- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.066
- 548
Merhaba 9 ay önce bende yendim bu rahatsızlığı kendim evde aparat sayesinde başardım sana da yardımcı olayımm. Özelden yazayım olur muMerhaba lutfen banada yardım edin çok caresizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 9 ay önce bende yendim bu rahatsızlığı kendim evde aparat sayesinde başardım sana da yardımcı olayımm. Özelden yazayım olur muMerhaba lutfen banada yardım edin çok caresizim
Bende yapamam derdim ama hiç göründüğü gibi değil canımm bu işin çözümü aparatta gerçekten şans verMerhaba ben aparatla calisabilecegimi pek sanmiyorum
Kasmadığın ve dikkatli yaptıgın sürece sıkıntı olmuyor bir iki damla kırmızlık gelebilir.Peki yaparken kan geliyormu yani zar bozuluyormu
Bende aynu dertteb müzdaribim..denedinizmi?Merhabalar bende dusunuyorum yenı evlıyım giriyor ama tam alamıyorum cok kasıyorum elimle tutuyorum ondan botoks dusunuyorum suan yendiniz vajinismusu?
Ebru hanım yardımcı olun bana lütfenMerhaba bende botox oldum cumartesi günü kliniğe gidip egzersiz yapacağım bilgi verirmisiniz memnun kaldınız mi etkili oldu mu?
Merhaba ben botoks oldum vajinam dardi çok az açtık kizlik zarını aldırdım suan 4. Dilatoru kendim takabiliyorum fakat psikolojim gerçekten çok kötü yeri geliyor canım istemiyor ama üzerine gitmeye mecburum. Botoksun ne etkisi oldu derseniz eskiden aparatları bu kadar kolay kullanamaiyordum şimdi ittirince giriyorEbru hanım yardımcı olun bana lütfen
Dilatörlere ben daha hic geçmedim dontors gitmedim parmakla vs denıyorum.4.dilatörü takmak derken hepsini içinize alabiliyormusunuz? Botokstan sonramı tam alınmaya başladı? Botoksun etkisi daha geldi miki 10-14 gün sonra anca gelirmişMerhaba ben botoks oldum vajinam dardi çok az açtık kizlik zarını aldırdım suan 4. Dilatoru kendim takabiliyorum fakat psikolojim gerçekten çok kötü yeri geliyor canım istemiyor ama üzerine gitmeye mecburum. Botoksun ne etkisi oldu derseniz eskiden aparatları bu kadar kolay kullanamaiyordum şimdi ittirince giriyor
Yani botoksu öneriyormusun suan tabi sende cok tazesin daha etkisi bile tam gelmemıstır ama.eşinle denedin mi hiç? Ben elimle hep tutuyorum o cok sıkıntı.aynı sizin gibi giriyor ama tamamı asla değil duvar var delecekmıs gibi hissim oluyor.botoks buna yarar dıye dusunuyorum kasamam kasamazsamda giremez diyeMerhaba ben botoks oldum vajinam dardi çok az açtık kizlik zarını aldırdım suan 4. Dilatoru kendim takabiliyorum fakat psikolojim gerçekten çok kötü yeri geliyor canım istemiyor ama üzerine gitmeye mecburum. Botoksun ne etkisi oldu derseniz eskiden aparatları bu kadar kolay kullanamaiyordum şimdi ittirince giriyor
Benim 8 günüm çalışmaya başladım sorun yok kasılmayı önlüyor botoksDilatörlere ben daha hic geçmedim dontors gitmedim parmakla vs denıyorum.4.dilatörü takmak derken hepsini içinize alabiliyormusunuz? Botokstan sonramı tam alınmaya başladı? Botoksun etkisi daha geldi miki 10-14 gün sonra anca gelirmiş
Kolay bi işlem uyutup iğne yapıp uyandırıyorlar hiç agri sizi olmuyor evet dilatorun tamamını alıyorum ama penisi degil. Benim bu işi psikolojik olarak devam ettirmem gerekiyorYani botoksu öneriyormusun suan tabi sende cok tazesin daha etkisi bile tam gelmemıstır ama.eşinle denedin mi hiç? Ben elimle hep tutuyorum o cok sıkıntı.aynı sizin gibi giriyor ama tamamı asla değil duvar var delecekmıs gibi hissim oluyor.botoks buna yarar dıye dusunuyorum kasamam kasamazsamda giremez diye
Peki penisi denedinizmi alamadınız? Bence dilatörüde o kadar aldıysanız peniste hic zorlanmazsınız siz herşeyi yapmıssınız bir şey kalmamıski ebru hanımm cok zor ama gerçekten öyle üzülüyorumkiKolay bi işlem uyutup iğne yapıp uyandırıyorlar hiç agri sizi olmuyor evet dilatorun tamamını alıyorum ama penisi degil. Benim bu işi psikolojik olarak devam ettirmem gerekiyor
Kasamıyorsanız tabikide cok daha rahat giriyor değilmi?Benim 8 günüm çalışmaya başladım sorun yok kasılmayı önlüyor botoks