Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

kızlar ben dün cok korktuugum asla denemem dedıgım kulak çöpünü denedım ve sonuna kadar itebildim.. git gelde yapabıldım asla yapamam dıyordum cok mutlu oldum bu işe yararmmı gercekten ?

Arkadaşlar Ankarada Süleyman eserdağadında bir doktora gitmeye karar verdim bununla ilgili olarak,siteden bir arkadaşında tavsiyesi ile bayramdan sonra inşallah,duyan bilen var mı başka merak ettim.Ne kadar çok bilgi aırsam o kadar iyi olur tabi.Artık kredifalan çekip gitcem napıyım çaresiz kaldım,parmak egzersizini falan da yamadım 2 parmaktan sonra kilitlendim çünkü:KK43:

Arkadaşlar bende denemedik şey bırakmadıktan sonra çareyi Dolunay KADIOĞLU'nda buldum . O kadar sıkıntı çektikten sonra öyle kolay halloldu ki avazım çıktığı kadar nolur alın şu terapiyi 3 seansta kurtulun diye bağırasım geliyor. Yıllarca umutsuzca bekleyenler boşanmayı düşünenler emin olun ki zor değil ben bumuymuş ya filan oldum sonrasında. Doktora gitmenize gerek yok açın interneti kendi evinizde rahatça anlatın derdinizi online terapi yapın maddi durumunuzun da öyle çok iyi olmasına gerek yok piyasadaki uzmanlar dudak uçuklatıcak paralar talep ediyolar ben sadece seans başına 80 tl verdim . o kadar sıkıntılı bir dönem geçirdim ki inşAllah bu yazım benimle aynı sıkıntıyı çekenlere çare olur.

Arkadaşlar bende denemedik şey bırakmadıktan sonra çareyi Dolunay KADIOĞLU'nda buldum . O kadar sıkıntı çektikten sonra öyle kolay halloldu ki avazım çıktığı kadar nolur alın şu terapiyi 3 seansta kurtulun diye bağırasım geliyor. Yıllarca umutsuzca bekleyenler boşanmayı düşünenler emin olun ki zor değil ben bumuymuş ya filan oldum sonrasında. Doktora gitmenize gerek yok açın interneti kendi evinizde rahatça anlatın derdinizi online terapi yapın maddi durumunuzun da öyle çok iyi olmasına gerek yok piyasadaki uzmanlar dudak uçuklatıcak paralar talep ediyolar ben sadece seans başına 80 tl verdim . o kadar sıkıntılı bir dönem geçirdim ki inşAllah bu yazım benimle aynı sıkıntıyı çekenlere çare olur.

Gözünaydın öncelikle ne mutlu sana. yalnız bişey sormak istiyorum peki online olarak ne yaptığınızı anlatır mısın acaba,yani parmak egzersizi, gevşeme egzersizi vs gibi şyler mi eğer öyleyse onlar bende çare olmadı,aslında benim bulduğum doktorun maliyeti 5000-6000. yani çok büyük meblağ ama çaresiz kalınca gidelim dedik keşke senin gibi daha makul çözüm bulabilsem,yani nasıl çalıştığını anlatırsan sevinirim canım

seanslara ayırdı önce ilk seansta dediki vajinana aynayla bakıp belli bi süre onunla konuşacaksın . sonra eşinle kesinlikle cinsel organlarına yaklaşmadan ayak uçlarından başlayıp yukarıya doğru okşayıp küçük küçük öpücükler kondurarak çıkacaksınız dedi bunu mesela bir hafta tekrarladık. aynı zamanda beni rahatlatıcak konuşmalarda yapıyorduk zaten o terapiye girince baya bi rahatlıyodum. bide ilişkiye girmemiz zaten yasak olduğu için hiç gerilmeden bu dediklerini yapıyodum. ikinci seansta bazı pozisyonlar filan verdi şu şekilde eşine yaklaş şöyle okşa filan tabi yine ilişki yasak daha sonrada parmak egzersizlerine başladık önce ben denedim sonra eşimle başladık onuda şu şekilde yapın şunu deneyin anlatıyor aynı zamanda belli bi zaman sonra baktım ki eşim parmağını sokmak için yaklaştığında hiç kasılma olmadı. inanın bende çok perişan haldeydim daha önce bende parmak egzersizlerini denemiştim bi ton ilaç kullanıp eşime yaklaşıyodum bir bakmışım kaskatı kesilmişim nasıl böyle rahatladım nasıl bu kadar kolay oldu hala anlamış değilim .

