Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

amiiiiin canım inşallahsıkıntı,stres yapmassan herşey iyi gider hadi hayırlısı

yapmamaya özen göstercem çünkü cok stres yapan ve cok düşünen bi tipim :18::18: artık öncelik ben ya da baskası değil bebişim dimii

evet canım zaten düşüne düşüne vaji olduk bak artık düşünme.artık herşey bebişin için çok dikkat et kendine.bişey olursa çok üzülürsün sonra.hiçbişeyi takma kafana hem bak ne kadar güzel anne olucaksın bundan güzel bişey mi var.bebişini düşün git onun için bişeyler al mutlu et hem kendini hem onu

kizlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy ben buraya en son size fantazi olsun diye biseler yazip cikmistim ama o zamanlar basarip gelecegim hayal gibiydi ama geldimmm sonundaaaaaaaaaaaa

kız o fantezi yazdıııın öbür topicti

kizlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy ben buraya en son size fantazi olsun diye biseler yazip cikmistim ama o zamanlar basarip gelecegim hayal gibiydi ama geldimmm sonundaaaaaaaaaaaa

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

3- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre

8- Yasmin3561
Erkek
9- Füsuncuk

10- Narcicegi16
11- Bocuss

12- Selmatem
13- Ada_439

14- Nazlı1982
01/10/2011
15- Elisaist
19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel

18- Yaseminimmm
30/09/2011
19- Nurulebrar
20- Sevcihan

18 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

sevcihan tebrikler .))) evet bizimde birkaç denememizde farkında olmadan oldu sadece yumurtlama dönemi etkili sanırım onda anında sonuç ..:))

uuyyyy pek güzeliz.. darısı hepinizin başına inşşşallaaaahhhhh

sevcihan tebrikler .))) evet bizimde birkaç denememizde farkında olmadan oldu sadece yumurtlama dönemi etkili sanırım onda anında sonuç ..:))

teşekkür ederim canım... evet hesaplayamadım tam olarak ama akıntının fazla oldugu anı kaçırmayın derim

kötü günlerın sonunda bu muhteşem duyguyu yaşamaya az kaldı ama artık gunler gecmıyor son aya gırdık.Oğlumun ismini erdem düşünüyorum ne dersiniz kızlar :))) bu arada erkek olduğunu 25 gun oldu öğreneli önceleri şevvali bekliyoduk şmdi erdemm geliyomuş :)))))

uzun zamandır giremiyordum
ama şükür hızlı giriş yaptım ...
bende HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
dün kan tahlili ile tescillendi...
ama size tavsiyem ben altı ay boyunca aşırı kafama taktım
yumurtlama günlerini günü gününe heseplıyorum
ama bu ay inanın hiç takmadım
yumurtlama günlerimi bile hesaplamadım
hatta bu ay ihtimal bile vermiyordum ama
olacağı varmış...yani demem o ki
sıkıntı yaptığınız zaman daha zor olur kendinizi rahat bırakın

hayirli ugurlu olsun darisi bizlerin basina insallah
bir topikte gormustum yanlis hatirlamiyorsam tirnaklarim sarardi acaba hamilemiyim diye sormustun sen miydin o bacim???

allah bagislasin cok guzel bir haber darisi bizlerin basina insallah.
saglikli bir sekilde kucagina da alirsin insallah tatlim

ayyy tebrik ederimmmmmmmmmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Allahım tüm isteyenlere versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…