- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
canm prmak egzersiizi yapabiliyormusunYa ben ustteyken zaten yapamyrum benim yatar pozisyonda olmam.gerekiyor ancak oyle alabilecegime inaniyorum . Ben basini girecegini hissedyrum o anda icerde zar var ya orda cok baski oluyo oyle olunca bacagimi hemen kapatyum ramazan girince hala deneyemyrum esim gece calsiyo soylediklerinizi dikkate alicam cok saglun ama bu baskiyi hissettgm an olay bitiyo bnm icin ben ora nefes de alip veremiyorum sanrim ondan oluyo tikanyrum
Uyusturmadan orta parmagimi alabiliyorum . Uyusturun 2 parmagmda giriyo ama 3 parmagin ilk bogumundan fazlasini sokamyrum icerdeki zardan gecemiyorum . Kadin doguma gittim dar mi bi sorun.mu var diye hersey normal.bi sorun yok vajinan da dedicanm prmak egzersiizi yapabiliyormusun
canm 2 parmak yapabiliyorsan spreyi sık ve eşli dene..bende yeni yendm seni anlıyorum ramazndan dolayı sık ve düzenli ilişki olmuyor denemelerde haliyle öyle olur ama şans ver...ben 2 parmak yaptım ve sonra spreyi sıkp eşli denedm ve çok şükür olduUyusturmadan orta parmagimi alabiliyorum . Uyusturun 2 parmagmda giriyo ama 3 parmagin ilk bogumundan fazlasini sokamyrum icerdeki zardan gecemiyorum . Kadin doguma gittim dar mi bi sorun.mu var diye hersey normal.bi sorun yok vajinan da dedi
Vemcaine demistiniz demi aklimda alicam insallah . Ramazan girdi esimde bekcicanm 2 parmak yapabiliyorsan spreyi sık ve eşli dene..bende yeni yendm seni anlıyorum ramazndan dolayı sık ve düzenli ilişki olmuyor denemelerde haliyle öyle olur ama şans ver...ben 2 parmak yaptım ve sonra spreyi sıkp eşli denedm ve çok şükür oldu
evet canm vemcaine.. kendni kontrol edemiyosan en güzeli bakma...ben hala bakmıyorum alışana kadar bakamıyorum..Vemcaine demistiniz demi aklimda alicam insallah . Ramazan girdi esimde bekcigece evde olmayinca deneme sansmda olmuyo kendim parmak egzersizi yapmakktan nefret edyrum dogrusu. Nefes kontrolu yapamyrum ben o girmek istedgnde nefesim kesiliyo gbi oluyo ah bunu bi yenebilsem
Sey diyorum muzik aciyim biraz hem kafam dagilir . Ya kadin dogumcu dedm ya bi hap ismi soyledi . Normalde ameliyata grcek hastalara kafalari biraz rahatlasin diye veryrlar yesil receteli dedi hususi pskiyatriye gttm yazrdim aldim asla faydasi olmadi . Kegel onerdiler nefes icin. Ikinmayi deneyeyim siz ikinarak denemismiydinizevet canm vemcaine.. kendni kontrol edemiyosan en güzeli bakma...ben hala bakmıyorum alışana kadar bakamıyorum..
ilaç istedigin kadar kullan..beyninde hala acicak dersen acır...aslnda vajinada sinir falan yok dolayısıyla acıda yok...ben kegeli hala oturduğum yerde yaparım...ıkınmada evet çok faydalı hatta nefes derin derin al ver hafif ıkınıncada hemen olur inşallah.... parmak yapmak istemiyorsan aparat yap..ben allık fırçasndan aparat yapmıştım..Sey diyorum muzik aciyim biraz hem kafam dagilir . Ya kadin dogumcu dedm ya bi hap ismi soyledi . Normalde ameliyata grcek hastalara kafalari biraz rahatlasin diye veryrlar yesil receteli dedi hususi pskiyatriye gttm yazrdim aldim asla faydasi olmadi . Kegel onerdiler nefes icin. Ikinmayi deneyeyim siz ikinarak denemismiydiniz
Bende senin gibiydim ustte dayanamam diyodum ama emin ol peniste ust pozisyonu almak en kolayi yani ben suan oyle düşünüyorum ve o zar dedigin sey ici bos yuvarlak biseymis yani onun bi etkisi yok iliskide acisi da yok sizisi da yok iste su beyinlerimiz varya hep kastigimiz icin bu durumdayiz seni çok iyi anliyorum bi yardımım dokunursa birilerine cok mutlu olurum canim benimYa ben ustteyken zaten yapamyrum benim yatar pozisyonda olmam.gerekiyor ancak oyle alabilecegime inaniyorum . Ben basini girecegini hissedyrum o anda icerde zar var ya orda cok baski oluyo oyle olunca bacagimi hemen kapatyum ramazan girince hala deneyemyrum esim gece calsiyo soylediklerinizi dikkate alicam cok saglun ama bu baskiyi hissettgm an olay bitiyo bnm icin ben ora nefes de alip veremiyorum sanrim ondan oluyo tikanyrum
Evet cok haklisiniz . Insallah basaricam bana dua edin olurmuuilaç istedigin kadar kullan..beyninde hala acicak dersen acır...aslnda vajinada sinir falan yok dolayısıyla acıda yok...ben kegeli hala oturduğum yerde yaparım...ıkınmada evet çok faydalı hatta nefes derin derin al ver hafif ıkınıncada hemen olur inşallah.... parmak yapmak istemiyorsan aparat yap..ben allık fırçasndan aparat yapmıştım..
