Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

hosgeldin bebişim. sensiz bişey tadı yok şekerim buyur basımızın üstünde yerin var tatlım
bacım öle ulu orta soyunma üşütürsün bacım
öpüyorum seni tekrar hoşgeldin sefalar getirdin

Hoşgeldin venüstenciğim...İstediğin çay,kahve olsun..buyruuuun... birlikte içelim,canım..

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlar valla bu topik iyi oldu hakkaten he valla süper oldu dostlugumuz burdada devam etcek. hatta cocuklarıda üye yaparız onlarda kanka olur

amanında amanın kimler gelmiş buyrun efendim misafirim vardı topiği açtım kaçtım :))) gittiler şükür bugun kalmıcaklar yımırtlıcam yaw. zati kızında günü geçmiş bekliyorum bende dedi inş. dedim benimde yımırtlama günlerim dedim kız ondan kalmak istemedi herhalde rahatsızlık vermiyim diye. 13 şubatta yımırtlıycakmısım bugun yarın ve cumartesi full time .....kızlar rahatsız etmiyin :)))ayyy yımırtlayınca insan güzelleşiyomus daha bi erkege cekici gelmek için venüscüm senin söleidgin belgeselde söledi:)) eşimde bakim güzelleştinmi diyo:)))

:))))))))))))))))))))))))) napim vaji yüzünden hep sıkıntı çektik artık gülme zamanı allahım aglatmasın hep gülelim inşallah

dogru dıyorsun tatlım.
artık gülme zamanı,
artık kaynatma zamanı,
artık aşk zamanı,
artık mutlu olma zamanı,
artık evli, mutlu, cocuklu olma zamanı,
artık ve artık zamanı

kelebekcim o ortalıkta dolanan jartıyer benım
insallah en kısa zamanda gıymeyi dusunuyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…