Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

[bacağı kapalıysa erkek derler canım ama belli olmaz tabi var mı bir istekkk

canım 15. haftamda erkek demişti bende erkek biliyorum :))) 2 hafta sonra gel kesinleştirelim dedi hem 3lü test v.s de yaptıracaktım gittim dün işte göremedi bu seferde kızmı acaba dedi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez canım 10 gün sonra birdaha gidicem

canım ovulasyon testini al sen ondan sonra adetinin ilk gününden itibaren say 9. günden başla yapmaya gebelik testi gibi yapıyosun idrarından yapacaksın canım silikte görsen ilişkiye başla

hımmmm anladım canım.... desene yumurtlama dönemini gösteriyor resmen.... çizgi varsa ilişkiye girdiğimizde hamile kalma olasılığı yüksek yani

bi sorum daha var ; bu ovulasyon testi bi defaya mı mahsus... mesela ben9.günden sonra idrarımı yaptım çizgi göremedim ikinci ve üçüncü, defa da aynı aletle bu testi yapabilir miyim ?

bi sorum daha var ; bu ovulasyon testi bi defaya mı mahsus... mesela ben9.günden sonra idrarımı yaptım çizgi göremedim ikinci ve üçüncü, defa da aynı aletle bu testi yapabilir miyim ?

hayır canım yaptığını atacaksın öyle bişey olamaz

kızlarrrrrrrr bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...çok mutluyum,darısı isteyen herkese olsun,,,:92:

kızlaaaarrrrr bende geldımmmm yaa bısı sorcam bızde 2 gun once denedık tabı benım vajıyı yendıkten sonaa ılk denememızz ne zaman bellı oluorrrr acaba?bıde ılk denemede hamıle kalınabılır mı?

ayy ıns benımde ılk denememde tutmustur...zaten bı kere oldu da ama yıne de hemen tutsun ıstıorummmm

ayy ıns benımde ılk denememde tutmustur...zaten bı kere oldu da ama yıne de hemen tutsun ıstıorummmm

yumurtlama dönemine geldiyse kalabilrsin tabi.. adet gününü beklicen şekerim :)

hımmmm anladım canım.... desene yumurtlama dönemini gösteriyor resmen.... çizgi varsa ilişkiye girdiğimizde hamile kalma olasılığı yüksek yani
cnm bende ovulasyon testi kullandım bu ay ben 31.gün regli oluyorum 12.gün teste başladım corenin sitesinden 10 taneyi kargo dahil 22.50 tl ye aldım 12.gün başladım ve 118. gün kırmızıyı gördüm görmedende gün asırı yapmıstım sonrasında da hergün yaptık bakalım hayırlısı inşallah bu ay vardır bişeyler yaptıgın testş atıyosun cnm bidaha için yenisini alcan dediğim siteden alabilirsin hem ucuz hemde testler düzgün çalışıyor:)))

kızlarrrrrrrr bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...çok mutluyum,darısı isteyen herkese olsun,,,:92:
cnm benim haberim var ama burdan da tebrik edeyim allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ...darısı ben ve tüm isteyenlerin başına inşallah...

kısmet tatlım ilk denemede hamile kalanlar var yumurtlama zamanına denk geldiyse hamile kalman yüksek ihtimal hayırlısı olsun.yenmene de ayrıca çoook sevindim.

[
venüsten de haber var mı kızlarr

tatlım venüs hamiş 6-7 haftalık heyecanlı yarın kalp atıslarını duymaya gitcek yogun bir şekilde çalışıyor. sen kasık agrıların için dr. bi danış istersen tatlım. dikkat et kendine allaha emanet ol...

[kızlar doktora gittim orda normal doğıum yapanlar vardı onlarla konuştum herkes şiddetle tvsiye ediyor bilmiyorum kafam karıştı bebiş 1106 gram olmuş hızla büyüyyor .)))

Kadercim tebrik ederim,çok sevindim yaaa... Rabbim rahat,sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar geçirmeni nasip etsin..Darısı diğer isteyen arkadaşlarımızın başına olsun,inşallaaah..

