• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yaşıyorum çok zor durumdayım 😢 Artık tükendim lütfen yenen kişiler bana yardım etsin 🙁🙁🙁

Hic olmadı sadece bir iki cm girmiş olabilir ondada bir duvara çarptığını hissettim be bi anda panik oldum kaçtım
Aynı sorunu bende yasadım cok arastırdım parmak hareketinden cok korktum hala da korkuyorum ama bi ark zeytinyağı önermişti vajinismus sitesinde ben onunla yendim çok şükür zeytinyağı ile yapınca o duvara çarpma olayı hiç olmadı kaydı gitti ben bile anlayamadım bumuymus dedim gercekten hiç acı yok önemli olan orayı kayganlastırmakmıs daha önceden kayganlastırıcı ile de denedik ama kayganlastırıcılar bi süre sonra pelte gibi oluyo kuruyo zeytinyağında hiç bi problem yasamadım bnce sende bi deneyebilirsin he bide sen üstte ol kontrol sende olsun

Iste suan o butcem olmadığı için burdan birseyler yapmaya çalışıyorum dedigin gibi o korkuyu yenersem 😯

Bende burdan tavsiyelerle yapmaya çalıştım ama olmadi 2 senem gitti. O yüzden işe girdim 3 ay içinde biriktirdim. Olmuyorsa hiç zaman kaybetmeyin sizde gidip işe girin. Benden kucuk bi tavsiye lütfen yanlış anlamayın. Klinikte yapilanlarida soyliyim vajinaya bepantol krem sürüp yapay penis ile egzersiz yapiyorlar 3 günlük bi tedavi ve penslerin boyutları günden güne değişiyor ilk gün küçükten baslatyrlar. Bu şekilde yani. Evde yapacağınız en büyük şey ise ilişkiden once vajinanizi bol bol krem vücut yağ ile yağlayın. Herkese kolay gelsin. Inşallah sislerde bu illeti yenip bebişlernzi kucaginiza alırsınız 💜

Ben
Bende burdan tavsiyelerle yapmaya çalıştım ama olmadi 2 senem gitti. O yüzden işe girdim 3 ay içinde biriktirdim. Olmuyorsa hiç zaman kaybetmeyin sizde gidip işe girin. Benden kucuk bi tavsiye lütfen yanlış anlamayın. Klinikte yapilanlarida soyliyim vajinaya bepantol krem sürüp yapay penis ile egzersiz yapiyorlar 3 günlük bi tedavi ve penslerin boyutları günden güne değişiyor ilk gün küçükten baslatyrlar. Bu şekilde yani. Evde yapacağınız en büyük şey ise ilişkiden once vajinanizi bol bol krem vücut yağ ile yağlayın. Herkese kolay gelsin. Inşallah sislerde bu illeti yenip bebişlernzi kucaginiza alırsınız 💜
Onları biliyorum ve cok tedirgin oluyorum parmakta dahi ve o klinikte falanda cozemem diye düşünüyorum benim isim beynimi rahatlatmak 😢

Aynı sorunu bende yasadım cok arastırdım parmak hareketinden cok korktum hala da korkuyorum ama bi ark zeytinyağı önermişti vajinismus sitesinde ben onunla yendim çok şükür zeytinyağı ile yapınca o duvara çarpma olayı hiç olmadı kaydı gitti ben bile anlayamadım bumuymus dedim gercekten hiç acı yok önemli olan orayı kayganlastırmakmıs daha önceden kayganlastırıcı ile de denedik ama kayganlastırıcılar bi süre sonra pelte gibi oluyo kuruyo zeytinyağında hiç bi problem yasamadım bnce sende bi deneyebilirsin he bide sen üstte ol kontrol sende olsun
Cok teşekkür ederim bunları dinlicem bunuda denicem ama kasmadan rahat olmak icin naptin

İlişkiden önce bi sakinleştiricimi içsen aceb böyle kasarsan hiç olmaz o iş

3 ay oldu evleneli ama hâlâ birsey yapamadım. Kocam çok üzülüyor ve hiçbir şey yapamıyor nerdeyse kendinden şüphe edecek. Bende artık benden soguyacak diye korkmaktan bıktım. Bari yapamıyoruz bir tane cocugumuz olsa zevk falan istemiyorum artık diyor 😢 Sevdiğim insani bu durumda görmek beni mahfediyor . Ben onu mutlu olsun diye evlendim , evlendik.. Ama başımıza bunun geleceğini hiç bilmiyorduk. Kimseye anlatamıyorum. Kimse anlamıyor çünkü.. Bu sıkıntıyı kendi çözen varsa bana yardım edebilir mi ???
Kendini kocana bırakacaksın rahat olup.hiç acimiyor zaten 2 saniyede olup bitiyor sen bile bisey anlamiyorsun inan bana

