İşte hikayem….
Eşimle görücü usulü tanıştık, benim evlilikle ilgili korkularım vardı, evlenmek istemiyordum, üç senenin sonunda tamam dedim, evlendik. Düğünümde hiç ağlamadım, çünkü eşimin beni üzmeyeceğinden emindim, çok rahattım. Düğünden önce de konuşmuştuk, ilk gece yorgun oluruz diye yapmayacaktık, onun da rahatlığı vardı. Düğün bitti otele gittik, uyuduk, ertesi günde çıktık dolaştık, daha sonra beklenen an geldi, ben çok tedirgindim. Eşim namaz kıldı dua etti, sonra ben namaz kıldım, başladım dua etmeye, düğünden önce de o gece çok önemli, ilk birleşmeden önce dualar kabul olur, o gece Allah evlenen çifte nazar eder, perdeler kalkar, Allah'ın çok hoşuna giden birşeydir helalinle o işi yapmak, bizim içinde dua et diyen bir sürü insan vardı. Bir sürü dua ettim, garip duygular içindeydim, ettim de ettim, bitirdiğimde eşim uyumuştu :)))))))))))
Ertesi gün denedik olmadı, eşimin canı sıkıldı, benim elimden bir şey gelmiyordu, açtı tv seyretti.
Daha sonraki günlerde sen hazır olduğun zaman yaparız boşver falan dedi, bu sırada sürtünmeli sev..meyi keşfettik, böyle bir ara devam ettik.
Daha sonra eşim gitgide benden uzaklaşıyordu, her akşam tv seyrediyordu ve çok lüzumlu haller dışında konuşmuyordu. Sesini ancak arkadaş ortamında duyuyordum
(((.
Evlendikten üç ay sonra Maldivlere gittik. Orda da eşim otel odasından çıkmadı, sürekli tv seyretti, ben havuzda denizde yalnızdım, ilk birlikteliğimi orda yaşamak istemiyordum, bunu reddediyordum orda kanamam çok olursa doktor bulmak ve derdimizi anlatmak zor olacaktı. Dönüşte Dubai ‘den bir laptop aldım. (Bunun çok büyük bir hata olduğunu sonradan farkettim.)
Eve döndük , eşim bu defa da sürekli bilgisayar oynuyordu, bilgisayarı son kalan paramla almıştım, düğün borçlarından dolayı sıkışıktık, kendi elimle kendime neler etmiştim.
Canım sıkılıyordu evde, eşim duvar gibiydi, ne yapsam dikkatini ve ilgisini çekemedim
Daha sonra kampanyayla taksitle bende bir bilgisayar aldım ve eve internet bağlattım, cinsellik konusunda birşeyler okumak istiyordum, neyi yanlış yaptığımı bilmiyordum ve öğrenmek istiyordum.
İnternetin açıldığı gün kkdan vajinismus olduğumu öğrendim
(.
Ağlayarak içeri geldim, eşime ben va… ismini bile söyleyemiyordum
(, hani şu haydar dümenin bahsettiği ve benim her duyuşumda kanalı değiştirdiğim hastalık!!!! Eşim bana sarıldı, öptü, önemli değil biz hallederiz dedi.
Bir psikoloğa veya psikiyatriste gitmeyi önerdim ama asla kabul etmedi, kendi başımıza hallederiz, gidip kimseye özelimizi anlatma, ayrıca bu iş için doktor doktor, hastane hastane gezmeni istemiyorum dedi.
Aradan aylar geçti, on aylık evliydim, eşim iyice ilgisizleşmişti, dikkatini çekmek için bir sürü gecelik, tavşan kız kıyafeti, zeyna elbisesi vs aldım oryantal danslar denedim ama sürtünmeli sev..melerden eşim artık haz etmiyordu, aslında açık açık bir şey de söylemiyordu, yine ilgisizdi. En sonunda ben artık psikoloğa gitmek istiyorum, Ankara’ da İstanbul’da bu hastalığı 3-5 günde çözen psikologlar varmış, senelik iznimizi bu şekilde kullanabiliriz dedim. Eşim istemedi, izinde tatile gittik, bir süre daha yalan oldu.
kk da kızlar vajinismusla ilgili şeyler yazıyorlardı ama tek başıma bu hastalığı yenebileceğimi sanmıyordum.
