Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

Allah sağlıklı bi şekilde kucağna almayı nasıp etsin inşallah bide şimdi bu sınav var vajıyı yendikten sonra bunuda yenerim herhalde yinede kendimi düşünmeden alıkoyamıyorum bunun için iyi bir doktor secmek gerekiyor sanırım durumumdan anlayacak

aynen ya bide burdaki arkdaşlarımızdan doğum yapanlar anlatsın ya zormu kolaymı vajili olanlarda aslanlar gibi doğururmu bizde o yürek varmı

vardır inşallah :) zerr doğum yapmıştı normal anlatacaktı ama giremedi heralde .. inşallah bizden öndekiler anlatır bizde aydınlanmış oluruz :)

kendim yapabileceksem fazala zorlanmam ohhh içimi rahatlattın biraz saol

kızlar nazlıdan haber yok mu o nasıl birde vajiyi yenip nasıl normal doğum yapıcaz bunu araştırmak lazım gibime geliyorrrr...

Slm canım,ben iyiyim..Cuma günü 7 aylık olacağız artık,doğuma çok az kaldı valla...Bende sezeryanı çok düşündüm ama normal istiyorum daha sağlıklı olduğu için..Normal doğum çok iyi diyorlar her yönden,şuan içimi rahatlatmak için doğuma hazırlık kursuna başladım...Bakalım cesaret gelirse normal yapmak istiyorum...hakkımızda hayırlısı olsun artık..İlişki konusunda bizde ara verdik,daha doğrusu bebeğe birşey olacak korkusu var bizde.ama doğumdan sonrası için hiç endişem yok,olacağına eminim.
Sen ve bebişin nasılsınız?Neler yapıyorsunuz,bakalım?kendinize iyi bakın,canlarım...

Zerrcim çok sevindim yaaa...Allahım bizede kolay ve normal doğumlar nasip etsin,inşallah...Demekki vajililerde normal doğum yapabiliyormuş,bu içimi rahatlattı biraz...Allah sanada,bebişinede sağlk versin canım..Ne mutlu,darısı başımıza inşallah..bende bir an evvel kavuşmak istiyorum bebişime yaaa..

darısı hepinizin başına canım normal dogumla ve saglıkla kavusursun insallah bebeğine bi kaç saatlik bi sancılı süreç için sezeryanı göze almamak lazım.. kendini normal doguma hazırla ben basından beri hep öyle düşündüm normal dogurman yüzde 3 ihtimal demişti dr bebeğin eşi aşagıda diye yüzde üçe girdim bak bide cok dua etmiştim

bide ilişki meselesini sormuslar kanama veya düşük riski yoksa ilşki dogumu kolaylaştıran bişe cekinilcek bişi yok bebeğede bişi olmuyor

selam kızlar nazlıcım nasıl gidiyor hamilelik bebişe isim buldun mu ? bua arada kaç kilo aldın benim 25 hafta ve 10 kg aldım tam aslında normalim hareketlerimi de kısıtlamadım ama bilmiyorum .(((

evet canım bizde de korku var başlasak bile hiç devam edemedik neyse artık doğumdan sonra...

Amiiiiin canım,çok sağol yaa...Aslına bakarsan benim korkum sancı değilde,daha çok alttan yapılacak olan müdahaleler için endişeleniyorum...Şuan doğuma hazırlık kursuna gidiyorum,kendimi azda olsa rahatlatmak için...Orda öğrendiğim şeylerden biride alttan çok fazla bir müdahale yapılmıyormuş,buda içimi rahatlattı..Müsait olduğun bir gün doğum hikayeni paylaşırsan çok seviniriz hamile arkadaşlarla...çünkü birinin desteğine hepimizin çok ihtiyacı var,ne olacağını bilmediğimiz için korkuyoruz sanırım,aynı vaji gibi..Buarada sen ve bebişin nasılsınız?Kendinize çok iyi bakın...Herşey için çok teşekkür ederim canım...

Slm canım hamilelik iyi çok şükür,herşey yolunda şuanda...Bebişe isim düşünüyoruz,daha net olarak karar veremedik..en son Yiğit olarak kaldı ama bakalım değişebilir heran..Canım bende cuma günü 28. haftalık olcam,en son tartıldığımda yaklaşık 10 kilo almıştım..Dra sordum normal mi diye...3-4 kilo fazlan var dedi...Şuan artmışda olabilir,tam emin değilim yani..Bende boyda yok,bakalım nasıl vercez kiloları..Neyse artık biraz dikkat ederiz yediğimize,birazda egzersizlerle veririz..Zaten bebişle uğraşınca ve emzirincede veriliyormuş.Hiç takma yani..
İlişki konusundada 3.aydan sonra oldu ama şu son aylarda ara verdik,doğumdan sonra artık..Ama dert etmiyorum,olacak nasıl olsa..
Sen nasılsın?Hamilelik nasıl gidiyor?Siz isim düşündünüz mü,bebişe?Herşey yolundadır,inşallah...Bir hafta sonra 6 aylık olacaksın sanırım,sende..Hadi hayırlısı artık..inşallah çok rahat atlatırız hamilelik ve doğum olayını..Hakkımızda hayırlısı olsun canım...Kendine ve bebeğine çok iyi bak..

gulcel benim bebeğin cinsiyeti erkek hayatım pazartesi bidaha gidicem

nazlıcım normal doğumda beni korkutan şeyler aynen senin gibi alttan muayeneler yok çatı muayenesi :18::18::18: çok korkuyorum bildiğiniz gibi değil ama sezaryandada sonda takılıyomuş yine vaji var yani bundan kaçış yok Allah hepimize normal doğum sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

çookk heyecanlıyımm yarın ayrıntılı ultrasonumz varr.. umarım herşey yolundadır.. ve daha cinsiyetimizi bilmiyoruz :)) net değil göstermiyooo :)) inşallah onuda ögrenicez..

çookk heyecanlıyımm yarın ayrıntılı ultrasonumz varr.. umarım herşey yolundadır.. ve daha cinsiyetimizi bilmiyoruz :)) net değil göstermiyooo :)) inşallah onuda ögrenicez..

22 haftalıksın ve hala cinsiyetini öğrenemedinizmi canım çok geç değilmi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…