Gözünaydın öncelikle ne mutlu sana. yalnız bişey sormak istiyorum peki online olarak ne yaptığınızı anlatır mısın acaba,yani parmak egzersizi, gevşeme egzersizi vs gibi şyler mi eğer öyleyse onlar bende çare olmadı,aslında benim bulduğum doktorun maliyeti 5000-6000. yani çok büyük meblağ ama çaresiz kalınca gidelim dedik keşke senin gibi daha makul çözüm bulabilsem,yani nasıl çalıştığını anlatırsan sevinirim canım

5000-6000 tl çok para onun yerine görüşsen dolunay hanımla bende işe yaramaz deme parmak egzersizi bendede işe yaramamıştı ama terapist kadın öyle bi ikna ediyo ki seni zaten çok inanarak başlıyosun olaya. yinede sen bilirsin ama ben olsam böyle büyük bi meblağ ödemeden önce uygun olanını denemek isterdim ama dolunay hanımın da bu konu uzmanlık alanı için rahat olsun. Bayramdan sonra gidicem demişsin belkide o zamana kadar sorunun çözülmüş bile olabilir

Kızlar çok kötü hissediyorum kendimi. Ben daha kalin bir seyle hic denemedim daha egzersizlerimin basindayim. Ama dun gece esim birden denemek istedigini söyledi ben de onu reddedemedim haksizlik ediyorum gibi geldi. Denedik ama nerdeyse hic girmedi. Ve suana kadar cok sakin olan eşim çıldırdı. Cok agresifti. Ben o kadar terledim ve titriyordum ki sonradan dusa girdigimde hala dizlerimde derman yoktu. Bu sabahtan beri morelim berbat. Bundan sonra napmaliyim bilmiyorum. Pazar gununden sonra bir ay birbirimizi goremeyecegiz. Is icin yurt disina gidecek. Araya zaman girecek ve ben bu zamani ailemle gecirecrgim. Egzersiz de yapamam. O gitmeden bikac kez daha denesem hata mi olur bilmiorum. Konuşarak sakince. Ama neden girmedi bilmiorum. Bana yardim edin :KK43:

dolunay kadıoğlunun kitabını okumuştum ben de.. ilk ondan öğrendim biçok şeyi... ben sıradan bi psikololoğa gittim 160 tl verdim seans başı.. acaba ben de mi dolunay kadıoğluna online başvursaydım :KK43:((

dolunay kadıoğlunun kitabını okumuştum ben de.. ilk ondan öğrendim biçok şeyi... ben sıradan bi psikololoğa gittim 160 tl verdim seans başı.. acaba ben de mi dolunay kadıoğluna online başvursaydım :KK43:((

Canım her şey kısmet sorunun çözüldüyse hiç önemli değil :)

Canım her şey kısmet sorunun çözüldüyse hiç önemli değil :)

çözülmedi ama en son psikoloğum yarıya kadar dene dedi. dün denedim başaramadım :KK43:(( egzersiz yapıyorum ama çok inceydi, işaret parak ve yine kalınlıkta şeylerle denedim. hiç kalın denemedim... :KK43:((

Nasıl desem nerden başlasam bilmiyorum. Ben henüz 1 buçuk aylık evliyim ve ben de sizler gibi aynı dertten müzdaribim. Eşim Allah razı olsun çok anlayış gösteriyor ama nafile ben kendimi suçlamaktan alamıyorum. Dün bir üniversite hastanesinin psikiyatri bölümüne randevu aldım.Cinsel işlev bozukluğu bölümüne ordan sevk ediyorlarmış sanırım. Parmak, egzersiz falan diye konuşmalarınızı okuyup duruyorum ama okurken bile kanım çekiliyor ağlıyorum. Ben napıcam doktor benden bunu istediğinde hiç bilmiyorum. Allahım bizleri, bizlere yardım edebilecek insanlarla karşılaştırsın inşallah. Bu arada bu illeti yenen kardeşlerimin hikayelerini okudukça bir umut ışığı yanıyor içimde. İnşallahh diyorum, inşallah ben de birgün. Ah aah!