En sonunda bir psikolog buldum ve gittim, psikolog önce eşinle aranızdaki iletişim problemini çözücez, aranızda konuşulmayan şeyler var, ilişki bitmiş ve herkes kendi dünyasına çekilmiş dedi, önce ilişikiyi yeniden örücez vajinismusa sonra geçicez dedi. İşte kötü günler o zaman başladı, eşimle tartışmaya başladık, tartışmalar bir kısır döngü gibiydi, ben yalnızca ilgi istiyordum, o herşeye bir bahane buluyordu, gecem gündüzüme karıştı. Neden böyle olmuştuk anlamıyordum, üstelik beni deli gibi severek, üç yıl peşimde koşarak almıştı
, bunun için miydi herşey? Herşey bu kadar mıydı? Halbuki evlenmeden önce ne kadar mutluyduk, saatler yetmiyordu, ayrılık çok zor geliyordu, evin içinde buz gibi bir hava vardı, üşüyordum resmen.
Psikologda artık aile terapisini bırakalım vajinismusa geçelim dedi, bu defa ben istemedim, acaba bizim sorunlarımızı vajinismusu çözmek çözecek miydi?
Başka çarem yoktu egzersize geçtik ama ben depresyona girdim, bir parmaktayız ama perişan haldeyim, psikoloğa gitmek daha beter ediyor, rahatlatmıyor beni… Üstelik altı aydır psikoloğa gidiyorum, psikoloğa gittim psikolojim bozuldu
…..
Artık dayanamıyordum, bir psikiyatriste gidip, bana ilaç yazmasını istedim, hiçbirşey hissetmek üzülmek istemiyorum
artık dedim, biraz konuştu benimle ve vajinismusun neden bu kadar uzadığını sordu.
Çileklipuding: Ben boşanmak istiyorum, eşim çok ilgisiz
.
Psikiyatrist: Bu yaşadığınız evlilik değil, hele bir karı koca olun ondan sonra düşünürsünüz.
Çilkeklipuding: Eşim çok ilgisiz.
Psikiyatrist: Bak sana çok ilkel birşey söyleyeceğim, benim olanı sahiplenirim. Birçok erkekle konuşursun, gülersin, otururursun, yemek yersin ama kocanı diğerlerinden ayıran şey yatak odasıdır. Anladın mı?
Çileklipuding: Beni mutlu etmiyor, beni üzüyor.
Psikiyatrist: Sen onu mutlu et ki o da seni mutlu etsin...
Ayrıca doktor bambaşka dünyalarda olduğumuzu, hiç ortak yönümüzün olmadığını, belki cinsellikle evliliği götürebileceğimizi söyledi.
Daha sonra eşimle beraber gittik.
doktor bir eşimle bir benimle konuştu.
Çileklipuding: Şöyle şöyle olaylar oldu, eşim beni çok üzdü.
doktor: (eşime dönerek..) ne diyorsun, etrafında dönüp, senin ilgini çekmeye çalışan bir kadın, üstelik çok da dişi, bu konuda sen ne düşünüyorsun?
(Ben daha önce eşimin karşısında striptiz, tavşan kıyafetleri, zeyna kıyafeti vs vs çok şey denemiştim, doktora anlatmıştım eşim yokken :)
Eşim: Kem küm. (konuşamadı)
doktor: Nasıl oluyor, güzel başlıyor değil mi? Sonra ne oluyor, iş birleşmeye gelince seni itiyor değil mi? Her seferinde reddedilmek güzel bir duygu mu?
Eşim: (Afallamış görünüyor, yüzü çok tuhaf) Hayır, güzel bir duygu değil.
Doktor: dişiliğini yatağa yansıtamıyorsun...
Bu laflardan sonra anladım ki sıra bende. Bu işin düğüm noktası vajiyi yenmek, başka türlü olmaz. Çünkü ben öncesinde vajiyi yensem de eşimle aramız düzelmeyecek gibi geliyordu. Belki de bu da bir kaçıştı, bir ertelemeydi. Ama çok tedirgindim :18:, iş başa düşmüştü, ne yapacağımı şaşırdım, sorun bendeydi, benim yüzümden bu haldeydik, nasıl yenecek, nasıl yapacaktım. doktor dilatörü uzattı. O ne? dedim yüksek sesle. doktor bana baktı ellerin titriyor dedi. Aslında farkında değildim ama korkuyordum.
........
Daha sonraki günlerde parmak egzersizlerine devam ettik, ben dilatörden korkyordum, eşimin parmağı ile deniyorduk, bu hem ona alışmam ve güvenmem içindi hem de daha rahattım.
