Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bende denemedik şey bırakmadıktan sonra çareyi Dolunay KADIOĞLU'nda buldum . O kadar sıkıntı çektikten sonra öyle kolay halloldu ki avazım çıktığı kadar nolur alın şu terapiyi 3 seansta kurtulun diye bağırasım geliyor. Yıllarca umutsuzca bekleyenler boşanmayı düşünenler emin olun ki zor değil ben bumuymuş ya filan oldum sonrasında. Doktora gitmenize gerek yok açın interneti kendi evinizde rahatça anlatın derdinizi online terapi yapın maddi durumunuzun da öyle çok iyi olmasına gerek yok piyasadaki uzmanlar dudak uçuklatıcak paralar talep ediyolar ben sadece seans başına 80 tl verdim . o kadar sıkıntılı bir dönem geçirdim ki inşAllah bu yazım benimle aynı sıkıntıyı çekenlere çare olur.
Gözünaydın öncelikle ne mutlu sana. yalnız bişey sormak istiyorum peki online olarak ne yaptığınızı anlatır mısın acaba,yani parmak egzersizi, gevşeme egzersizi vs gibi şyler mi eğer öyleyse onlar bende çare olmadı,aslında benim bulduğum doktorun maliyeti 5000-6000. yani çok büyük meblağ ama çaresiz kalınca gidelim dedik keşke senin gibi daha makul çözüm bulabilsem,yani nasıl çalıştığını anlatırsan sevinirim canım
Arkadaşlar bende denemedik şey bırakmadıktan sonra çareyi Dolunay KADIOĞLU'nda buldum . O kadar sıkıntı çektikten sonra öyle kolay halloldu ki avazım çıktığı kadar nolur alın şu terapiyi 3 seansta kurtulun diye bağırasım geliyor. Yıllarca umutsuzca bekleyenler boşanmayı düşünenler emin olun ki zor değil ben bumuymuş ya filan oldum sonrasında. Doktora gitmenize gerek yok açın interneti kendi evinizde rahatça anlatın derdinizi online terapi yapın maddi durumunuzun da öyle çok iyi olmasına gerek yok piyasadaki uzmanlar dudak uçuklatıcak paralar talep ediyolar ben sadece seans başına 80 tl verdim . o kadar sıkıntılı bir dönem geçirdim ki inşAllah bu yazım benimle aynı sıkıntıyı çekenlere çare olur.
dolunay kadıoğlunun kitabını okumuştum ben de.. ilk ondan öğrendim biçok şeyi... ben sıradan bi psikololoğa gittim 160 tl verdim seans başı.. acaba ben de mi dolunay kadıoğluna online başvursaydım ((
Canım her şey kısmet sorunun çözüldüyse hiç önemli değil :)
Nasıl desem nerden başlasam bilmiyorum. Ben henüz 1 buçuk aylık evliyim ve ben de sizler gibi aynı dertten müzdaribim. Eşim Allah razı olsun çok anlayış gösteriyor ama nafile ben kendimi suçlamaktan alamıyorum. Dün bir üniversite hastanesinin psikiyatri bölümüne randevu aldım.Cinsel işlev bozukluğu bölümüne ordan sevk ediyorlarmış sanırım. Parmak, egzersiz falan diye konuşmalarınızı okuyup duruyorum ama okurken bile kanım çekiliyor ağlıyorum. Ben napıcam doktor benden bunu istediğinde hiç bilmiyorum. Allahım bizleri, bizlere yardım edebilecek insanlarla karşılaştırsın inşallah. Bu arada bu illeti yenen kardeşlerimin hikayelerini okudukça bir umut ışığı yanıyor içimde. İnşallahh diyorum, inşallah ben de birgün. Ah aah!
Arkadaşlar Ankarada Süleyman eserdağadında bir doktora gitmeye karar verdim bununla ilgili olarak,siteden bir arkadaşında tavsiyesi ile bayramdan sonra inşallah,duyan bilen var mı başka merak ettim.Ne kadar çok bilgi aırsam o kadar iyi olur tabi.Artık kredifalan çekip gitcem napıyım çaresiz kaldım,parmak egzersizini falan da yamadım 2 parmaktan sonra kilitlendim çünkü
Arkadaşlar Ankarada Süleyman eserdağadında bir doktora gitmeye karar verdim bununla ilgili olarak,siteden bir arkadaşında tavsiyesi ile bayramdan sonra inşallah,duyan bilen var mı başka merak ettim.Ne kadar çok bilgi aırsam o kadar iyi olur tabi.Artık kredifalan çekip gitcem napıyım çaresiz kaldım,parmak egzersizini falan da yamadım 2 parmaktan sonra kilitlendim çünkü
Merhaba arkadaşlar 10 aylık evliyim. Evlendiğim ilk haftadan beri buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyorum daha önce psikoloğa gittim parmak egzersiz ödevleri verip eve yolluyordu ve malesef başarılı olamadım burdan görüp kendime aparat yaptım aparatla egzersiz yapıyordum ama ilişkiye girmeye çalıştığımda yine başarısız oluyorduk çok acı çekiyordum. geçenlerde canıma tak etti eşimlede konuştum bizim için maddi olarak zorlıcağını bilerek izmirde bir doktora gitmeye karar verdik gittikte ücreti 3200 tl idi 2 seansta yeneceğimi söylüyordu ilk önce konuştuk sonra altta muayene oldum daha sonra parmağıyla egzersiz yaptırdı doktor sonra eşimi çağırdı onunlada yaptık aynı egzersizi ve bize benimde kafama çok yatan bir pozisyon önerdi koltukta arkama yastık koyarak ve biraz öne kaykılarak ayaklarımı yüksek biyere koyarak açmamı ve o şekilde ilişkiye girmemi önerdi kayganlaştırıcı olarakta ultrason jeli verdi ve 1 hafta sonunda kendisini aramamızı söyledi. biz doktordan çıktığımızda çok umutluyduk ve evde hemen denemeye giriştik sonuç hüsran hergün denedik 1 hafta boyunca evet artık kendimi kasmıyorum eşimide itmiyorum çünkü penisi kendim yerleştiriyorum vajinama kontrolde bende kendimide zorluyorum girsin diye ama aşırı bir yanma var doktoru aradım yanmanın normal olduğunu söyledi geçiceğini söyledi birkaç deneme daha yapmamı sonra tekrar gelmemi söyledi ama benim moralim çok bozuldu çünkü doktorun sitesinde 12 yıllık vajinismus hastalarının bile 2 seansta bu illeti yendikleri ve doktora teşekkür ettiklerini okudum şuan çok üzgünüm hem o kadar para verdik ödüm kopuyor başarısız olursak o kadar para boşunamı gitti diye. tekrar deniyoruz sürekli ama o yanma var ya aşırı canımı yakıyor dayanılcak gibi değil nasıl dayanıcamki ben o yanmaya doktorun dediği gibi yenen arkadaşlarıma soruyorum yanma olayı normalmi neyapmalıyım yanmanın geçmesi için ne yapabilirim önerisi olan varmı?[/QUO
Merhaba, bu illet başa bela arkadaşlar, ilkinde yanma olur bu normal ama inanın öyle dayanılmayacakk bi acı değil.zaten hemen geçiyor.sonrasında alıştıkça da gitgide yok oluyor yanma hissi.Allah yardımcınız olsun çeken bilir çok zor ama inanın çok kolay aşıılabiliyor.