Bende yaşadım bu sıkıntıları özelde kadın doğuma gittim sadece muayene parası ile ve çok iyi geldi orayı bana tanıttı elindeki cihazi birlikte oraya koyduk ve bişi olmadığını gördüm ilişki oncesi vajinaya sıkılan sprey verdi kaygalaştırıcı filan kullanarak yendim bende çok şükür rabbim yardımcın olsun

Bende yaşadım bu sıkıntıları özelde kadın doğuma gittim sadece muayene parası ile ve çok iyi geldi orayı bana tanıttı elindeki cihazi birlikte oraya koyduk ve bişi olmadığını gördüm ilişki oncesi vajinaya sıkılan sprey verdi kaygalaştırıcı filan kullanarak yendim bende çok şükür rabbim yardımcın olsun
Uyuşturucu sprey mi acaba ne oldugunu hatırlıyormusunuz

Canım daha öncede yazdım bu konuya dair sanırım çok başlık var kk nde. Düğün sırasında o kadar gergindim ki gelinliğimin bel kısmı midemin şişkinliğinden kafama cıkacaktı nerdeyse. O kadar kaygılandım ki sanki eve gidince hayatım sona erecek :KK17::KK17: sonradan kendime dedim ki bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa 5 gün sonra ama illa ki bu süreçten herkes gibi bende geçicem. Emin ol diyeceksin ki yıllardır bizlere türlü türlü hikayeler anlatan yani illaki duymussundur kocakarı hikayalerini bumuydu ya korkularıma, kafamdaki soru işaretlerine sebep olan.. Hepsi hikaye canım hiç kendini kasma ve vakitte kaybetme inan ne kasmışım kendimi bumuymuş diyeceksin. Arkadasların dediği gibi millet kaç tane doğuruyor kötü bişey olsa korkulacak gibi olsa kim cesaret eder:süslü: bak bazılarımızda bebek için bende dahil olsun diye çabalıyoruz. Ama aklında bulunsun kayganlastırıcı öneririm ilk zamanlar işini kolaylastırır.

Canım daha öncede yazdım bu konuya dair sanırım çok başlık var kk nde. Düğün sırasında o kadar gergindim ki gelinliğimin bel kısmı midemin şişkinliğinden kafama cıkacaktı nerdeyse. O kadar kaygılandım ki sanki eve gidince hayatım sona erecek :KK17::KK17: sonradan kendime dedim ki bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa 5 gün sonra ama illa ki bu süreçten herkes gibi bende geçicem. Emin ol diyeceksin ki yıllardır bizlere türlü türlü hikayeler anlatan yani illaki duymussundur kocakarı hikayalerini bumuydu ya korkularıma, kafamdaki soru işaretlerine sebep olan.. Hepsi hikaye canım hiç kendini kasma ve vakitte kaybetme inan ne kasmışım kendimi bumuymuş diyeceksin. Arkadasların dediği gibi millet kaç tane doğuruyor kötü bişey olsa korkulacak gibi olsa kim cesaret eder:süslü: bak bazılarımızda bebek için bende dahil olsun diye çabalıyoruz. Ama aklında bulunsun kayganlastırıcı öneririm ilk zamanlar işini kolaylastırır.
O kadar güzel yazmışsınız ki dediğiniz gibi böyle olmamamızın sebebi hep o koca karşı hikayeleri. Ben 8 yıllık sevgilimle evlendim böyle bişeyin başıma geleceğini asla düşünmezdim. evli bi arkadaşım vardı bana o ilk geceyi o kadar kötü anlattı ki beynimde işlemiş resmen . Nikah günü o kadar yıl evlenmeyi beklediğim sevgilime kavuşuyorum diye bile sevinemedim . Kafamda hep o anlatılanlar vardı o kadar çok korkutmuşlar . Bide biz ilk gece otelde kalmıştık. Eşimin yengesi bizi otel odasına kadar bıraktı . Benimle özel konuştu . Dediği laf şuydu kötü bişey olursa saat kaç olursa olsun ara telefonum açık dedi gitti . O öyle deyince daha da bi korku sardı beni sanki ölüm gibi bişeymiş diye anlattı. eee sonuç olarak olmadı o gece bişey sabaha kadar ağladım. 1 ay uğraştım yenebilmek için. Yendim de çok şükür . Ama o iğrenç düşünceler yüzünden ilk günlerim zehir oldu. Geri kafalı insanlar hala çok kızgınım onlara 😒😒😂

