Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

canm prmak egzersiizi yapabiliyormusun

canm prmak egzersiizi yapabiliyormusun
Uyusturmadan orta parmagimi alabiliyorum . Uyusturun 2 parmagmda giriyo ama 3 parmagin ilk bogumundan fazlasini sokamyrum icerdeki zardan gecemiyorum . Kadin doguma gittim dar mi bi sorun.mu var diye hersey normal.bi sorun yok vajinan da dedi

Uyusturmadan orta parmagimi alabiliyorum . Uyusturun 2 parmagmda giriyo ama 3 parmagin ilk bogumundan fazlasini sokamyrum icerdeki zardan gecemiyorum . Kadin doguma gittim dar mi bi sorun.mu var diye hersey normal.bi sorun yok vajinan da dedi
canm 2 parmak yapabiliyorsan spreyi sık ve eşli dene..bende yeni yendm seni anlıyorum ramazndan dolayı sık ve düzenli ilişki olmuyor denemelerde haliyle öyle olur ama şans ver...ben 2 parmak yaptım ve sonra spreyi sıkp eşli denedm ve çok şükür oldu

Vemcaine demistiniz demi aklimda alicam insallah . Ramazan girdi esimde bekci gece evde olmayinca deneme sansmda olmuyo kendim parmak egzersizi yapmakktan nefret edyrum dogrusu. Nefes kontrolu yapamyrum ben o girmek istedgnde nefesim kesiliyo gbi oluyo ah bunu bi yenebilsem

evet canm vemcaine.. kendni kontrol edemiyosan en güzeli bakma...ben hala bakmıyorum alışana kadar bakamıyorum..

evet canm vemcaine.. kendni kontrol edemiyosan en güzeli bakma...ben hala bakmıyorum alışana kadar bakamıyorum..
Sey diyorum muzik aciyim biraz hem kafam dagilir . Ya kadin dogumcu dedm ya bi hap ismi soyledi . Normalde ameliyata grcek hastalara kafalari biraz rahatlasin diye veryrlar yesil receteli dedi hususi pskiyatriye gttm yazrdim aldim asla faydasi olmadi . Kegel onerdiler nefes icin. Ikinmayi deneyeyim siz ikinarak denemismiydiniz

ilaç istedigin kadar kullan..beyninde hala acicak dersen acır...aslnda vajinada sinir falan yok dolayısıyla acıda yok...ben kegeli hala oturduğum yerde yaparım...ıkınmada evet çok faydalı hatta nefes derin derin al ver hafif ıkınıncada hemen olur inşallah.... parmak yapmak istemiyorsan aparat yap..ben allık fırçasndan aparat yapmıştım..
ozaman toparlayacak olursak şöyle yapalım....
önce sprey sık uyuşmasını beklerken (10 dk da uyuşuyor) bi aparat yap
sonra uzan bacaklarını aç dizlerden kır ve kendine doğru çekk...(ayaklar uzandıgın yere değince poponu kasma ihitmalin daha yüksek oluyor)
aparatı ve vajina girişini bebe yağı,su bazlı kayganlaştırıcı veya zeytinyağı ile yağla...
daha sonra giriş kısmına aparatı yerleştir...bu kademede nefes al ver al ver ve hafif hafif ıkın...ıkındıkça bi tık daha ilerlet...arada bir kegel yaparak kaslarını sıkmayı engelle.....bence ramazn senin için gayet ilerleme fırsatı olabilir....bunu artıya çevirebilirsin...

Bende senin gibiydim ustte dayanamam diyodum ama emin ol peniste ust pozisyonu almak en kolayi yani ben suan oyle düşünüyorum ve o zar dedigin sey ici bos yuvarlak biseymis yani onun bi etkisi yok iliskide acisi da yok sizisi da yok iste su beyinlerimiz varya hep kastigimiz icin bu durumdayiz seni çok iyi anliyorum bi yardımım dokunursa birilerine cok mutlu olurum canim benim

Evet cok haklisiniz . Insallah basaricam bana dua edin olurmuu

Ya ustte denemeye calstm da hic oluru yok gbi geldi belki ilk bi alabilsem devami gelirde iste o ilk alabilmek onemli . Aynen su beynimden aciyacak kanayacak.korkusu bi gitse olcak . Dedkklerinizi dikkate alicamm. Umarim yarari olucaktir. Hepinizden Allah raZi olsun . Sizde dualarinizda unutmayinn

Merhabalar. Sırf bu konuya yazabilmek için üye oldum ben de. Kendine güveni olan, cinselliği arzulayan ama karşıya güven sağlayamadığım için birlikte olamayan birisi olduğumu düşünmüştüm hep. Fakat geçen hafta öğrendim ki vajinismusmuşum ben de aslında cinsellikten kaçıyormuşum. Burada yazanları uzun uzun okudum ve takip ettim. Parmak egzersizlerine başladım. Bu zamana kadar nasıl farketmedim bilmiyorum ama vajinaya bir şeyin girme fikrinin beni ne kadar tedirgin ettiğini farkettim. Sevgilimle deneme aşamasındayken ağlama krizine girince de bunun daha fazla ilerlememesi gerektiğini düşündüm ve işe koyuldum yavaştan. Umarım ben de buraya yenme hikayemi yazabilirim, yazacağım. :)

