Merhaba arkadaşım ben hala inanamıyorum ama bir kaç saat önce bu illeti yendim o kadar mutluyum ki 10 aydır yaşadığım kabus bitti sonunda burası olmasaydı ben bu işi başaramazdım aparatın nasıl yapıldığını burdan öğrendim vazgeçmemem gerektiğinide burda sizlerden öğrendim. Şu şekilde başardım belki birilerine derman olur diye anlatıyorum çünkü ben kendimden biliyorum burda yazılanları nasıl bir umutla okuduğumu. İlk önce aparatla egzersiz yaptım (10 cm kalınlığında) bu egzersizi ultrason jeli ve fındık kadar emla sürerek yaptım daha sonra aparatla git gel yaptım ve sonrada yaklaşık bir 20 dakika kadar içimde tuttum aparatı. Daha sonra oturduğum koltuğun arkasına yastıklar koydum ve ayaklarımıda iki tane sandalyeye dayayarak bacaklarım açık bir şekilde pozisyon aldım eşimde önümde diz çöktü aynı aparat gibi eşimin penisini tutarak yavaş vajinamın girişine getirdim başta bir stres oldum ama sonra sanki egzersiz yapıyormuşum gibi düşündüm işe de yaradı yavaş yavaş girmeye başladı en son kalçamı eşime doğru kaykıltarak hepsini almayı başardım ve SIFIR ACI SIFIR YANMA hiç birşey hissetmedim sadece içimde olduğunu hissettim ve birazda tuvaletim varmış gibi hissettim daha sonra eşim gitgel yaptı biraz işte o zaman biraz rahatsızlık hissettim ama kesinlikle acı yoktu sadece alışkın olmadığım bir duyguydu ondan rahatsızlık diyorum pek tabi hiç zevk almadım inş o da zamanla olur ama inanın iş azimli olmakta bitiyor kesinlikle canınız acımıyor o benimde yaşadığım hepimizin yaşadığı acı yanma hissi kendimizi kasmamızdan kaynaklı. Acı duyar gibi olduğunuzda penisi hiç çıkarmadan bekleyin hareketsiz sonra yavaş yavaş almaya çalışın. Allahım herkesi bu illetten kurtarsın ve lütfen asla vazgeçmeyin
Merhaba, bu illet başa bela arkadaşlar, ilkinde yanma olur bu normal ama inanın öyle dayanılmayacakk bi acı değil.zaten hemen geçiyor.sonrasında alıştıkça da gitgide yok oluyor yanma hissi.Allah yardımcınız olsun çeken bilir çok zor ama inanın çok kolay aşıılabiliyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]
canım tebrik ederim çok sevindim :))