Bugün olur yarın olur diye diye hep erteledim.Anestol krem, emla krem, zeytinyağ, vazelin,kayganlaştırıcı neler denemedim ki ben kayganlaştırıcıya fobim olmuştu sanki omu sürünce daha çok acı hissediyordum ölüyordum sanki parmağımı da sokmaya kalksak acıdan ölüyordum penis şöyle dursun orada bir duvar var ve o duvarın ötesi yok.Öyle böyle derken 10 ay geçti ailelerimiz öğrendi annemle babam beni tedaviye yolladı ben de düğünden kalan son bileziğimi bozdurdum Ankara'da Reyyan hocada tedavi oldum iyileştim temmuz ayında vajinismusa elveda dedim eylülde hamile kaldım kasımda bebeğim öldüğü için kürtaj oldum.Kadın doğumun adını bile anamaz iken temmuzdan kasıma hayatım değişti.Ben evde yenemedim yapamadım o kadar yorulmuştum ki eşimle ev arkadaşı gibiydik. Sana tavsiyem kendin yenemeyeceğine inanıyorsan tedavi ol borç bul kredi çek yap yani bir şeyler evde oturmayla bir şey değişmiyor daha çok evliliğin yıpranıyor.

3 ay oldu evleneli ama hâlâ birsey yapamadım. Kocam çok üzülüyor ve hiçbir şey yapamıyor nerdeyse kendinden şüphe edecek. Bende artık benden soguyacak diye korkmaktan bıktım. Bari yapamıyoruz bir tane cocugumuz olsa zevk falan istemiyorum artık diyor 😢 Sevdiğim insani bu durumda görmek beni mahfediyor . Ben onu mutlu olsun diye evlendim , evlendik.. Ama başımıza bunun geleceğini hiç bilmiyorduk. Kimseye anlatamıyorum. Kimse anlamıyor çünkü.. Bu sıkıntıyı kendi çözen varsa bana yardım edebilir mi ???
Doktora gittin mi 3 ay çok uzun bir süre değil ama tabii çeken bilir benim arkadaşım uzun zaman çekti bu illeti.Allah kimseye yaşarmasın tabi ki ankaradaysan esra çabuk cömert e gözük bi bence arkadaşım öyle atlattı.

Ben 4 yıllık evliyim 27.12.2019 da yendim çok yeni daha. Herşey beyinde bitiyor diyorlardı asla inanmıyordum. Acı yok girdigini hisstemiyorsun diyorlardı ama benim denemelerinde hep acı oliuordu ileri gidemiyordum. en yakın ve çok sevdiğim bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım onun adına çok sevindim ama kendi adıma çok üzülmüştüm. Sonra internette araştırırken bu kulübe denke geldim vajinusmus başarı öykülerini okudum çok fazla cesaretlendim onların yaptığı şeyleri denemk istedim. İlk önce ayna da vajiye baktım daha sonra sercek parmak çok az denedim ilk boğum girmişti daha sonra göz kalemi denedim o da çok az ilerledi oraya bişey girebilecegi beynime yerleşti . Ve pen...s denemsine geçtim burdaki arkadaşlar zeytinyağı demiş onu denedim ben çok Cesaretli ve olabilecekken eşimin sertleşme sorunu oldu sadece kafası girdi.sonra çok yormak istemedim kendimi ertesi gün denedim ben üstte eşim altta sırtım dönük ıkınma ve nefes alıp verme ile aldım tamamini ama ileri geri yapamadık.daja sonra aynı pozisyon yüzüm dönük denedim öylede oldu . Ama aşağı geçince olmuyordu korkuyordum . Yine fazla zorlanmadım sabah kaltik deneyelim dedik bu sefer aşağıda ben eşim üstte denedik yine ıkınma ve nefes durumuyla tamamı girdi ve bende herkes gibi bunun için mi dedim bekledim bunca zaman eşime ve kendime çok yazık etmişim. Benim hirslanmami sağlayan şey bebek istiyor olmamdi yasitlarim tek tek anne olurken sen de yap artık bir tane derken çok üzülüyordumkimseye birşey anlatamıyorum.su an çok mutluyum yendigim için insallah en kısa zman da bebiş gelir . Korkmayın deneyin ertelemeyin olucak inanin kendinizs

Ben 13 ay sonra başardım. Şöyle ki;

Önce parmak egzersizi felan yaptım ama hoş bir şey değil bence. Ben ondan bile korktum. Eğer korkmuyorsanız muhteşem bir yöntem hattabir sonraki aşamada eşinizin parmağını sokun. Eğer benim gibi bu yöntemden hoşlanmadıysanız ve aylar geçip gidiyorsa mutlaka doktora gidin. vajinusmus uzmanı bir jinekolog olmalı mutlaka. 3 günde çözsün.

Back