Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Bana da yardımcı olabilir misiniz ? 2 yıllık evliyim hipnoterapi aldım ama hala etkisini görmedim.

Bana da yardımcı olabilir misiniz ? 2 yıllık evliyim hipnoterapi aldım ama hala etkisini görmedim.
Merhabalar ne durumdasın.Şöyle ki egzersiz olmadan bu işin çözümü yok aparat filn yaptınız mı hiç burda çoğu kadın eğer ki vajınusmus derecesi çok yüksek değilse bir şekılde aparatsız da yeniyor ama aparat her konuda bence şart😍 ben aparat sayesinde yendim özelden de yazayım sana belki yardımcı olur söylediklerim

Merhaba,

benimde yardima ihtiyacim var. 8 aylik evliyim aparatlarim var burdaki hikayeleri okuyarak cesaretlendim ve en kücügünü tamamen icime alabiliyorum (önceden buda mümkün degildi). 2. boyutu sadece yariya kadar aliyorum sonrasi sanki kapi duvar ve yanma hissediyorum. Lütfen banada yardimci olun 😔

Merhaba,

benimde yardima ihtiyacim var. 8 aylik evliyim aparatlarim var burdaki hikayeleri okuyarak cesaretlendim ve en kücügünü tamamen icime alabiliyorum (önceden buda mümkün degildi). 2. boyutu sadece yariya kadar aliyorum sonrasi sanki kapi duvar ve yanma hissediyorum. Lütfen banada yardimci olun 😔
Ozelden donus yapıyorum canım🌸

Merhaba,

Hayır eylülcüm orda duvar kapalılk söz konusu değil güçlü ittirmediğin için o aşk kasları olarak bahsettiğimiz yerden aparat geçemiyor haliyle sende orda yanma sızı duyuyorsun.Hangi pozisyonda nasıl yaptığında önemli eksiklerimiz illaki oluyor ama bunu başarırsın özelden de yazayım sana

S Sevooo123 mesajına döndüm sen artık vajınusmusu yenmişin bile canım aslında bir kaç eksiğini tamamlayınca bu iş bitmiştirr demek grubta sana yardımcı olacak çok kişi var :dua:

Arkadaşlar merhaba,
Benim 6 yıllık bir ilişkim vardı ve vajinismus yüzünden bitti. Artık daha fazla gücü kalmadığını söyledi. Son 1.5 yıla kadar ben de bunun farkında değildim beynim bu durumu önce normalize etti sonra da yok saydı. Bu hastalığı yenmek için çok yer araştırdım ancak 3 günde %100 başarı sağlıyoruz diyen yerler 7000 tl istiyor. Tek başıma cinsel terapiye başladım çünkü erkek arkadaşım ilişkiye devam edemeyeceğini söyledi. Terapi de çok uzun sürecek gibi. Bunu yenip ilişkimi kurtarmak istiyorum. Parmak egzersizlerine başladım parmakların hepsini alabiliyorum ancak 2 parmak çok zorluyor. Bunu tek başıma yenebilir miyim? Çok zor durumdayım bunu aşan birileri bana yardım edebilir mi?

Banada yardımcı olur musunuz ben 2 aylık evliyim vajinismus tedavisi görüyordum septa alınması yapıldı denedim Bi kısmını alabildim pozisyon ile ilgili Bi sıkıntı var gibi gelldi yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba,
Benim 6 yıllık bir ilişkim vardı ve vajinismus yüzünden bitti. Artık daha fazla gücü kalmadığını söyledi. Son 1.5 yıla kadar ben de bunun farkında değildim beynim bu durumu önce normalize etti sonra da yok saydı. Bu hastalığı yenmek için çok yer araştırdım ancak 3 günde %100 başarı sağlıyoruz diyen yerler 7000 tl istiyor. Tek başıma cinsel terapiye başladım çünkü erkek arkadaşım ilişkiye devam edemeyeceğini söyledi. Terapi de çok uzun sürecek gibi. Bunu yenip ilişkimi kurtarmak istiyorum. Parmak egzersizlerine başladım parmakların hepsini alabiliyorum ancak 2 parmak çok zorluyor. Bunu tek başıma yenebilir miyim? Çok zor durumdayım bunu aşan birileri bana yardım edebilir mi?
Ben kendim evde aparat sayesinde kısa sürede yendim.Bence aparatlara şans ber çünkü bu rahatsızlığın tedavisi var ve egzersizi şart yazayım olur mu sana🤗

Merhabalar ben de vajinismusu yendim. Yardımcı olurum düşüncesiyle yaşadıklarımı burdan paylaşmak istiyorum. Öncelikle evlenince ilk yapılması gereken kadın doğum doktoruna gitmek. Nadir de olsa fizyolojik bir sıkıntı olabiliyor ki benim operasyon geçirmem gerekti. Ama ben bunu bilmediğim için 1 bucuk ay psikolojik olarak çok yıpranarak geçirdim zamanımı. Çünkü her denemede acı çekiyordum. Panik olup kendimi kapatıyordum. Ameliyat sonrası egzersizlere başladım. Önce serçe parmak inanın serçe parmağın ilk boğumunda bile yarım saat uğraşan ben daha sonra bir parmak iki parmak üç parmak çalışması yaptım. Daha sonra acaba farklı cisimlerle çalışma yapabilir miyim diye düşünürken önce dezenfekte ettiğim makyaj fırçası, mum, bunların çok kolay giriş yaptığını görünce farklı pozisyonlarda da bunları almaya çalıştım sonra kendim aparat yaptım. Makyaj fırçasını pamukla sarıp streçledim ve prezervatife geçirdim. Eni 4 cm vardı ve onunla çalışmalar yaptım. Eşimle denemeden önce parmak ve aparatla çalışma yaptım kendimi hazırladım. Sonra denedim ve 3. Deneyişimde oldu. Denerken Bi sızı duydum ama yılmadım kontrol tamamen bendeydi. Bu beni rahat hissettirdi ve başardım. Her şeyin düzene girmesi zamanla arkadaşlar. Önce istek ve çaba gerekiyor. Ben sabah öğle akşam sürekli egzersiz yaptım. Birde size tavsiyem not tutun bu beni çok rahatlattı. Hep yapabildiklerimi not aldım. Hep olumluya yönlendirdim kendimi açıp açıp okudum mutsuzluğa düşünce.

X