Vajinismusu bugün yendim..

Gözde bekar birisi olarak şunu sormak istiyorum
Oraya parmak girdiğinde mikrop kapmıyor mu çünkü orası hassas bir doku. Parmaklamak bana ürkütücü geldi şuan

Şöyle ki tabiki ellerimizin temiz olması gerekiyor. Ama eldiven de taktığım için ve üstüne kayganlaştırıcı da sürdüğüm için açıkçası benim odaklandığın şey mikrop kapmasından ziyade bunu başarıp başaramayacağım oldu.

Orası zaten gayet steril, ellerimiz de temizse herhangi bir problem yok. Orası hassas diye de pek bir şey yok bence açıkçası. Böyle hassaslaştırmamak gerekiyor gözümüzde :)

Ben de aynı şekilde zorlanmıştım. Penis vajinamda olsa bile hareket edilemeyecek duruma geliyorduk. Doktora gittiğim zaman bir sorun olmadığını söyledi ama yönlendirme de yapmadı. Evde orayı burayı okuyarak parmak egzersizleri en doğrusu olduğu yazıyordu. Ve ben de dokunamıyordum içeri. Hala bile dokunamıyorum ama sırf bu durumdan kurtulmak için kendimi cesaretlendirdim ve normale döndüm bu durumda. Sadece parmakla iç kısma dokunmayı bıraktım dediğim gibi yapamıyorum onu.
Gerçekten çocuklarımızı yetiştirirken bunun eğitimi verilmeli ve bu kadar baskı yapılmamalı. İnsanlar bu sebeplerden dolayı boşanıyor. Hayatları istedikleri gibi ilerleyemiyor.

Yener yenmez üye olup buraya mı yazdınız az tadını çıkarsaydınız.

Yener yenmez yazmadim, iki kez yapıp emin olduktan sonra gece de buraya yazdım çünkü hedeflerimden biri buydu. Aynı burada yenenleri okuduğum gibi ben de yazıp yenmeye çalışanlara yardımcı olmak istedim. Ayrıca bu olay 24 saat kesintisiz olmuyor takdir edersiniz ki, siz öyle mi sanıyorsunuz?

Amaç hocanın reklamını yapmak falan değil, yazdığım her şey doğru ve tamamen iyi niyetlerle yazdım. Keşke bu kadar kötü kalpli olmasanız.

Ayrıca insanlar bunun için kaç merkez geziyor, hem para hem de vakit harcıyor ve üstüne umutları da tükeniyor. Ben bunu yaşamış biri olarak doğru olduğunu düşündüğüm insanı tabiki önereceğim.

Çok haklısınız. Ben bildiğim ne var ise anlatacağım, oranın esnek olduğunu. Zorlanılmadığı sürece kan gelmediğini vs.

Peki siz bu yanma hissini tam olarak ne zaman yendiniz?

Çok haklısınız. Ben bildiğim ne var ise anlatacağım, oranın esnek olduğunu. Zorlanılmadığı sürece kan gelmediğini vs.

Peki siz bu yanma hissini tam olarak ne zaman yendiniz?
Açıkçası kendimi daha serbest bırakarak ve zevk alma isteğine girerek bende yanma çok fazla olmuyordu. Sonra daha rahat oldu.

Maalesef kalbiniz kötü. Bana burdan bir zararınız olmaz böyle yazıp durmak dışında, ama kendinizi bile sevemezsiniz bu kalple ona üzülüyorum:)

Evet reklam yapıyorum çünkü doğru kişi ve insanlara faydalı olmak istiyorum. Saçma sapan kliniklerin reklamı yapılacağına gerçekten işini düzgün yapan insanların reklamı yapılsın.

Eğer vajinismussanız size de öneririm :) ne demek istediğimi anlar sonra gelip siz burada reklam yapmaya başlarsınız. Yok eğer değilseniz de burada işiniz yok zaten, empati kuramayacağınız konulara girip atıp tutmayın lütfen. Çokça sevgiler. Sevgi güzel bir şeydir size de öneririm:)

Bizde sevgi de var saygı da var ben parmak egzersizi ile yendim. Psikolog desteği ile gelip burda isim belirtmedim ama o yüzden hiç inandırıcı gelmiyor. Kusura bakmayın.

Bizde sevgi de var saygı da var ben parmak egzersizi ile yendim. Psikolog desteği ile gelip burda isim belirtmedim ama o yüzden hiç inandırıcı gelmiyor. Kusura bakmayın.

Göz kırpıp laf soktuğunuzu zannederek mi saygınızın olduğunu düşünüyorsunuz Keşke siz de isim belirtseydiniz çünkü insanların doğru adreslere ulaşma ihtiyacı var. Ben zamanında çok araştırıyordum ama kime güveneceğimi bilemiyordum. Bu yüzden iyi ki isim verdim.

Sizin yaptığınız sınavda bir başarı elde edip notlarını başka insanlarla paylaşmamak gibi bir şey. Bana bencillik gibi geliyor. Lütfen hırsınızı da alıp bu konudan uzaklaşın çünkü bu konu güzel duygularla açıldı. Sizi inandırmak gibi bir zorunluluğum yok o yüzden demek istediğim; lütfen gidin öte tarafta inanmayın

Sadece gülüyorum

Fatma hanım buraya reklam verince, müşteriniz artıyor mu? Ben de özel ders veriyorum, bebeleriniz 5 derse matematik dehası olacak konuları açsam, ilgi görür müyüm? Reklam taktiklerinizi bekliyorum. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…