Merhaba arkadasim.bu derdi ancak yasayan bilir.okadar ii anliyorumki seni.bende yasiyorum bu problemi.bende ilk once psikoliga gittim ama hic faydasi ilmadi kasilmalarim coktu.her yolu denedim.bu steden bicok ark.la konustum egzersiz yapmaya calistim parmak vs. Ama olmuyodu.biyere kadar oluyodu sonra ilerlemiyordu.1 ay once suleyman eserdaga randevu alip esimle gittik.psikolojik b problem bu vajinismus evet ama doktor yapisal bi wngelin olup olmadigina bakti once.ve malesef sadece psikolojik deilmis benm sorunum.kizlik zarim yuksek kenarli oldugu icin vajinayi daraltiyormus.operason yapildi kizlik zarima giris kolaylassin diye.sonra aparatlarla egzersizler basladi.kolay oldugunu soleyemem ama gercekten kasildigimiz icin bu olay bu kadar zor.ben dun ilk defa penisi icime aldim tamamina yakinini.esim altta ben usteydim.bu sekilde daha kontrollu oluyo.ama kontrolun esumde oldugu hic bi pozisyonu hala yapamiyorum.ama oda olucak ins.en yakin zamanda tamamen bitcek. Psikologa gitmeden evvel jinekolojik bi muayene olmani tavsiye ederim arkadasim.ama biz muayenede hassas oldugumuz icin ii bir doktora git durumunu anlat.insallah Allah sanada sifa verir bian evvel.hepimiz kurtuluruz bu dertten insallah

Arkadaşlar Ankarada Süleyman eserdağadında bir doktora gitmeye karar verdim bununla ilgili olarak,siteden bir arkadaşında tavsiyesi ile bayramdan sonra inşallah,duyan bilen var mı başka merak ettim.Ne kadar çok bilgi aırsam o kadar iyi olur tabi.Artık kredifalan çekip gitcem napıyım çaresiz kaldım,parmak egzersizini falan da yamadım 2 parmaktan sonra kilitlendim çünkü:KK43:

süleyman eserdağ çok iyi bi tercih canım bende istanbul da saygın micozkadıoğlu na gidiyorum daha önce birlikte çalışmişlar zaten aynı tedaviyi uyguluyolar evet biraz pahalı ama ben baya ilerledim

Merhaba canim.ben 1 ay once gittim suleynan beye.parmak egzersizi vermiyolar aparat veriyo boy boy onla calisiyosun.5 gun gittim ben.ilk gun muayene yaiyo yapisal sorun var mi diye.bende varmis mesala.kizlik zarim yuksek kenarliymis.onu operasyonla acti mesala sonra egzersizlere gectim.hala tam olmadi iliski ama.ben agir vajinismustum cunku kasilmamda coktu.ama inanilmaxz fark var doktora gitmeden once Ve simdi aarasinda.benim kadar cesaretsiz ve korkagi yoktur eminim.ben bile bu hale geldiysem dusun artik.onceki gun ben ustte oldugum pozisyonda tamamina yakinini aldim penisin.baska pozisyonlari henüz yapamiyorm ama yakinda onlarida yapicama inaniyorum.ins sende cozersin en yakin zamanda.Allah hepimizi kurtarsin

merhaba bayanlar.. başarı öyküleriniz şu zor günlerimde beni çook rahatlattı. ben de eşimle denemeler yapıyorum şu 2 gündür. sizlerden üstte olduğumuz pozisyonda nasıl yapacağımızı detaylı olarak bana özelden anlatan olursa çok mutlu olacağım. biliyorum burda sadece başarı öyküleri var ama burda başaranlar var diye bunu yazdım. eğer yardımcı olursanız özelden inşallah bikaç gün içinde ben de başarı öykümü yazarım.. kimbilir... :KK66:

