüldüm. Ama hayat bazen ummadığın şeylerle sınar seni. Bu bir süreç arkadaşlar bu süreci akıllıca yönetmeniz lazım. Kendiize acımayı bırakıp problemin temellerine inin. Ayıp günah gibi kavramları bir kenara koyup neden böyle olduğunuzu anlamaya çalışın bu durum bana tam inanılmaz bunalımlı bir 8 ay yaşattı lütfen kendinize dürüst olun bu süreçte. Artık bir hesap açtım burada. ve sürekli bakacağım lütfen kendinizi üzmeyin anlamlı bir plan yapın. Tüm bu durumdan muzdarip kadınlara sesleniyorum dibi gördünüz şimdi dipten güç alıp sıçrama zamanı. İyi günler.

merhaba benimde böyle bir sorunum varmış yeni öğrendim :( 1.5 yıl olacak evleneli ve doktora gittiğimde şok yaşadım sen vajinismussun !!! dedi . nasıl yani o ne demek dedim. inanın bilmiyordum bu hastalığı. sonra doktor dedi ki senin kızlığın duruyor ama imkansız dedim kan geldi ilk gece. hayır sadece zedelenmiş dedi. uzman bir doktora gitmemi söyled.. ama gitmek istemiyorum. eşimle kendimiz denemeye karar verdik. emla krem kas gevşetici ve sıcak suda oturdum. parmak egzersizi yapamıyorum sanki daha zor gibi geliyor o bana. 2 kez denedik ama olmadı biraz giriyor başı galiba ama sonrasında olmuyor sanki duvar var oraya takılıyor gibi kendimi boş bırakıyorum güzel şeyler düşünüyorum hatta afedersiniz ama telefon elimde erotik şeyler izliyorum şevke geleyim diye ama olmuyor. başaranları hep okudum burda ne güzel başarmışsınız valla helal olsun size.... tebrik ediyorum sizleri. ama ben yapamıycam gibi bilmiyorum gerçekten piskolojim bozuldu. kendimi kadın gibi hissetmiyorum hissetmediğim gibi eşimede iyi bir eş olamıyorum diye düşünüyorum. yardım ediiiin lütfen

Back
X