bende birgün bu topiğe yazmak istiyordum :)) sonunda başardımmm şimdi bebiş istiyorumm hemde çok bişey sormak istiyorm arkadaşlar şimdilik en kolay üstteyken oluyor öteki pozi..dada oluyor ama en kolayı üstte olunca oluyor şuan adetin 10. günü dün gece oldu korunmasız ilişki ama üstte tabi neler önerirsiniz üstteyken hamiş kalan varmı:44:
cnm cooook sevindim tebri ederim allah tamamına erdirsin inşallah....kızlaaarrr bende hamileyimmmRabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla
cnm benim cokteşekkür ederim sen nasılsın? merak etme allahın izniyle ii geçecek herşey sen merak etme tatlım öpüyorum kendine ii bak cnm...masallah kızlar ya bu ne bereket boyledogumu yapan arkadasları tebrık edıyorum gozunuz aydın Rabbım nazarlardan korusun, hamıle olanlarada cok sevındım hele kelebekcım senı gorunce coooooooooook mutlu oldum gercekten hep haberını beklıyordum canım yaaaa Rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın hepımıze....ben sezeryandan cok korkuyorum kızlar benım dogum haftası bellı oldu dr 39. haftada yaparız dedı hatta aksılık olursa dahada erken olur dedı ınsallah aksılık yasamayız yavrum gelısımını tamamlar annesının karnında...
bende birgün bu topiğe yazmak istiyordum :)) sonunda başardımmm şimdi bebiş istiyorumm hemde çok bişey sormak istiyorm arkadaşlar şimdilik en kolay üstteyken oluyor öteki pozi..dada oluyor ama en kolayı üstte olunca oluyor şuan adetin 10. günü dün gece oldu korunmasız ilişki ama üstte tabi neler önerirsiniz üstteyken hamiş kalan varmı:44:
kızlar hepiniz için cok seviniyorum kelebekcim senin için daha cok.topiği sen actın bircok arkadasımız buraya yazarken seninde haberlerini bekliyordum rabbim hepinizin hamileliklerini tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın yavrularınızı.1,5 yıl vajinusmusla uğrastım tedavi gördüm kurtuldum sonra dış gebelik yasadım sükür korunma sürecim bitti adetime 6 gün var bu ay inşallah bende güzel haberimi veririm burdan.topiğe bir masallahda benden
saol cnm benim bende sevindim kurtulmana herşerde bir hayır varmış tatlım allaha emnaet ol en kısa zamanda inş. bebiş haberini alırız cnm mutlaka yaz buraya kendine ii bak öpüyorum:)))
canım yumurtlama günlerini sanırım hesaplamışsındır nette de var hesaplayıcılar onlardan faydalanabilirsin fakat üstteki pozisyon hamile kalmak için tavsiye edilmiyor senin altta olman daha iyi olur bence
Oohhh, herkesler burada:)) Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyo hamişlikler:)? Ben de artık "hamile kalmak isteyen" kategorsiniden geldim buraya, ben de anne olmak istiyorum, ben de gebelik testim çift çizgi çıksın istiyorum, ben de aşermek istiyorum
o bizimkiler hep burdaymış
bende vajınusmustum bir senelik evliyim daha yeni yeni atlatmaya çalışıyorum tam olarakta başarmış sayılmam hala kasıyorum kendimi inş atlatabilirim tam olarak kocam çok istiyor bebeğimiz olmasını inş bizde anne baba olruz Allah tüm isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?