Son düzenleme:
gelelim hikayemize ..
doguma gelene kadar bir bucuk yıl sancılı yıpratıcı vaji sürecinin ardından beşinci ayında miniğimin müjdesini aldık tarif edilmez bi duyguydu Rabbim isteyen herkese yasatsın adım adım her haftasını sabırla bekledik büyüyüşünü gözlemledik sabırla mayısın son haftalarını bekledik baslarda aydan aya gittiğimiz kontroller son zamanlarda haftada bi güne en son iki günde bir e düştü günüm gelmesine ragmen bebeğim gelmek istemiyordu sürekli nstlerde ultrasonlarda bakılıp geri dönüyorduk evimize hep öyle kalacagımı düşündüm heralde dogurmayacagımı sanmaya baslamıstım bi yandanda en basından beri normal doguma adapte ettim kendimi sürekli duayla motive oldum şartlanmıstım dr lar normal dogum zor da dedi benim için bi ara ümidimi kaybetmiş gibi olsamda son ana kadar hiç bişi belli olmuyormus onu anladım en son artık 41+ günlerimde dr yukarı cık yatısın yapılsın dedi oysa ne nişan ne de su ne sancı hiç bişi yoktu sadece haftasını geçtiği için dr öle uygun görmüştü yatış için cıktıgımda muayeneye almak istediler bende şimdi eve bi gidip gelsem daha hiç bişi hazır degil dedim bi kagıt imzalattılar ve ben nası döndügümü bilmiyorum panik yapmıstım ve belkide riske atmıstım kendimi ertesi gün valizimle birlikte tekrar hastane yollarındaydık bu seferde yogunluktan kaynaklanan durumdan dolayı alamadılar beni tabi sancı ve nişan gelmedigi için de geri yolladılar eve her gidişimde azat edilmiş gibi hissettim kendimi veee eve gittim böle adım attıkca bi ıslaklık bızt bızt diye az az bişiler gidiyo sancı falan yok bildigin suyum gelmeye başlamıs iki dakka sona çamasırımda pembelik evet süreç baslamıstı bizim için sancı hissetmedigim için o geceyi evde gecirdim sabaha dogru hafif adet sancısı ve azar azar sular gelmeye devam ediyordu devlet hastanesinde kontrollere gittigim için hastanede epeyy bi beklemeden sona yatış verildi tekrar cıktıgımda yer olmadıgı için yakınlardaki başka bi özel hastaneye yolculugumuz basladı dr un rutin muyanesinden sonra dogum başlamıs dedi yatışım yapıldı korkulacak bi muayene degil agrı acı hiç bişi hissedilmiyor hissedilen sey sadece utanma duygusu o da sancılar sıklaştıkça geçiyor bi santim acıklıkla yattım gayet rahat tek kişilik bi odada ailemin istedikleri zaman yanıma gelebilecekleri sessiz bi ortamda dogumu beklemeye başladık akşam beş gibi yattım ebe serum takmaya geldi suni sancımı bu dedim hemen bebeğin beslenmesi içinmiş bu arada bişi yiyip içmiyorsun ben dinlenme moduna geçtim uyuyamıyorum belli belirsiz ufak agrılarım oluyor ama rahatsız edici boyutta degil gece ikiye kadar bu böyle devam etti gece ikide hafif sancılar artmaya basladı her sey yolundamı diye arada nsteye baglandım bebegin kalp atışlarına ve sancının artmasına bakılıyor ordan derken 2-3 santim acıklık 4-5 santim acıklık ben tuvalet ve yatak arasında mekik dokumaya basladım artık yatırtmayan dogrultmayan daha sık gelen sancılar basladı ve derken hızla 7-8 santim acıklık lavman yapıldı asla ne acıtan ne de korkulacak bişi degil sabah 8 gibi 10 santim acıklıkla doguma girdim muayene masası seklinde dogum masası bi farkı yok ebe tekrar acıklıga baktı nası nefes alıp nerde ıkınmam gerektigini tarif etti sancı geldikce ıkınıp sancı gidince nefes al dedi ve dr bi kaç dakka sonra geldi ve tüm ıkınmalarıma ragmen bi türlü cıkmadı bebek sabredemeyip sezeryana alıcaklardı ama normal dogum için direndim tüm gücümle ıkındım ebede hafifce dirsegiyle yardımcı oldu ve sonunda bi anda dünya durdu zaman durdu her sey durdu sanki büyülendim miniğim dr un kollarında hiç sesi cıkmadı ağlamıyo ama dedim bi kaç saniye sona gayet güçlü bi sesle ağlamaya başladı inanılmaz bişey muhtesem bişey dikişlerim atılırken zerre kadar acı agrı sızı hiç bişi hissetmedim uyusturmuslar zaten bende büyülenmiş sekilde bebeğimi izledim darısı hepinizin basına sağlıkla afiyetle kavusun bebişlerinize insallah

Zerrcim,ne kadar güzel bir doğum gerçekleştirmişsin...Allah bizede kolay ve rahat doğumlar nasip etsin..Böyle doğum hikayelerini okudukça,helede bizim gibi vajiyi yaşamış arkadaşlarımızın doğumlarını okudukça bizimde içimiz rahatlıyor...Şuanda morale o kadar ihtiyacımız varki..Rabbim sana ve bebişine uzun ve sağlıklı ömürler versin,inşallaaah..Paylaşımın için çok teşekkür ederiz...

dahada kolayını yaşarsınız insallah canım o anı nasıl hayal edersen öyle oluyor cekinicek bişey yok inan sancıları agrıları unuttum bile
dogum sonrası iyi bakılmak ve lohusalıgın iyi geçmeside önemli destek olucak sürekli olumlu desteklicek birilerini ayarlayın yanınıza.. bi günde dogum sonrası süreci anlatırım ins

maşallah gerçekten heyecanla okudum yazdıklarınızı doğumunuz çok güzel geçmiş rabbim bizlere de kolay doğumlar nasip etsinn..
Allah razı olsun anlatılanlar gerçekten bizlere de morel oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…