Merhaba arkadaşlar 10 aylık evliyim. Evlendiğim ilk haftadan beri buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyorum daha önce psikoloğa gittim parmak egzersiz ödevleri verip eve yolluyordu ve malesef başarılı olamadım burdan görüp kendime aparat yaptım aparatla egzersiz yapıyordum ama ilişkiye girmeye çalıştığımda yine başarısız oluyorduk çok acı çekiyordum. geçenlerde canıma tak etti eşimlede konuştum bizim için maddi olarak zorlıcağını bilerek izmirde bir doktora gitmeye karar verdik gittikte ücreti 3200 tl idi 2 seansta yeneceğimi söylüyordu ilk önce konuştuk sonra altta muayene oldum daha sonra parmağıyla egzersiz yaptırdı doktor sonra eşimi çağırdı onunlada yaptık aynı egzersizi ve bize benimde kafama çok yatan bir pozisyon önerdi koltukta arkama yastık koyarak ve biraz öne kaykılarak ayaklarımı yüksek biyere koyarak açmamı ve o şekilde ilişkiye girmemi önerdi kayganlaştırıcı olarakta ultrason jeli verdi ve 1 hafta sonunda kendisini aramamızı söyledi. biz doktordan çıktığımızda çok umutluyduk ve evde hemen denemeye giriştik sonuç hüsran hergün denedik 1 hafta boyunca evet artık kendimi kasmıyorum eşimide itmiyorum çünkü penisi kendim yerleştiriyorum vajinama kontrolde bende kendimide zorluyorum girsin diye ama aşırı bir yanma var doktoru aradım yanmanın normal olduğunu söyledi geçiceğini söyledi birkaç deneme daha yapmamı sonra tekrar gelmemi söyledi ama benim moralim çok bozuldu çünkü doktorun sitesinde 12 yıllık vajinismus hastalarının bile 2 seansta bu illeti yendikleri ve doktora teşekkür ettiklerini okudum şuan çok üzgünüm hem o kadar para verdik ödüm kopuyor başarısız olursak o kadar para boşunamı gitti diye. tekrar deniyoruz sürekli ama o yanma var ya aşırı canımı yakıyor dayanılcak gibi değil nasıl dayanıcamki ben o yanmaya doktorun dediği gibi yenen arkadaşlarıma soruyorum yanma olayı normalmi neyapmalıyım yanmanın geçmesi için ne yapabilirim önerisi olan varmı?

