vajinismusu yenip ilk birlikte olmalarınızda şiddetli ağrı hissiniz oldu mu kasıklarınızda?
saygın beye gitmedik burda yendik bu arada kızlar epidural sezeryana karar verdim ben
saygın beye gitmedik burda yendik bu arada kızlar epidural sezeryana karar verdim ben
ARaştırıyorum canım bir arkadaşım epidural sezeryan yaptı iyi ama normal epidral de doktor ıkınanmıyorusun dedi o zormuş.
epidural normal doğum da sancı %60 oranında azaltıyormuş .. bende araştırıyorum kafam çok karışık
epidural sezeryan düşünüyordum onada psikolojikman nasıl dayanılır bilemedim :44:
benim 2 sinide yapasım yok nasıl çıkıcak çocuk
korkuyorum
aynennnn benimde yaşimdiden çok kafama takılıyor herşey .. ama bu ara kaç kişiden sezeryan hakkında olumlu şeyler duymaya başladım etrafımda birgün sonra hemen ayaklananlar oluyormuş rahat diyorlar.. özellikle epidural sezeryan sonrası iyileşmesi daha kolay ve ağrı fazla olmuyormuş sonrasında herkes öyle bahsediyor.. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah canım ...
bende artık burdayım 9hazıranda yendim vajıyı hemen çocuk çalışmlarına başladık gecen ay ilk denememizdi acemiliğme veriyorum bu ay inşallah olur çoooookkkkk istiyorum
mrb kızlar aranızda saygın beye tedavi olan var mı pazartesi benim randevum var yenecemmi acaba çok çelişkiliyim çok korkuyorm lütfen saygın beye giden varsa bana yardım etsin((
amin canım ya bende 4 aylık oldum dün eşimle konuşuyoruz neyapacaksın acaba diyo :))) dedim ben doğuramıcam herhalde eeee bebek bebek dedin al diyo :)) tövbe tövbe içimizde kalsa da olmaz sezaryan sonrası kötü oluyo normal doğum da o gün ayağa kalkabiliyosun Allah hayır getire ben şimdiden bunları düşünmekle uğraşyıorum Allah hepimize kolay doğum nasip etsin canım sen nekadarlık oldun
bende artık burdayım 9hazıranda yendim vajıyı hemen çocuk çalışmlarına başladık gecen ay ilk denememizdi acemiliğme veriyorum bu ay inşallah olur çoooookkkkk istiyorum
gözün aydın canım başarmışsın inşallah hemen bebeğinde gelir
hoşbulduk inşallah sabırsızım bu konudabende 3.5 aylık olcam tam pazartesi günü ama ilk öğrendiğimden beri düşündüğüm bu 'nasıl doğurcam'
amiiin inşallah kolay doğumlarımız olur canımm düşün düşün insan kendini yiyip bitiriyor Rabbim yardımcımız olsunn.. inşallah burada paylaşa paylaşa en azında fikir ediniriz..
Hoşgeldin canımbenimde 3.sünde olmuştu hayırlısı olsun hakkında .. sağlıklı bir şekilde Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
saol canım inşalllah bişey sorcam sen kontrollere gidiyorsun tabi ben olmazsa bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum fazla beklemek istemiyorum sende eski vajıli olduğn için soruyorum doktor alttan muayene ederken rahatsız oldunmu yani nasıl bişey biraz anlatırmısın vajıyı yendim ama bu sferde muayene olamassam korkusu var
bende 3.5 aylık olcam tam pazartesi günü ama ilk öğrendiğimden beri düşündüğüm bu 'nasıl doğurcam'
amiiin inşallah kolay doğumlarımız olur canımm düşün düşün insan kendini yiyip bitiriyor Rabbim yardımcımız olsunn.. inşallah burada paylaşa paylaşa en azında fikir ediniriz..
Hoşgeldin canımbenimde 3.sünde olmuştu hayırlısı olsun hakkında .. sağlıklı bir şekilde Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?