- 17 Nisan 2019
- 364
- 149
bende bir hafta oluyor ankarada vajinismus tedavisi oldum canım o yüzden korkularım v.s hepsi yersiz oldugunu anladım dedigin gbi bizde birbirimize esimle baktik aceba oldu mu diye esim kan gelmediyse olmamistir dedi ama tamami girince daha napiyim dedim yani☺o kadar kolaymış ki belki tedavi olmasam da yapardım ama iki sene olmustu artk taakatim kalmamıstı aglamaktan o yüzden sonunda oldu çok sükür hala inanamıyorum bundan sonra resmen karı koca olacagimiz icin mutluyum canimYok canm benm bizi uzun süre ürküten şu kan olayıydı zaten ama insan yennce anlıyor bende şok olmştm bumuymuş diyorm yaaa..meğerse bize öncedn anlatılanlar napsın teyzelermiz halalarm anneannelerm babanelermiz çoğu görücü usulü evlenmş ve cinsellkle ilgli bişgi 0 o yuzden erkekler km bilir nasıl zoraki yapmşlardı onlara..oyuzden acıdan ve kandan bahsediyolardı..ama inanınkii nefes alınca azck popoyu sıkmaynca ddirek giriyo..ben eşime 3 kere sormştm hissetmiyorm emnmisn girdigne diye...hatta ilknde spreyle yendm 2.ve 3.de spreyi bıraktım