Ben de sırf başardığımı yazmak için üye oldum. Dün tam evliliğimin 1.ayı doldu ve başardım. Bu forum sayesinde yorumları okuya okuya. Aslında normalmiş demek ki ne kadar çok kişi yaşamış diye diye. Balayında hüsran ağlama krizi ayağımla eşimi itmeler kendimi eksik hissetmelerim gerçekten çok zordu. Ve hep acaba aylar yıllar sürer mi benim de diye düşünüyordum. Eşimin anlayışı karşısında bile mahcup oluyodum başkasıyla evlensen hemen olurdu belki dedim. Ben neden böyleyim diye hayatımı sorguluyodum artık. Ama o benden daha sakindi elbet olur bi gün kasma kendini diyodu sürekli. Yorumları okuyunca başlayacağım dedim egzersize ama daha vajinama dokunamıyoken nasıl içine aparat sokarım dedim. Baş parmağım girince demek ki bişey girebiliyomuş ne kadar kolaymış bu dedim iki parmakta oldu kendimi alıştıra alıştıra ilerlerken bi arkadaşın dediği şekilde mumu kalınlaştırdım 7 cm genişlik oldu en son 11 cm e çıkınca olamaz ben bunu hayatta yapamam çok acıyo deli miyim ben ne yapıyorum böyle dedim ama bi yandan da olmalı bu iş neden yapamayayım diye kendimi gaza getirmeye çalışıyorum rahat olduğum bi an tekrar denedim sevdiğim şarkıları açıp 11 cmi yapabildim çok zor oldu benim için bi daha yapamazdım ben bunu çok zor ve acıyodu bu egzersizlerde sadece bebek yağı kullandım bu arada ben. Aşama aşama ilerleyebildiğimi görünce krem ya da ilaç almadım. O 11 i bi daha yapamayacağıma karar verdikten sonraki gün eşim denemek istedi durup dururken. Ben hala korkuyorum tabi tamam dedim ama yine iterim devamı gelmez diye ümitsizce. Sonra aklıma burdaki eşine sırtını dönüp üstte deneyen yorumlar geldi ben de bi deneyeyim dedim baktım gerçekten giriyo ama ben girdiğini görünce bile tedirgin oldum kesinlikle sadece psikolojikmiş eşim olduğu kadar devam edelim hepsi girmek zorunda değil diyince rahatladım ve yapabildim bu kadar mıymış dedim ben nasıl deli gibi büyütmüşüm içimde acır acır diye gerçekten o kadar az acıdı ki inanamıyorum hala :) kısacası iyi ki internette araştırırken bu sayfayla karşılaşmışım üye olmadan takip ettim bütün yorumları sırf bunları yazmak teşekkür etmek için üye oldum iyi ki böyle birşey düşünüp açmışsınız yazmışsınız bunları eminim benim gibi gizli takipçiler çoktur. Olmuyo diye üzülmeyin ve hemen egzersizlere başlayın ben kegelle başladım parmak egzersizi aparat derken beklemediğim bi anda oldu ve canım bu kadar tatlıyken oldu. Doktora gitmeyi düşünürken bu sayfa sayesinde korkumu yendim çok şükür o kadar mutluyum ki herkese anlatmak istiyorum bu durumu yaşayan olursa üzülmesin saklamasın normal olduğunu bilsin diye

Egzersiz yaptınız mı ben de egzersizden önce istte denediğimde korktum yapamadım ama egzersizle ilerledikten sonra bebek yağıyla da kayganlaştırınca kolay oldu

Ayrıca içine girince popoya doğru itin diyen kişiye de teşekkür ediyorum ben yukarı doğru itince acıdığı için vazgeçmiştim hep devam etmekten meğer giriş şeklinde de yanlışlık yapıyormuşum

Egzersiz yaptınız mı ben de egzersizden önce istte denediğimde korktum yapamadım ama egzersizle ilerledikten sonra bebek yağıyla da kayganlaştırınca kolay oldu
Egzersiz olarak surekli yapmyrum . Ramazan girdi diye iyice bosladim cok ertelyrum bu durum cok canimi skyor uzuyor ama uzerine dusemyrum. Bi turlu . Ust pozisyon dedgimiz kalcamin havada olmasindan bahsedyruz demi dogru anlyrum

Egzersiz olarak surekli yapmyrum . Ramazan girdi diye iyice bosladim cok ertelyrum bu durum cok canimi skyor uzuyor ama uzerine dusemyrum. Bi turlu . Ust pozisyon dedgimiz kalcamin havada olmasindan bahsedyruz demi dogru anlyrum
SEN ÜSTTE OLUCAKSN YAVAS YAVAS OTRCAKSN CANM İNAN ÇOK KOLAY

Nefes alip verme olayini nasi ayarlicam ya ayrica uzerine oturma olayi cok korktyo

Alışana kadar zaman tanıyın o zaman birbirinize zorlama kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap adım adım küçük küçük ilerle önce olduğu kadarını yap ertesi gün çok sz ilerlemeye çalış sen rahatladıkça kolaylaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…