İki parmaktan sonra doktor artık p...s denemelerine geçeceğimizi söyledi, bir tuhaf oldum, doktor gün geçtikçe seni daha mutsuz görüyorum dedi, tedirginliğim hat safhadaydı, korktuğum gün gelmişti, yüksek bir yere çıkıp suya atlamak üzere olan ve vazgeçen biri gibi hissediyordum :18:. doktor anksiyete giderici bir ilaç verdi. Eve döndük.
Ertesi gün eşim heyecanlıydı. denemek istiyordu, ben çarşambaları bir işe başlamam , bana pek uğurlu gelmiyor, başladığım işler yarım kalıyor, eşime denemek istemediğimi söyledim, eşimde doktordan gazı almış, sen bu kadar anlayışlı olduğun için böyle uzuyor demiş ya doktor, neyse ısrarcı oldu, yatakta üstüme çıktı, ağlamaya başladım. İçeri gittii başarısız bir denemeydi
.
Perşembe günü ilaca başladım, ve gerçekten iyi geldi, cesaret verdi bana p..s başını içime alabildim
Cuma yine bir deneme p...s başı giriyor, c.tesi doktoru aradım, ilerleyebilir miyiz dedim, doktor senin izin verdiğin yere kadar olur dedi.
C.tesi eşime tam birleşme istiyorum dedim, eşim panik oldu, heyecandan sanırım tutuldu , bense herşeyin mükemmel olmasını istiyordum, ev biraz dağınıktı eşime otelde denemek istiyorum dedim, valiz hazırladım, kuaföre gittim saçımı topuz yaptırdım :115:. Tepeden tırnağa bir hazırlık yaptım. Eşim gerilmişti sıra ondaydı. Üstelemedim, bugün kalsın dedim. pazar, pazartesi de öyle geçti.
Salı günü işteyken bu akşam bu iş bitecek dedim kendime, ilaca devam ediyordum. Eşime birşey söylemedim. Akşam eve geldim, etrafı topladım beyaz bir geceliğim vardı, hacdan 100 küsür dolar gibi benim için pahalı olacak bir rakama almıştım, hiç giyinmemiştim, ilk geceme saklıyordum. Onu hazırladım, abdest alıp, namaz kıldım, eşime namaz kılmasını ve dua etmesini söyledim. Pek isteksizdi yine de yaptı.
“Allahım! Beni ve eşimi birbirimize karşı bereketli kıl. ِAllahım! Eşimin benden rızıklanmasını (faydalanmasını) benim de ondan rızıklanmamı sağla. Allahım! Bizleri bir arada tuttuğun sürece hayırda tut ve ayırırsan da hayır üzerine ayır.”
Bu duayı yüksek sesle beraberce okuduk, sonra eşim alnımı öptü ve malum işe başladık
.
Fazla vakit kaybetmek istemiyordum bu kadar gazı almışken, kayganlaştırıcı sürdük ve eşimin üstüne çıktım. Ben üstte o altta bu pozisyonda denedik, yavaş yavaş içime aldım acımaya başladı, daha fazla uzatmak istemedim, geri de dönmek istemiyordum, ağırlığımı üzerine verdim ve pıt diye girdi
, kızlar çok kolay oldu, bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim, bir süre öylece bekledik. Eşim git gel yapmak istedi, izin vermedim, bu gecelik bu kadar yeter
, Oldu da bitti işteeee
Sadece biraz cesaret lazımmış, başka hiçbişey yokmuş
Eşim inanamadı, yine olmaz diye düşünüyormuş, ben biliyordum olacağını, çünkü kararlıydım
.
İki sene sonra oldu, cinsel hayatımızdan sonra İnşallah evliliğimizde düzelir, ve herşey yoluna girer….
Şunu da söyleyeyim kk nın da çok faydası oldu, baktım burdaki birçok arkadaş da eşi ile problemler yaşıyorlar, yine de egzersizlerine devam ediyorlar, bu bana çok büyük güç verdi. Hele avatara duvaklı resim koymak ve vajinusmusu yendiğinde duvağını açmak, çok anlamlı geldi, adının altın harflerle yazılması, burdaki arkadaşların birbiri ile dayanışması, bunlar gerçekten insanı motive eden şeyler....
Başlamak bitirmenin yarısıdır ve başarıya giden yol çalışmak, çalışmak, çalışmaktan geçer, korkularınızın üstüne gidin diyorum ve yazımı bitiriyorum