ozaman toparlayacak olursak şöyle yapalım....
önce sprey sık uyuşmasını beklerken (10 dk da uyuşuyor) bi aparat yap
sonra uzan bacaklarını aç dizlerden kır ve kendine doğru çekk...(ayaklar uzandıgın yere değince poponu kasma ihitmalin daha yüksek oluyor)
aparatı ve vajina girişini bebe yağı,su bazlı kayganlaştırıcı veya zeytinyağı ile yağla...
daha sonra giriş kısmına aparatı yerleştir...bu kademede nefes al ver al ver ve hafif hafif ıkın...ıkındıkça bi tık daha ilerlet...arada bir kegel yaparak kaslarını sıkmayı engelle.....bence ramazn senin için gayet ilerleme fırsatı olabilir....bunu artıya çevirebilirsin...
Ya ustte denemeye calstm da hic oluru yok gbi geldi belki ilk bi alabilsem devami gelirde iste o ilk alabilmek onemli . Aynen su beynimden aciyacak kanayacak.korkusu bi gitse olcak . Dedkklerinizi dikkate alicamm. Umarim yarari olucaktir. Hepinizden Allah raZi olsun . Sizde dualarinizda unutmayinnBende senin gibiydim ustte dayanamam diyodum ama emin ol peniste ust pozisyonu almak en kolayi yani ben suan oyle düşünüyorum ve o zar dedigin sey ici bos yuvarlak biseymis yani onun bi etkisi yok iliskide acisi da yok sizisi da yok iste su beyinlerimiz varya hep kastigimiz icin bu durumdayiz seni çok iyi anliyorum bi yardımım dokunursa birilerine cok mutlu olurum canim benim
İnşallah canm benm ama çaba şarttEvet cok haklisiniz . Insallah basaricam bana dua edin olurmuu
Ya ustte denemeye calstm da hic oluru yok gbi geldi belki ilk bi alabilsem devami gelirde iste o ilk alabilmek onemli . Aynen su beynimden aciyacak kanayacak.korkusu bi gitse olcak . Dedkklerinizi dikkate alicamm. Umarim yarari olucaktir. Hepinizden Allah raZi olsun . Sizde dualarinizda unutmayinn
Egzersiz olarak surekli yapmyrum . Ramazan girdi diye iyice bosladim cok ertelyrum bu durum cok canimi skyor uzuyor ama uzerine dusemyrum. Bi turlu . Ust pozisyon dedgimiz kalcamin havada olmasindan bahsedyruz demi dogru anlyrumEgzersiz yaptınız mı ben de egzersizden önce istte denediğimde korktum yapamadım ama egzersizle ilerledikten sonra bebek yağıyla da kayganlaştırınca kolay oldu
SEN ÜSTTE OLUCAKSN YAVAS YAVAS OTRCAKSN CANM İNAN ÇOK KOLAYEgzersiz olarak surekli yapmyrum . Ramazan girdi diye iyice bosladim cok ertelyrum bu durum cok canimi skyor uzuyor ama uzerine dusemyrum. Bi turlu . Ust pozisyon dedgimiz kalcamin havada olmasindan bahsedyruz demi dogru anlyrum
Nefes alip verme olayini nasi ayarlicam ya ayrica uzerine oturma olayi cok korktyoSEN ÜSTTE OLUCAKSN YAVAS YAVAS OTRCAKSN CANM İNAN ÇOK KOLAY
Nefes alip verme olayini nasi ayarlicam ya ayrica uzerine oturma olayi cok korktyo
SEN ÜSTTE OLUCAKSN YAVAS YAVAS OTRCAKSN CANM İNAN ÇOK KOLAY