Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

22 haftalıksın ve hala cinsiyetini öğrenemedinizmi canım çok geç değilmi :26:

sıpa açmıyo bacaklarını teyzesi :)) %90 kız dedi doktor, çok inatcı bu hanginiz inatcısınız didi :))) ama yarın bakıciz artık kurtulamaz herhalde yarın elimizden.. 6. ayı bitircem daha net bilmiyorum ne olacagını :))

kız çocukları kendini göstermiyorlar canım haklısın
bende 15. haftamda gitmiştim bir türlü bacaklarını açmadı taö açıyo geri kapatıyo :))) doktor erkek dedi ama 2 hafta sonra gel kesin dicem dedi pazartesi günü gidicem bende ama erkek herhalde benimde :))))))) pipisini gördük

aynen benimde 16. haftada öyle oldu :)) 2 defa daha gittik yine aynı :)) bu kez artık kacamaz.. erkekler daha cabuk belli oluyomuşş.. ay sağlık sıhatli olsunlardaa kuzucuklarımızz.. gurban olsunlarrr oyyyy yirimmm hepsinidee..

ama canım senin bebişkon kız ise ondan kendini göstermiyo utangaç olurlar erkekler daha erken gözüküyo dediğin gibi canım sağlıklı sıhhatli olsunlarda bende yerim :))))))))))))))

sevcihanım buraya transfer olmuşunbende takılayım bari...benimde büyük ihtimal oğluşum olucak 16+4 günlük olduk bugün...bizi de kabul edersiniz dimi teyzeleri

sevcihanım buraya transfer olmuşunbende takılayım bari...benimde büyük ihtimal oğluşum olucak 16+4 günlük olduk bugün...bizi de kabul edersiniz dimi teyzeleri

ben ilk hamileligimi ogrendigimide buraya yazmıştım zatiiii :)) ama uzun süre girememiştim biliyosun annemlerde yatınca.. yabancı kimse yok kıs herkes zati bizden ayolll

bizde isim bulamadık kızlar alp ateş doruk bir sürü isim var aklımıza gelen ama netleşmedi ... evet bu haftadan sonra 6 ay bitiyor... aslında bende alttan çatıdan doğum esnasında çok fazla müdahale olduğu için korkuyorum büyük ihtimalle epidral sezeryanla devam edeceğim fikrime...

bizde çok geç öğrendik hatta bacakları hep bağdaştı ama erkek çıktı bacakları açık olanlar kız derler ya da yan dönen

Ayy canım,aynen yaaa....Sancıdan ve doğumdan korkmuyorum,sadece vajiye uygulanacak işlemlerden korkuyorum...ama belkide o sancıdan hiç birşey anlamayacağız bile,hani dişimiz çok ağrıyınca gideriz yaa..aman ne olacaksa olsunda geçsin bitsin diye,cesaret ederiz o koltuğa oturmaya...onun gibi birşey olur belkide..sanırım bu korkular hepimizde var...Bakıyorumda bende dahil tüm arkadaşların aklının bir köşesinde sezeryan var..Amiiin canım,hepimizin sağlıklı ve normal doğumları olur,inşallaaah....

Canım benimde erkek,bizde isim bulamadık ...kız isimlerinde seçenek çok,erkeklerde pek yok ama bakacağız artık..Benimde 7. ayım artık ama aklına fazla getirme herşey olacağına varır..Ben öyle yapmaya çalışıyorum...Buarada kızlar kegel egzersizlerinin doğumda faydası oluyormuş,idrar tutup bırakma ve gazınız varmış gibi tutup bırakmayı yapın ama yinede ilk aylarda olanlar yapmasın ne olur ne olmaz..6.aydan sonra falan yapabilirsiniz ve doğumda alttan çok müdahele etmiyorlar sanırım..

Nazlı benimde sanırım kız doktora gittim geçende kıza benziyor dedi ama kesin bişey diyemem dedi hayırlısı olsun ..

bu arada annem hastanede yatarken doğumu izlemiş alttan bişey yapmıyorlarmış sadece esnekliğine bakıyorlar doğum gerçekleşebilirmi diye onun dışında karnına bastırıyormuş ebe

Canım beniiiim,hayırlısı olsun...Kızın olacak öyle mi?Ayy ne güzel yaaa..Çok tatlı oluyor kızlarda,ben bayılıyorum..Bende öyle biliyorum sadece açılma var mı? diye bakıyorlarmış...Sordumda bebeğin sonunun gelmesi için ıkın diyorlarmış,ıkınarak çıkıyormuş...Yani çok fazla bir müdahele yok..Hakkımızda hayırlısı olsun canım..

