Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Merhaba arkadaşım ben hala inanamıyorum ama bir kaç saat önce bu illeti yendim o kadar mutluyum ki 10 aydır yaşadığım kabus bitti sonunda burası olmasaydı ben bu işi başaramazdım aparatın nasıl yapıldığını burdan öğrendim vazgeçmemem gerektiğinide burda sizlerden öğrendim. Şu şekilde başardım belki birilerine derman olur diye anlatıyorum çünkü ben kendimden biliyorum burda yazılanları nasıl bir umutla okuduğumu. İlk önce aparatla egzersiz yaptım (10 cm kalınlığında) bu egzersizi ultrason jeli ve fındık kadar emla sürerek yaptım daha sonra aparatla git gel yaptım ve sonrada yaklaşık bir 20 dakika kadar içimde tuttum aparatı. Daha sonra oturduğum koltuğun arkasına yastıklar koydum ve ayaklarımıda iki tane sandalyeye dayayarak bacaklarım açık bir şekilde pozisyon aldım eşimde önümde diz çöktü aynı aparat gibi eşimin penisini tutarak yavaş vajinamın girişine getirdim başta bir stres oldum ama sonra sanki egzersiz yapıyormuşum gibi düşündüm işe de yaradı yavaş yavaş girmeye başladı en son kalçamı eşime doğru kaykıltarak hepsini almayı başardım ve SIFIR ACI SIFIR YANMA hiç birşey hissetmedim sadece içimde olduğunu hissettim ve birazda tuvaletim varmış gibi hissettim daha sonra eşim gitgel yaptı biraz işte o zaman biraz rahatsızlık hissettim ama kesinlikle acı yoktu sadece alışkın olmadığım bir duyguydu ondan rahatsızlık diyorum pek tabi hiç zevk almadım inş o da zamanla olur ama inanın iş azimli olmakta bitiyor kesinlikle canınız acımıyor o benimde yaşadığım hepimizin yaşadığı acı yanma hissi kendimizi kasmamızdan kaynaklı. Acı duyar gibi olduğunuzda penisi hiç çıkarmadan bekleyin hareketsiz sonra yavaş yavaş almaya çalışın. Allahım herkesi bu illetten kurtarsın ve lütfen asla vazgeçmeyin

Merhaba, bu illet başa bela arkadaşlar, ilkinde yanma olur bu normal ama inanın öyle dayanılmayacakk bi acı değil.zaten hemen geçiyor.sonrasında alıştıkça da gitgide yok oluyor yanma hissi.Allah yardımcınız olsun çeken bilir çok zor ama inanın çok kolay aşıılabiliyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]
canım tebrik ederim çok sevindim :))

uyuma zaten ne uyuması tekrar deneme yaptınmı peki[/QUOTE]

İşte birkaç saat önce 1 defa yaptık oldu yani tamamen girdi sadece girmedi tabi ilişkide yaşadık işte artık sık sık yapmamız lazım alışmam için biraz garip hissediyorsun cunku girdiğinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uyuma zaten ne uyuması tekrar deneme yaptınmı peki[/QUOTE]

İşte birkaç saat önce 1 defa yaptık oldu yani tamamen girdi sadece girmedi tabi ilişkide yaşadık işte artık sık sık yapmamız lazım alışmam için biraz garip hissediyorsun cunku girdiğinde

anladım canım çok sevindim senin adına umarım bizlerde asarız artık bu sorunu senin gibi olsa keske

uyuma zaten ne uyuması tekrar deneme yaptınmı peki

anladım canım çok sevindim senin adına umarım bizlerde asarız artık bu sorunu senin gibi olsa keske[/QUOTE]

Aşarsın canım ben yapabildiysem ki çok kasılıyordum bacaklarım titriyordu herkes aşabilir bumuymuş diceksin yapınca. ertelemeyip üstüne gidip egzersiz yapman lazım egzersiz bu işin anahtarıymış meğer öğrendim bende.. sen ne durumdasın egzersiz yapıyormusun?

