Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Yok canm benm bizi uzun süre ürküten şu kan olayıydı zaten ama insan yennce anlıyor bende şok olmştm bumuymuş diyorm yaaa..meğerse bize öncedn anlatılanlar napsın teyzelermiz halalarm anneannelerm babanelermiz çoğu görücü usulü evlenmş ve cinsellkle ilgli bişgi 0 o yuzden erkekler km bilir nasıl zoraki yapmşlardı onlara..oyuzden acıdan ve kandan bahsediyolardı..ama inanınkii nefes alınca azck popoyu sıkmaynca ddirek giriyo..ben eşime 3 kere sormştm hissetmiyorm emnmisn girdigne diye...hatta ilknde spreyle yendm 2.ve 3.de spreyi bıraktım
bende bir hafta oluyor ankarada vajinismus tedavisi oldum canım o yüzden korkularım v.s hepsi yersiz oldugunu anladım dedigin gbi bizde birbirimize esimle baktik aceba oldu mu diye esim kan gelmediyse olmamistir dedi ama tamami girince daha napiyim dedim yani☺🤭o kadar kolaymış ki belki tedavi olmasam da yapardım ama iki sene olmustu artk taakatim kalmamıstı aglamaktan o yüzden sonunda oldu çok sükür hala inanamıyorum bundan sonra resmen karı koca olacagimiz icin mutluyum canim😊

bende bir hafta oluyor ankarada vajinismus tedavisi oldum canım o yüzden korkularım v.s hepsi yersiz oldugunu anladım dedigin gbi bizde birbirimize esimle baktik aceba oldu mu diye esim kan gelmediyse olmamistir dedi ama tamami girince daha napiyim dedim yani☺🤭o kadar kolaymış ki belki tedavi olmasam da yapardım ama iki sene olmustu artk taakatim kalmamıstı aglamaktan o yüzden sonunda oldu çok sükür hala inanamıyorum bundan sonra resmen karı koca olacagimiz icin mutluyum canim😊
Aynen canm yavas yavas alışıcaksn valla yalan yok biz daha 3 kere yapabldk..ramazn falan girdi çok halimz olmuyor çalşıyoruz inşallah düzene girer yavas yavas

İnşallahhh canm benm dualarm sizlerlee ama inan çabala olmuyorsa doktora git tedaviye git
Artik bundan sonrada olmazsa tek carem o ama inanyrum 2 3 parmak alabiliyoken inanyrum ki peniside kendimi kasmazsam alacagim oyle umuyrum insallah yani

Aynen öyle canm dilatör seti almadan 2 pamrk egzerszle yendm bende
Dilator seti nedir hic bilmyrum . 4 yildir evliyiz ama su bi kac aydir uzerine dusebildik once hic umursamadik ama artik bebek ozlemi de Canimiza tak etti . Rabbim insallah herkese aratmadan vaktinde verir 🙏

Dilator seti nedir hic bilmyrum . 4 yildir evliyiz ama su bi kac aydir uzerine dusebildik once hic umursamadik ama artik bebek ozlemi de Canimiza tak etti . Rabbim insallah herkese aratmadan vaktinde verir 🙏
İnşallah canm benmm...dilatör seti aparat oluyor 4 boydan oluşuyor..canm parmk egzersizleri itici geliyorsa dikatör seti alıp deneyebilirsin

İnşallah canm benmm...dilatör seti aparat oluyor 4 boydan oluşuyor..canm parmk egzersizleri itici geliyorsa dikatör seti alıp deneyebilirsin
Uyusturduktan sonra parmak rahst oluyo uyustrmadan tek parmak bi uyustruo penisi alayim insallah gerisi gelir herlde alisirim diye umit edyrum

