Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

kızlar onceden film cektirmek gerekiyomu bende anlamadım ben daha yeni yendim ama hiç korunmadık :) benimde bir jinekolaga gorunmem gerekiyor mu? aslında faydası da olur ama simdi gitsemde ne dicemki daha oncede hiç jinekolaga gitmedim

Son düzenleme:
nazlı_85 tesekkür ederim canım sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.

miss.figo canım sanırım sen yanlış anladın.ben dış gebelik gecirdim.normal gebelikte yumurta ile sperm tüpte döllenir döllendikten sonra tüpten gecerek rahime yapışır.benimki rahime gidemeden sol tüpüme yapışmıştı.onun için film cektirmem gerekiyor bi sorun kaldımı diye.yani vajinusmusla bi alakası yok.bu sıkıntıları yasadığım için hamile kalmayada korkar oldum onun için sizlere sordum sıkıntı yasıyomusunuz diye

Amiiiin canım,inşallah hepimizin çok kolay geçer...Doğumu artık aklıma getirmemeye çalışıyorum,herşey olacağına varır diyorum..Doğum sonrası lohusalık döneminde çok alıngan ve hassas oluyormuş bayanlar,kimilerinde lohusalık depresyonu bile olabiliyormuş...İnşallah böyle birşey yaşamamışsındır,umarım bizlerde yaşamayız..Tecrübelerinden yararlanmak isteriz...Çok sağol canım,kendine ve bebişine çok iyi bak...

[kızlar hiç hamileyken sigara içen oldu mu benim dün canım çok istedi sadece 1 tane içtim çok pişmanımmm yaaa

Slm canım,nasılsın bebişin nasıl?Hamilelik nasıl gidiyor?Sigara mı içtin,içme canım yaa..Ben sigara içmiyorum ama bende kola tükettim,sonra pişman oluyorum ama kendimi tutamıyorum yaa..

canım bende hiç içmiyorum 1 kere gitti düşünmemeye çalışıyorum yoksa üzülürüm yok canım ben bir ara birkaç defa cola içtim ama artık içmiyorum.. iyi gidiyor az kaldı isim belli mi

BENN anne OLMASAYDIM EĞER:
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çi

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!

vENUSTEN CANIM BENİM OKURKEN COK DUYGULANDIM AĞLADIM...

cok guzel bu

hey kızlarrrr ben geldimmmmm uzun bir aradan sonra nasılsınız?
venuscum sen de hamişmişsin tebrikler..
şimdi dogum korkusu sardı beni de
muhtemel dogum tarihim kasım sonu

kızlar bende vajiyken doktor yardımıyla atlattım vee ilk denemede hamilee kaldımms askınlıktan korunmak aklımıza pek gelmedi o zaman sedece olmasını istiyorduk.aralık 5 te allah nasip ederse oğlumu kucagıma alıcam.ama şimdide doğum ve kontrollerin sıkıntısı başladıı bende .alttan muayeneden hala korkuyorumm benn hiçç yapılmadı.en son vajiyken doktorum seanslarda bakmıştı.vajinal ultrason hiç yapılmadı bana.şimdi cok korkuyorum sankii yine vajili günlerim gibi oraya bişeyin girebilecegi düşüncesii benii öyle korkutuyor ki.catı muayenesi yok acılmaya bakmak için elleriylee yaptıkları muayene.off offffff düşündükçee sıkılıyorumm.oysaki normal doğum yapmak istiyorum.ne yapmam gerekiyoo bilmiyorumm vaji doktorumamı gitsem o kesinlikle aştın bidaha ömründe böle bi sıkıntı yaşamayacaksın demişti.offf nee yapacagımm bennn kabuss geri mi geldii yoksaAAAAAAA aynı sekilde olanlarınız varmı??????

valla canım bende vajiyi yendim hamile değilim ama hala alttan bakılmasından korkuyo gibiyim doktora gittiğimde alttan baktırmak istemiyorum

Son düzenleme:
kızlar vajinal ultrason inanın korkulacak bişey değil.ben mayıs ayında dış gebelik gecirdiğimi yazmıştım yukarıda.embriyo sol tüpümde sıkıştığı için karından gözükmedi mecburen alttan bakmamız lazım dedi doktor.benim doktora ilk sorduğum sey bi alet sokmucaksınız değilmi? oldu.oda hayır dedi.masaya uzandığımda anlamadım bile.her ne kadar tam anlamıyla vajinusmusu yenmiş olsamda hala ödleğim hemde cok...kızlar düşünün bizler nelerden gectik,uğrastık bu dertten kurtulduk o muayeneler devede kulak.doktor muayeneleri asla can acıtmıyor bunu söyliyim ama bendede var olan sorun oraya bir alet sokulacak düşüncesi! zaten niye vajinusmus olduk hep o düşüncelerden...inanın korkulacak hiç bişey yok.düşünmeyin yeter inşallah bebeklerinizi sağ salim kucaklarınıza alırsınız darısıda bana olur..

arkadaşlar bende 1 senedir vajinusmus oldugumu dusunuyordum..ama evli olmadıgım icin bisey yapamıyordum doktorları arıodum cok yuksek fıyatlar verıyolardı..bunalıma gırmıstım resmen.sevgilimle ılıskımız kotu gıdıyodu bu yuzden..son 2 ayda oyle bı hırs yaptım kı..sizin burda yazdıgınız egzersızlerı denedim olmadı..artık canıma tak dedi..ben bunu bugun yapıcam dedim.düşünmücem dedim..hı bide emla diye bi krem var uyuşturucu.ondan aldım sürdüm.inanılmaz uyuşturuo..bide kas gevşetici içtim..sonra bi baktım oldu..mutluluktan agladım :) darısı tum vajilerin başına..

bide nacizane tavsiyem göğüs uçlarınızın olup olmadıgını kontrol ettirin ..içe dönük olabiliyor cunku hemsireden bu konuda bilgi isteyin dogumdan bi kaç ay önce masaj yapılarak göğüs ucu olmayanların göğüs ucu cıkartılıyor yoksa emzirme konusunda benim gibi büyük sorun yaşarsınız bebeginizi doyuramamakta insana en cok koyan sey oluyor ..emzirmek hem rahmin küçülmesini hemde eski formunuza dönmenizi de sağlıyor.. emzirme konusunda videolar izleyin yazılar okuyun ve dogumdan önce hastanede emzirme konusunda bilgilendirilmek istedinizi belirtin ..
benim dogum sonrası en büyük problemim bu oldu .. insallah siz böyle sorunlar yaşamassınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…