Merhaba kizlar.. ben de araniza yeni katildim, size yasadiklarimi anlatmak istedim. henuz 1 aylik evliyim. evlendigimiz gece esim yanina prezervatif almayi unuttugu icin ve ben de henuz hamile kalmak istemedigim icin acikcasi birlikte olmak istemedim, ama kendisi geri cekilebilecegini soyledi. yine de kendimi tedirgin hissederek iliskiye girmeye calistik ama basarili olamadik. sonraki gunlerde tekrar denedik ama sonuc hep husran oldu. Esim bana hep "sanki orada bir bariyer var giremiyorum" diyip duruyordu. denemelerimizde bir sure sonra gercek bir birliktelik gerceklestiremedigimiz icin de esimin ereksiyonu kayboluyordu boylelikle de devam edemiyorduk. ben sorunun vajinismus olduguna emindim, cunku kendimi kasiyordum ve rahat hissedemiyordum ve esimin bahsettigi o hayali "bariyer" ortaya cikiyordu. doktora gitmeye karar verdim, bir bayan doktor muayene etti ve vajinamin dar oldugunu, esimin once parmakla denemesini soyledi, birden girmeye kalkmasin yoksa yirtik olur dedi. tabi ben bunu duyunca daha da tedirgin oldum. ama parmakla deneme kismi da bana cok korkunc geldi. parmaktansa penisin daha zararsiz oldugu dusuncesiyle esimle tekrar denemeye karar verdim. ama sonuc malesef ayniydi, yine birlesmeyi gerceklestiremedik.bu durum sozle soylenmese de aramizda ciddi anlamda sorun yaratiyordu, esim anlayisli davraniyor fakat duruma uzuluyordu ve bunu hissediyordum, sanki hevesi de kacmis gibiydi, sonucta boyle olmasini hayal etmiyordu. durum boyle olunca ben bayan doktora guvenmeyip tekrardan bir doktora daha gorunmek istedim ve bir profesore gittim. adam inanilmaz derecede beni yureklendirdi, kesinlikle vajinamin dar olmadigini, aksine gayet guzel bir yapisinin oldugunu, kizlik zarimin cok ince oldugunu ve aci bile hissetmeyecegimi soyledi. doktora gittikten sonra regl oldugum icin denemelere ara vermek durumunda kaldik. sonrasinda balayina gittik ve sanirim ortam degisikligi bana kendimi daha guvende hissettirdi, kendimi cok telkin ettim hicbir sorun olmayacagina dair, hep doktorumun soylediklerini aklima getirdim, hep kendime dedim ki, "ne kadar aciyabilir, boyle biseyden ölen insan var mi ki ben bu kadar tedirgin oluyorum" diye kendimi cesaretlendirdim, ve aksamina esimle denemeye karar verdik. uzerime yattigi anda sanki o an cok baska bir aktivite halindeymisiz gibi hic oraya odaklanmadim, hep baska seyler dusundum, kafami ne kadar aciyacagina, olup olmayacagina takmadim ve kendimi onun ellerine biraktim. birkac dakika sonra cok hafif, cimdik gibi bir his duydum ve aninda gecti. o an anlamadim bile kizlik zarimin bozuldugunu, ama esim anlamis, ve geri cekildi. sonra tuvalete gittigimde gordum ki kanama olmus, boylelikle o bariyeri asmayi basardik. sonraki gunlerde ben bazi forumlardan okudugum kadariyla kadinin ustte oldugu pozisyonlarin ilk zamanlar icin daha uygun oldugunu ogrenince oyle denemek istedim. esim beni incitmek istemedigi icin farkli pozisyon denemek istemedi once ama benim kararli oldugumu gorunce o da tamam dedi. ve esimin kucagina oturdugum pozisyonda cok daha rahat sekilde birlesme gerceklesti. kizlar size sunu soylemeliyim, yaklasik 8 defa tam birlesme sagladik evlendigimizden beri. hic birisinde tik diye bir kerede giris olmuyor, ama size tavsiyem, esinizle deneme yapacaksaniz kucagina oturarak baslamaniz. kesinlikle o sekilde daha rahat oluyor. kendinizi kasmayin, gevseyin, sadece yavas hareketlerle bir kerede icinize almaya calismayin, yavas yavas asagi yukari hareket ederek yolu acin. sonrasinda zaten tamamen girmis oluyor ve sorun kalmiyor. suan esimle degisik pozisyonlarda birlikte olabiliyoruz, canim yanmiyor ama henuz ben orgazm olmadim. o da bayanlar icin normal diyorlar, iliskiye yeni girmeye baslayan bayanlar birkac ay sonra zevk aliyormus, ama esim cok mutlu, kendisi cok zevk aliyor, onun almasi da simdilik bana yetiyor. hepinizi cok iyi anladigimi belirtmek istiyorum, cunku kisa bir sure icin de olsa ben de bu kabusu yasadim, ama parmak egzersizi yapmadan, sadece kafamin icini bosaltarak ve telkinle kendi kendime bunu yendim. o yasadigim donem benim icin kabus gibiydi, esimle aramizda asamadigimiz bir duvar vardi sanki ve ben kendimi cok suclu, aciz ve caresiz hissettim ve basarmayi cok istedim. kendimi ayipli mal gibi hissettirdi bu illet bana. ve dedim ki kendime, herseyi benim beynim yapiyor, annem, kizkardeslerim hepsi bu yollardan gecmis, cocuk sahibi olmuslar, ben neden yapamayim? boyle telkinlerle ve kendi kendimi cesaretlendirmemle bu isin ustesinden gelebildim, umarim hepiniz de en kisa zamanda bu illeti yener kurtulursunuz, eslerinizle mukemmel bir evlilik hayatiniz olur. buraya sizi cesaretlendirmek icin uye oldum, ve destek olmak istiyorum, sorunuz olursa her zaman yardim etmeye hazirim. sevgiyle kalin...

kızlar bılıyorsunuz vajınusmuyum odevlerımı yapıyorum bu arada esımle beraber olduk bebek ıstedgımız ıcın 2 kere sürtünme yolu ıle beraber olduk eşim boşalırkene ıkındım içime gitsin die acaba hamıle kalınırmı :KK14::KK14:

