canım sende tam adamına sordun korkma ama herkes bana gülüyodu ben ilk hamile oldum inanamadım 5 haftalık olunca keseyi görmeye gittim doktor alttan bakıcaz dedi bende ilk defa gidiyorum muayeneye nebileyim :))) canım çıktı alttan muayene etti derken vajinal ultrasonla baktı keseye sonra 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi ben hemen doktorumu değiştirdiğim gibi bide 8 haftalık olana kadar bekledimki üstten ultrasonla baksın diye :)) hatta şimdiki doktoruma dedim ben 8 haftalık olana kadar bekledim diye :)) doktorumda eeeeeeeeeee sen nasıl doğum yapıcan dedi valla onu bilmiyorum dedim
canım sen hamile ol da okadar güzel bişey ki emin ol o duyguyla kötü bişey varmı yokmu sorun varmı diye mecburen doktora gideceksin korkacaksın ama saniyelik sürüyo hiçde acımıyo yani
aynen yabide burdaki arkdaşlarımızdan doğum yapanlar anlatsın ya zormu kolaymı vajili olanlarda aslanlar gibi doğururmu bizde o yürek varmı
Bende gittiğimde değerlerim yoksek çıkmıştı doktor alttan bakmamız lazım dedi keseyi görmek için bende çok endişeliydim dedim doktora bende tutabilirmiyim cihazı yavaş yavaş ittirsem kendim dedim rahatsızlığımı anlattım sağolsun izin verdi doktorun yardımıyla kendim kontrol ettim egzersiz gibi çok kolay oldu :) sonrasında başka doktora gittiğğimde o kendi yaptı oda rahat olmuştu.. hiç korkma bence zaten ultrason cihazı iki parmak kadar falan yada daha ince..
kendim yapabileceksem fazala zorlanmam ohhh içimi rahatlattın biraz saol
kızlar hamileyken cinsel ilişkiye giren var mı ??
kızlar nazlıdan haber yok mu o nasıl birde vajiyi yenip nasıl normal doğum yapıcaz bunu araştırmak lazım gibime geliyorrrr...
2 haziran perşembe günü dogum yaptımnormal dogumla şimdi dikişlerden fazla oturamıyorum ayrıntılarıyla sizinle paylaşıcam çok korkulucak bişi yok sonucu meyvesi katlanılmaya deger rabbim hepinizin işini kolay getirsin
Zerrcim çok sevindim yaaa...Allahım bizede kolay ve normal doğumlar nasip etsin,inşallah...Demekki vajililerde normal doğum yapabiliyormuş,bu içimi rahatlattı biraz...Allah sanada,bebişinede sağlk versin canım..Ne mutlu,darısı başımıza inşallah..bende bir an evvel kavuşmak istiyorum bebişime yaaa..
darısı hepinizin başına canım normal dogumla ve saglıkla kavusursun insallah bebeğine bi kaç saatlik bi sancılı süreç için sezeryanı göze almamak lazım.. kendini normal doguma hazırla ben basından beri hep öyle düşündüm normal dogurman yüzde 3 ihtimal demişti dr bebeğin eşi aşagıda diye yüzde üçe girdim bak bide cok dua etmiştim
bide ilişki meselesini sormuslar kanama veya düşük riski yoksa ilşki dogumu kolaylaştıran bişe cekinilcek bişi yok bebeğede bişi olmuyor
selam kızlar nazlıcım nasıl gidiyor hamilelik bebişe isim buldun mu ? bua arada kaç kilo aldın benim 25 hafta ve 10 kg aldım tam aslında normalim hareketlerimi de kısıtlamadım ama bilmiyorum .(((
evet canım bizde de korku var başlasak bile hiç devam edemedik neyse artık doğumdan sonra...
çookk heyecanlıyımm yarın ayrıntılı ultrasonumz varr.. umarım herşey yolundadır.. ve daha cinsiyetimizi bilmiyoruz :)) net değil göstermiyooo :)) inşallah onuda ögrenicez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?