Vajinismusu bugün yendim..

Tabrik ederim ben de vajinismusu 4 yıl önce yendim tedaviyle insan basarinca kendini cok iyi hissediyor.Reklam konusuna katilmiyorum ben de Reyyan hocada yendim her vajinismuslu bunu bilmeli diyerek gördügüm vajinismus konularinda hocayi tavsiye ediyorum.Cünkü etrafta cok dolandırıcı var isin ehline denk gelmek önemli zira bir cok umutla gidiliyor tedaviye

Fatma hanım buraya reklam verince, müşteriniz artıyor mu? Ben de özel ders veriyorum, bebeleriniz 5 derse matematik dehası olacak konuları açsam, ilgi görür müyüm? Reklam taktiklerinizi bekliyorum. Sevgiler.

Fatma hanımla görüşmek isterseniz whatsapp yoluyla randevu alabilirsiniz zira ben danışanıyım, kendisi değilim. Ya da şizofreni için bir psikiyatriste danışabilirsiniz faydalı olursa reklam verirsiniz. Fizyoterapistimi nasıl sevdiysem artık onunla tek bir kişi haline gelmişim

Herkes vajinismusu yener de, “kadın düşmanı kadınlardan kurtuluş yok gibi görünüyor…”

Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim. Birbirimize destek olmamız gerekirken böyle tavırlarla karşılaşıyoruz. Oysa ki benim amacım gerçekten hem bunu yaşayan kadınlara faydalı olmaktı hem de evet fatma hocayı övmek çünkü beni iyileştiren kişi o ve bunu yapmak içimden geliyor bu yüzden.

Bu zamana kadar ben de birçok reklam gördüm ama yanlış merkezlere gitmek insanın umudunu kırıyor, psikolojisini bozuyor. İşler daha da kötüye gidiyor. Hocaya gitseler ne olur gitmeseler ne olur ben bunu yendim çok şükür, benim bir kazancım yok ki başka.

Bir matematik öğretmeni de kadınlar klübünde gezmesin bir zahmet işine odaklanırsa ben belki öğrencisi olabileceğini düşünüyorum… umarım

Burda kalmanız uzun sürmedi

Kadının düşmanı yine kadın işte portakal suyu hanım lanet benim kalbime yazıyordum gitmişsiniz

ne bu bu kadar detay hocanın reklamımı gelin ata binmiş ya nasip demiş bi ilk geceye gireydınız deneseydiniz öle parmak egzersizi yapsaydınız inandırıcı değil.

Kuzum siz böyle çabuk sinirleniyorsanız çok başınız ağrır, aldığınız pardon verdiğiniz tedavi boşa gider. Daha relax olmaya çalış. Sevgiler.

Amaç hocanın reklamını yapmak belki de yazan hocanın kendisidir. Kimse burda akıcı ve detaylı yazmaya uğraşmıyor bu kadar yazıyı

Merhaba adına çok sevindim. Ne yazıkkı bu durumu bu derece yaşamayanlar seni anlamayacaklardır ve mutlaka boş boş çok biliyormuş gibi yorumları olcaktır. Aldırış etme. Hanımefendilerin belliki yaraları var. Size destek vermek yerine neler söylemişler. Kendi başaramadıkları durumun öfkesini size kusmuşlar

ne bu bu kadar detay hocanın reklamımı gelin ata binmiş ya nasip demiş bi ilk geceye gireydınız deneseydiniz öle parmak egzersizi yapsaydınız inandırıcı değil

Yener yenmez üye olup buraya mı yazdınız az tadını çıkarsaydınız.
Ne kadar boşsunuz ya tadını cıkartsaydınız ne demek üslüba bak . Sana sorardı. Az destek olun gebeş kaplumbağalar

ban yiyince bu hesapla mı geldin yahu

Haklısın

Ne kadar boşsunuz ya tadını cıkartsaydınız ne demek üslüba bak . Sana sorardı. Az destek olun gebeş kaplumbağalar

Tövbe tövbe neyine destek olalım? Ucundan tutacak halimiz yoktu. Siz tedaviyi yanlış anlamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…