Vajinismusu yaşıyorum çok zor durumdayım 😢 Artık tükendim lütfen yenen kişiler bana yardım etsin 🙁🙁🙁

Betusokan

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
38
13
8
29
3 ay oldu evleneli ama hâlâ birsey yapamadım. Kocam çok üzülüyor ve hiçbir şey yapamıyor nerdeyse kendinden şüphe edecek. Bende artık benden soguyacak diye korkmaktan bıktım. Bari yapamıyoruz bir tane cocugumuz olsa zevk falan istemiyorum artık diyor Sevdiğim insani bu durumda görmek beni mahfediyor . Ben onu mutlu olsun diye evlendim , evlendik.. Ama başımıza bunun geleceğini hiç bilmiyorduk. Kimseye anlatamıyorum. Kimse anlamıyor çünkü.. Bu sıkıntıyı kendi çözen varsa bana yardım edebilir mi ???

Kegel egzersizi yapın.
Kas gevşetici için ilişki öncesi
Kayganlastirici kullanın
Birde eşiniz on sevişme sonrası yatış pozisyonuna geçsin siz üstüne oturur pozisyonda olun. Yani hakimiyet sizde olsun, yavaş yavaş içine alın.

Kusura bakmayın biraz açık yazıyorum ama böyle ifade edebiliyorum anlaşılır olması için.

Kegel egzersizini parmakla yapın. Bir iki üç parmağa çıkartın yavaş yavaş. Bu ekzersizleri ilişki öncesi yapın, kasları çalıştırın yani ondan sonra ilişki yaşayın

Bende geçtim bu süreçten

Kendi kendine çözdun yani bi yardım almadn bunu yapabildin yani çok iyi . Bende yardım almadan kendim yapmak istyorum ama parmaktan dahi korkuyorum

Kendi kendine çözdun yani bi yardım almadn bunu yapabildin yani çok iyi . Bende yardım almadan kendim yapmak istyorum ama parmaktan dahi korkuyorum
Canım burada vajinismus sayfası vardı. Ben 7.5 yıllık evliyim. O sayfayı o zaman keşfettim ve yazılanları başarı öykülerini hep okudum. Öyle öyle astım durumu.
İlk geceyi yasadiniz mi siz ? Yoksa hiç mi olmadı ?

Sakin ol acı felan olmayacak kayganlaştırıcı kullanın kas gevşetici ilaç yazmıştı benim jinekologum belki 3 ay değil ama bende 2 hafta uğraştım sonra jinekologum bunları tavsiye etti zevk alıcağın bişey acısa kimse yapamaz insanlar doğuruyo balkaymak sende herkez gibisinin rahim esnektir kendini kasmassan hiç acın olmaz dedi nitekim çokta haklıymış

Bende geçtim bu süreçten çok zor bişey ama halledilmicek bi sorun değil daha yeni evlisin biraz cesaret lazım sana . Bende parmak egzersizlerinden tiksiniyodum asla yapamam diyodum ama yaptım. Parmak egzersizlerini yapabildiginde ilişki de oluyo zaten hem de acısız. Hiç korkma karamsar olma . Bende kendim yendim buradaki insanların tecrübeleriyle yardımlarıyla

Hic olmadı sadece bir iki cm girmiş olabilir ondada bir duvara çarptığını hissettim be bi anda panik oldum kaçtım

Nitekim bunları kendime söylüyorum hep teşekkür ederim ama o panik o korku hepsini yok ediyor o an

Parmak tiksinme değil de korku var hani parmagimi bile sokamiyorum degiisk bende yenmek istyorum bunu çünkü korkuyorum eşim benden uzaklascak diye

Parmak tiksinme değil de korku var hani parmagimi bile sokamiyorum degiisk bende yenmek istyorum bunu çünkü korkuyorum eşim benden uzaklascak diye
Korkma uyuşturucu kremler var onlardan al denemeye başla . Ne kadar erken başlarsan o kadar çabuk yenersin. Eşinin senden soğumaması lazım destek olup birlikte yenmeniz lazim

Uzun zaman oldu sayfaya girmeyeli. Bende 6 senelik evliyim 2. Senemde dr.suleyman esendağ in kliğine giderek bu sorunu yendim. En önemlisi o korkuyu yenmek. Sanki ilişki sırasında birşey olacak diye endişe ediyor insan ama yok yani hiç birşey olmuyor. Kendini eşine teslim et. Yani yapamıyorum olmuyor dersen bütçen yeterli ise benim gittiğim doktara git 3 günlük tedavi ile sorunu hallediyorlar. Ve ben ilk iliskide hamile kaldım. Bide onların yeri normal de ankaradydi ben hem gidiş dönüş yol masraflari için hemde tedavi icin işe girip para biriktirdim. Ama çok şükür istanbul da da klinik açmışlardı ankaraya gitmeme gerek kalmamıştı darısı sizlerin başına.

Bende bu problemi yaşadım ilk evlendiğim zaman 3 hafta kadar sürdü. Ama ben hiç beklemeden bi psikolog yardımı aldım. Parmak egzersizi yaparak bu durumu aştım. Bende cok ileri boyutu yoktu fakat doktorum örneklerini anlatıyordu bu olmayacak bir şey değil aşılabilir bir durum. Sadece psikolojik sürec cok önemli bence vakit kaybetmeden bi destek alsanız eşiniz ve sizin için cok iyi olur. Göreceksiniz ki bu durum aşılacaktr.

Iste suan o butcem olmadığı için burdan birseyler yapmaya çalışıyorum dedigin gibi o korkuyu yenersem

Teşekkür ederim desteginiz icin

Bende 8 aylık evliyim ilk 2 ayım bunla uğraşmakla geçti gerçekten çok zor bişey . Evliliğimin en güzel zamanları zehir olmuştu. Geç kalmadan ya doktora git ya da egzersizleri yapmaya başla . İnan aşarsın. Ben de sadece parmak egzersizleriyle yendim. Biraz cesaret ve güven gerekli . Gerisi halledilmicek bişey değil . Bende yardımcı olabilirim istersen . burdaki insanların tecrübelerini nasıl başardıklarını okudukça daha da güven gelir

Çok memnun olurum teşekkür ederim

Vajinismus sayfasinda doktora gidenler olarak bazilarimiz neler uyguladigimizi, neler yaptigimizi acikca yazdik. Onlari okursaniZ 6.000Tl vermeden halledersiniz.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…