Emla krem aldim uyusturyor baya ama tam penis esnasinda bacaklarimi kapatyrum esimin tam gercegini hissttgm baski hissttgm anda kaslyrum bunu yenemyrum . Doktra gtsem rahat birak dusunme diyecek . Bi kadin dogum diazem diye bi hap verdi ama oda ise yaramadi . 4 sene oldu bizim artik canima tak etti . Insallah bende yenebilirimm
Canim benim bende senin gibiydim ben simdi bisey kesfettim mesela ben basini bi sekilde aliyodum nefes al verirken ver işte yada ikinirken ver basibgirdigi anda hafiften popnu gel git yapar gibi salla yani ici büzük oldugu icin hafif gel git yapar gibi poponu salla ici aciliyo o buzgu ve sonra ilerle daha kolay oluyo yani ben oyle yapiyorum bi nohut tanesi kadar emla sür varsa yoksa anestol , este ne varsa oda olur onlar zaten uyuşturmuyor sadece baski hissini biraz indiriyor o kadar onun icin benim dediğim gibi yap kolaylikla yenersin sana diyorum ben yendim belki doktorlu yendim ama inanki doktorun bana yaptigi en buyuk sey beni cesaretlendirip gaza getirmesi ve ben nefes alip verirken gizli gizli o dilatorleri iceri itmesi oldu ve p.s o dilatorlerden daha kolaymis hep derdi inanmazdim cidden oyleymis ne tuvalete çıkma hissi kaldi ne aci iceri girdikten sonra sadece hafif baski buyuk tuvalet varmis gibi oluyo oda kasarsan oluyo gelgit esnasinda oluyo onun disinda inan bana kolay bisey tek giris kismi zor ben 15 iliski yasamamisimdir belki daha ve 2 3 gune bi deniyorum ve her denememde hala yapabilirmiyim acaba diyorum sonra onceki gunleri dusunerek yapıyorum ve Rabbime sonsuz şükürler olsun seni cok iyi anliyorum benim de 3 sene oldu aci dolu 3 sene ve bitti kurtuldum

Bide bu dediklerim ustteyken yap ilk komple alinca hafif hafif alistir kendimi ac iceriyi asagi pozisyona gec esin yapsin daha kolay oluyo ici bi kere acildimi o buzgu daha bisey olmuyo
önceden başaramadığım zamanlar bende hep dşünrdüm üstte nasıl olur nasıl yapıyorlar diye ama kızlar inanınki çok daha rahat...üstte yendm ve üstte de daha rahat olarak devaöm ediyorum...altta yarısını alıyorken üste geçince tamamı oluyor

Bide bu dediklerim ustteyken yap ilk komple alinca hafif hafif alistir kendimi ac iceriyi asagi pozisyona gec esin yapsin daha kolay oluyo ici bi kere acildimi o buzgu daha bisey olmuyo
Ya ben ustteyken zaten yapamyrum benim yatar pozisyonda olmam.gerekiyor ancak oyle alabilecegime inaniyorum . Ben basini girecegini hissedyrum o anda icerde zar var ya orda cok baski oluyo oyle olunca bacagimi hemen kapatyum ramazan girince hala deneyemyrum esim gece calsiyo soylediklerinizi dikkate alicam cok saglun ama bu baskiyi hissettgm an olay bitiyo bnm icin ben ora nefes de alip veremiyorum sanrim ondan oluyo tikanyrum

Canim benim bende senin gibiydim ben simdi bisey kesfettim mesela ben basini bi sekilde aliyodum nefes al verirken ver işte yada ikinirken ver basibgirdigi anda hafiften popnu gel git yapar gibi salla yani ici büzük oldugu icin hafif gel git yapar gibi poponu salla ici aciliyo o buzgu ve sonra ilerle daha kolay oluyo yani ben oyle yapiyorum bi nohut tanesi kadar emla sür varsa yoksa anestol , este ne varsa oda olur onlar zaten uyuşturmuyor sadece baski hissini biraz indiriyor o kadar onun icin benim dediğim gibi yap kolaylikla yenersin sana diyorum ben yendim belki doktorlu yendim ama inanki doktorun bana yaptigi en buyuk sey beni cesaretlendirip gaza getirmesi ve ben nefes alip verirken gizli gizli o dilatorleri iceri itmesi oldu ve p.s o dilatorlerden daha kolaymis hep derdi inanmazdim cidden oyleymis ne tuvalete çıkma hissi kaldi ne aci iceri girdikten sonra sadece hafif baski buyuk tuvalet varmis gibi oluyo oda kasarsan oluyo gelgit esnasinda oluyo onun disinda inan bana kolay bisey tek giris kismi zor ben 15 iliski yasamamisimdir belki daha ve 2 3 gune bi deniyorum ve her denememde hala yapabilirmiyim acaba diyorum sonra onceki gunleri dusunerek yapıyorum ve Rabbime sonsuz şükürler olsun seni cok iyi anliyorum benim de 3 sene oldu aci dolu 3 sene ve bitti kurtuldum
Ayrica sizin icin cok sevindim . Darisi bana artik 🤗

X