Merhaba arkadaşlar 10 aylık evliyim. Evlendiğim ilk haftadan beri buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyorum daha önce psikoloğa gittim parmak egzersiz ödevleri verip eve yolluyordu ve malesef başarılı olamadım burdan görüp kendime aparat yaptım aparatla egzersiz yapıyordum ama ilişkiye girmeye çalıştığımda yine başarısız oluyorduk çok acı çekiyordum. geçenlerde canıma tak etti eşimlede konuştum bizim için maddi olarak zorlıcağını bilerek izmirde bir doktora gitmeye karar verdik gittikte ücreti 3200 tl idi 2 seansta yeneceğimi söylüyordu ilk önce konuştuk sonra altta muayene oldum daha sonra parmağıyla egzersiz yaptırdı doktor sonra eşimi çağırdı onunlada yaptık aynı egzersizi ve bize benimde kafama çok yatan bir pozisyon önerdi koltukta arkama yastık koyarak ve biraz öne kaykılarak ayaklarımı yüksek biyere koyarak açmamı ve o şekilde ilişkiye girmemi önerdi kayganlaştırıcı olarakta ultrason jeli verdi ve 1 hafta sonunda kendisini aramamızı söyledi. biz doktordan çıktığımızda çok umutluyduk ve evde hemen denemeye giriştik sonuç hüsran hergün denedik 1 hafta boyunca evet artık kendimi kasmıyorum eşimide itmiyorum çünkü penisi kendim yerleştiriyorum vajinama kontrolde bende kendimide zorluyorum girsin diye ama aşırı bir yanma var doktoru aradım yanmanın normal olduğunu söyledi geçiceğini söyledi birkaç deneme daha yapmamı sonra tekrar gelmemi söyledi ama benim moralim çok bozuldu çünkü doktorun sitesinde 12 yıllık vajinismus hastalarının bile 2 seansta bu illeti yendikleri ve doktora teşekkür ettiklerini okudum şuan çok üzgünüm hem o kadar para verdik ödüm kopuyor başarısız olursak o kadar para boşunamı gitti diye. tekrar deniyoruz sürekli ama o yanma var ya aşırı canımı yakıyor dayanılcak gibi değil nasıl dayanıcamki ben o yanmaya doktorun dediği gibi yenen arkadaşlarıma soruyorum yanma olayı normalmi neyapmalıyım yanmanın geçmesi için ne yapabilirim önerisi olan varmı?[/QUO

Merhaba, bu illet başa bela arkadaşlar, ilkinde yanma olur bu normal ama inanın öyle dayanılmayacakk bi acı değil.zaten hemen geçiyor.sonrasında alıştıkça da gitgide yok oluyor yanma hissi.Allah yardımcınız olsun çeken bilir çok zor ama inanın çok kolay aşıılabiliyor.