anladım canım çok sevindim senin adına umarım bizlerde asarız artık bu sorunu senin gibi olsa keske[/QUOTE]

Aşarsın canım ben yapabildiysem ki çok kasılıyordum bacaklarım titriyordu herkes aşabilir bumuymuş diceksin yapınca. ertelemeyip üstüne gidip egzersiz yapman lazım egzersiz bu işin anahtarıymış meğer öğrendim bende.. sen ne durumdasın egzersiz yapıyormusun?

evet yapıyorum canım bugün es parmağının 2 sını aldım 3. parmağında tek boğumuna geldim insallah bende senin gibi oldu diye bağırırım artık :))

anladım canım çok sevindim senin adına umarım bizlerde asarız artık bu sorunu senin gibi olsa keske

evet yapıyorum canım bugün es parmağının 2 sını aldım 3. parmağında tek boğumuna geldim insallah bende senin gibi oldu diye bağırırım artık :))[/QUOTE]

E sende baya iyiymişsin çok yol almışsın ben eminim zaten başarıcaksın. Çok az kaldı bence

evet yapıyorum canım bugün es parmağının 2 sını aldım 3. parmağında tek boğumuna geldim insallah bende senin gibi oldu diye bağırırım artık :))[/QUOTE]

E sende baya iyiymişsin çok yol almışsın ben eminim zaten başarıcaksın. Çok az kaldı bence

evet canım ilerleme var ama simdi aparatla yapacam

Ben parmak hiç yapamamıştım aparat çok daha kolay gelmişti penis büyüklüğünde aparata geçtiğinde eşinle deneme yapmadan önce mutlaka aparatı içinde beklet canım olur mu sonra eş denemesine geçin. Cok işe yarıyor cidden. Bir sorun olursa yardımcı olabilceğim bir şey bana özeldende mesaj yazabilirsin. Güzel haberlerini bekliyorum.

Ben parmak hiç yapamamıştım aparat çok daha kolay gelmişti penis büyüklüğünde aparata geçtiğinde eşinle deneme yapmadan önce mutlaka aparatı içinde beklet canım olur mu sonra eş denemesine geçin. Cok işe yarıyor cidden. Bir sorun olursa yardımcı olabilceğim bir şey bana özeldende mesaj yazabilirsin. Güzel haberlerini bekliyorum.

banada aparat korkutucu geliyor aksine . umarım yapabilirim artık ya 6 ay bitti 7. ayıma girdim artık :KK43:(

banada yardimci olun lutfen psikologa gittim parmak egzersizi verdi 1 haftadir ugrasiyorum yapamiyorum sadece dokunuyorum o kadar burada kulak cubugu yazmislar gordum deniyim dedim oamuklu kismini sadece yaklastiriyorum dokununca bi tuhaf oluyorum itemiyorum birakiyorum basliyorum aglamaya gozlerim sisti artik nolur banada yardimci olun birde yesim yercok diye bi doktor okudum burda giden varmi kizlar ise yariyormu ne okur cevao verinn

Umarım bu başlıkta bana yardımcı olabilecek biri çıkar.
Hergün egzersiz yapmak acı hissini azaltır mı. Bugün aparat yardımı ile 6cm başarabildim. Ama acı hissi geçmiyor ve kendimi zor gevşettim. Bunu egzersizle yenenler acı hissi sık egzersiz yapmakla azalır mı acaba? 5 yıldır evliyim. Artık yoruldum :KK43:

normal canim hatta simdi bile hissediyorum daralan yeri ama acimiyor esniyor ve sadece ufak bir yanma oluyor o da korkmazsan hemen geciyo.
dedigin gibi sanki cok geriliyordu esnemiyecek de yirtilacak gibiydi.
cok sükür gecti hepsi ve inan bos düsüncelermis yaradilisimiz böyle canim. sonucta dogamiza ters bir sey yapmiyoruz ki olmadik sonuclar alalim zarar görelim. daralan yere gelince bekle baska seyler düsün kendiliginden acilacak. sanirim 6-7 aylik evlisin ben 9 ay sonra yenmistim. insallah sen de yenersin canim zamanla daha rahat olacaksin insallah. eger icin hic rahat etmezse doktora git bir de onun agzindan duy normal oldugunu.