Son düzenleme:

amiin canım.. bakalım daha kesin bişey diyemem dedi ama benimde içime hep kız doğmuştu şaşırmadım ben oğlum olsunda isterdim :) erkek bebeklerde çok tatlı oluyor valla yolda görüyom insanın sevesi geliyo hemen :) sağlıklı sıhhatli olsun inşallah yavrularımız

evet çok fazla müdahale yokmuş doğumda benimde anladığım kadarıylaa.. Rabbim yardımcımız olsunn ..

benim hamile kaldığım ay haberim yoktu :))) dişimin ağrısından ölmek üzereydim dayanılmazdı o korkuyu göze aldım gittim aynen dediğin gibide oldu geçsin bitsin diye gittim keşke bunu normal doğumdada yapabilsek aslında herşey beyinde bitiyo kendimizi normal doğuma adapte edebilsek sanırım herşey çok güzel olacak mantıken baktığımda bişeyde yok aslında ama o çatı muayenesi yokmu :18: korkuyorum işte bundan normal doğumda annenin tüm hücreleri yenileniyo ve ogün ayağa kalkabiliyo ama sezaryanda 2 hafta sürüyo dikişlerin ağrısı sonrasında da az üşütsen ağrırmış çevremdekiler sakın sezaryan yapma diyolar kuzenime dedim doğumuma az kala yanıma gel cesaret ver bana onunla konuşunca normal yapıcam diyorum çünkü :)))) Allah yardımcımız olsun kızlar burada paylaşsın nazlıcım bizde bişeyler alırız

evet kızlar herkes yaşadıklarını falan paylaşsın birde sezeryna olunca göbek de kalıyor bunu da arada düşünmüyor değilim

evet kızlar herkes yaşadıklarını falan paylaşsın birde sezeryna olunca göbek de kalıyor bunu da arada düşünmüyor değilim

günaydın kızlar...nasılsınız??valla doğumdan şuan korkum yok ama doğum yaklaşınca ne olur bilemem.geçen annemle konuştuk.korkulacak bir şey yok zaten ıkınma kendiliğinden geliyor tatlı tatlı dedi.hani nasıl büyük dışkı yaparken ıkınıyoruz istemeden oda öyle birşeymiş.şuan için o duyguyu yaşamak istiyorum çünkü farklı bir duygu sezeryanda hiç bir şey hissetmiycez üstüne üstlük birde kilolar kalıcak dikişler olacak ayağa çabuk kalkabilecekmiyiz buda bir muamma.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.ben vajiyi yendikten sonra o oraya girerse bebekte çıkar diyorum

Amiiiin canım,inşallaah...Şimdiden takmamaya çalışıyorum,herşey olacağına varır...Hakkımızda hayırlısı olsun...

Canım bende aynı şekilde,diş ağrısını son ana kadar bekleyip dayanamadığımda gittiim dişçiye..O zaman cesaret geldi aman ne olacaksa olsun diyerek buda öyle olur bence,hiç birşey anlamayız belki.Çatı muayenesindede çok zor birşey yokmuş..Normal doğumda tabi bebeğini sarıp kucağına veriyorlarmış,hemen emzirebiliyorsun ve göbek falanda çok fazla kalmıyor sanırım..Ayrıca anne ve bebek içinde en sağlıklısı bu,tabi mecburi durumlar dışında normal en mantıklısı..Sezeryan dikişlerinin soğuk aldığında sızladığını bende duymuştum,benimde çevremdekiler normal doğum yap diyor..Kk da kolay doğum yapanlar bölümünü okuyorumda çok rahat yapanlar varmış,içim biraz rahatlıyor..Ben yaşadığım şeyleri burda paylaşırım canım...İnşallah çok rahat bir şekilde yaparız doğumlarımızı kızlar....

inşallah canımmmmmmmmm :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…