ben bugün katıldım buraya..Ve Allah biliyo sırfff vajinismusu yenmek isteyen arkadaşlara muhteşemmmmm bi yol var onu söylemek için....kendim yaşadım bunu...çok özelimi anlatmak istemiyorum ama meşhur bi doktor var oraya bile gittik adamın fasa fiso başarı hikayeleri terapilerini internetten araştırıp aylar önce randevu aldık..ama iğrenç bi muamaele( zaten korkuyorum tırsıyorum-bana bi de kendisi sert konuşuyodu falan)çektik geldik paramızı da iade etmesi için baskı yaptık falan.........neyse daha sonra anlatırım aşırı uzun sürdü benim umutsuzluğum ve artık boşanmak istedim utancımdan eşimden......işte Rabbim bu kadar yıkılınca karşıma Cübbeli Ahmet hocanın bi videosunu çıkardı....313 ayetel kürsi.....bağlanma sorunu olan eşler için .....bunu okuduk eşimle o gece değil ondan bi kaç gün sonra yapabildik!!!!!! ağladım ağladımmmmmmm .....o arada ben afedersiniz aparat vs ile de denedim sürekli...kremler falan...ama o dua ile oldu eminim....ve secdeye kapanmıştım Allahım ne olur bana şu işi bi yaptır gerçek karıkoca olmayı nasip et evliliğimiz yıkılmasın..bi çocuk ihsan et diye.....çocuğum hala olmuyo (imtihan olacak illa kiiiiiiiiiiiii hayatımda)ama vajinsmusu yendim..SONSUZ ŞÜKÜR EDİYORUZ HALA O DUAYI HATIRLAYIP EŞİMLE...VE BU KULÜpteyazan arkadaşlardan neler neler öğrendim resmen muhteşem.......bi de taktik olarak naçizane bişe önericem ben de burda okumuştum ....psikolojik olarak tam ilişki sırasında içinize bişe giriyomuş gibi değil de ne yapın biliyo musunuz...ıkınınn dışa doğru...büyük ya da küçük tuvaletinizi zorla yapmak gibi ıkının ..çok samimiyim...çünkü tam vajinada dar bi kısım eşik var p..s tam oradan girerken zaten tüm sorun...ve kadınlar o kısma takılınca alamıyo içine ....ama siz ıkınınca tam ordan luupp diye grdiği saniyeyi hissediyosunuz arkası geniş zaten rahim yolunun..vallahi billahi arkadaşlar o duayı okuyun...şu ıkınmayı yapın..olacak bu iş evvelallah....ekstradan bi dua var ki onu da yapmıştık ama o sıralar bi sürü dua ediyoduk....o da içlerinden en mühimiydi.. salatı fatih sığası..Allah razı olsun hangi dua sebep olduysa ona da vesile CÜBBELİ AHMET HOCADIR

Merhaba arkadaşım ben hala inanamıyorum ama bir kaç saat önce bu illeti yendim o kadar mutluyum ki 10 aydır yaşadığım kabus bitti sonunda burası olmasaydı ben bu işi başaramazdım aparatın nasıl yapıldığını burdan öğrendim vazgeçmemem gerektiğinide burda sizlerden öğrendim. Şu şekilde başardım belki birilerine derman olur diye anlatıyorum çünkü ben kendimden biliyorum burda yazılanları nasıl bir umutla okuduğumu. İlk önce aparatla egzersiz yaptım (10 cm kalınlığında) bu egzersizi ultrason jeli ve fındık kadar emla sürerek yaptım daha sonra aparatla git gel yaptım ve sonrada yaklaşık bir 20 dakika kadar içimde tuttum aparatı. Daha sonra oturduğum koltuğun arkasına yastıklar koydum ve ayaklarımıda iki tane sandalyeye dayayarak bacaklarım açık bir şekilde pozisyon aldım eşimde önümde diz çöktü aynı aparat gibi eşimin penisini tutarak yavaş vajinamın girişine getirdim başta bir stres oldum ama sonra sanki egzersiz yapıyormuşum gibi düşündüm işe de yaradı yavaş yavaş girmeye başladı en son kalçamı eşime doğru kaykıltarak hepsini almayı başardım ve SIFIR ACI SIFIR YANMA hiç birşey hissetmedim sadece içimde olduğunu hissettim ve birazda tuvaletim varmış gibi hissettim daha sonra eşim gitgel yaptı biraz işte o zaman biraz rahatsızlık hissettim ama kesinlikle acı yoktu sadece alışkın olmadığım bir duyguydu ondan rahatsızlık diyorum pek tabi hiç zevk almadım inş o da zamanla olur ama inanın iş azimli olmakta bitiyor kesinlikle canınız acımıyor o benimde yaşadığım hepimizin yaşadığı acı yanma hissi kendimizi kasmamızdan kaynaklı. Acı duyar gibi olduğunuzda penisi hiç çıkarmadan bekleyin hareketsiz sonra yavaş yavaş almaya çalışın. Allahım herkesi bu illetten kurtarsın ve lütfen asla vazgeçmeyin

Merhaba, bu illet başa bela arkadaşlar, ilkinde yanma olur bu normal ama inanın öyle dayanılmayacakk bi acı değil.zaten hemen geçiyor.sonrasında alıştıkça da gitgide yok oluyor yanma hissi.Allah yardımcınız olsun çeken bilir çok zor ama inanın çok kolay aşıılabiliyor.[/QUOTE]

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X