Egzersizle mi yendiniz. Hergün egzersiz yapmak gerekir mi acı hissi egzersizle günden günemi azalıyor

Egzersizle mi yendiniz. Hergün egzersiz yapmak gerekir mi acı hissi egzersizle günden günemi azalıyor

daha cok düsünce gücüyle sonucta bebeklerde dogarken ayni yolu kullaniyor düsünün. en ufak bir acida durup beklemek kasilip zorlamaktan iyidir. sabit beklerseniz acilir.

ben de onu sorcaktım siz bahsetmişsiniz lalegülcan..Ben de yendim ama bende de her illişkide önce dar oluyor sonra yavaş yavaş açmaya çalışınca genişliyor.Bu yüzden kontrollü bir şekilde yapmak zorundayız bu da deneysel bir çalışma gibi hissettiriyor:)Başta hep birazcık acıyor.Sanki hep fadakarlık yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum ve kayganlaştırıcı kullanmadan yapmaya cesaret edemiyorum.1 kere yaptım acıdı çünkü.Ön sevişmeyi uzun tutma ile ilgisi olduğunu da sanmıyorum.Acaba hala vajinusmusun tüm semptomlarını atlatamadık mı?

canim bende de ayni olay var, ben de vajinismusu yendim ama hala ilk giriste biraz zorlaniyorum, ve ben de kayganlastiriciyi birakamadim, halbuki yeterli islakliga sahip oluyorum hep iliskiden once, ama sanki kayganlastirici surunce daha rahat olucak gibi hissediyorum hep ondan her seferinde suruyorum. zamanla alisacak heralde vajina, tik diye bir giris olmuyor, esimin ustunde yavas yavas ikina ikina hareket ediyorum ve hepsini alabiliyorum, ama hala zevk almiyorum, ben de yeni evliyim, ne zaman ben de zevk alirim onu bilmiyorum. agri sizi yanma yok sadece ilk giriste biraz yavas hareketlerle almaya calisiyorum..

banada yardimci olun lutfen psikologa gittim parmak egzersizi verdi 1 haftadir ugrasiyorum yapamiyorum sadece dokunuyorum o kadar burada kulak cubugu yazmislar gordum deniyim dedim oamuklu kismini sadece yaklastiriyorum dokununca bi tuhaf oluyorum itemiyorum birakiyorum basliyorum aglamaya gozlerim sisti artik nolur banada yardimci olun birde yesim yercok diye bi doktor okudum burda giden varmi kizlar ise yariyormu ne okur cevao verinn

Canım sırf sana cevap yazabilmek için üye oldum bu siteye.Sorununu çözebildinmi?Ben vajinusmus olduğumu çok kötü bir tesadüf sonucu öğrendim.Ama direk kabullendim.Bir hafta herşeyi araştırdım.Sonra uygulamaya başladım.İstersen nasıl yaptığımı neler yapdıgımı yaparken neler hissettiğimi paylaşabilirim seninle.Belki yardımcı olabilirim.

merhaba arkadaşlar ben de 8 ay kadar bu sorunu yasadım malesef ama daha sonra esımıde ıkna ederek bır psıkıyatrıste gıttık. 3-4 aylık bır tedavıden sonra hersey duzeldı. lutfen yardım alabılecegınız uzman bırıne basvurup bu duruma vakıt ayırın. doktorun tavsıye ve terapileri cok ıse yarıyor.

X