tık tık ben geldim kimse yokmu ????
listemide aldım geldimmmm leynnnnn siz burda kambersiz düğünmü yapıyosunuz hiç delisiz konu olurmu hiiiiiiiii çok ayıpppp
ne çayınız kahveniz ne kapıda karşılayanınız varrrr nerde benim kırmızı halımmmmm zaten bebişte yok karnımdaaaaaakocişte gelmediiiii ahhhhh ahhhhhh nedir benim bu çilemmmmm amaaannnnn sabahlar olmasınnnn yımırtlaya yımırtlaya içimde yumurta sürüsü oluştu ama gelen bi misafir yok yımırtacıklarıma :92::92::92: ahada soyunup kocişi bekleyem bennnn 2011 sonuna daha çok var yawwww
İyiyiz arzumcum,bir ara düşük tehlikesi yaşadık ama şimdi iyiyiz çok şükür...Sen nasılsın,tatlım...?
aman kuzum dikkat et dualar okuiyim bende gun sayıyorum askere gel teskere die
listemide aldım geldimmmm leynnnnn siz burda kambersiz düğünmü yapıyosunuz hiç delisiz konu olurmu hiiiiiiiii çok ayıpppp
ne çayınız kahveniz ne kapıda karşılayanınız varrrr nerde benim kırmızı halımmmmm zaten bebişte yok karnımdaaaaaakocişte gelmediiiii ahhhhh ahhhhhh nedir benim bu çilemmmmm amaaannnnn sabahlar olmasınnnn yımırtlaya yımırtlaya içimde yumurta sürüsü oluştu ama gelen bi misafir yok yımırtacıklarıma :92::92::92: ahada soyunup kocişi bekleyem bennnn 2011 sonuna daha çok var yawwww
günaydınnn canlarım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gıt gıt gıdak yumurtam sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nasılsın canım nasıl gidiyo kaynatmalar
süpersin canım ya
:))))))))))))))))))))))))) napim vaji yüzünden hep sıkıntı çektik artık gülme zamanı allahım aglatmasın hep gülelim inşallah
dogru dıyorsun tatlım.
artık gülme zamanı,
artık kaynatma zamanı,
artık aşk zamanı,
artık mutlu olma zamanı,
artık evli, mutlu, cocuklu olma zamanı,
artık ve artık zamanı
benide alın aranızaa.. olar mıı :)
kelebekcim o ortalıkta dolanan jartıyer benım
insallah en kısa zamanda gıymeyi dusunuyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?